filo-boxer Odesláno 9. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2014 se divím, že už to tam tvrdý nesypou x ty rozpečený zmrazky kde sakra žiješ na alfacentauri???Nene, jen kousek za humny. Uz to tu mame od roku 2009, tak nevim, co to maji na slovensku za novinky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 9. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2014 Tak se ještě jednou vrátím k té mé nepříjemné záležitosti a už vás tím nebudu otravovat. Byl jsem dnes na PČR upřesnit ještě nějaké ukradené věci a policista, který to má na starosti, tak mi řekl, že s tou IP stejně nejspíš nic neudělají, protože UPC s nimi spolupracuje pouze u "vážných" případů, což je sazba 3 roky a více, resp. škoda nad 50.000Kč. Já tím, co jsem uvedl, že mi zmizelo, jsem cca na 48 tisících, takže sazba pouze 2 roky, tím pádem to nebude vyšetřovat SKPV a mám smůlu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 9. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2014 Tak to jsi měl přihodit košili navíc.Je neskutečný,že to takhle lehce odepíšou.Jasně,maj to daný a tečka.Takže jsi vlastně jen dál postihován běháním po policii,marném ztrácení času.Jak jsem psal ten svuj příběh,ani jsem je nevolal,bylo mi to jasný hned.Škoda byla za 35.Ale hlavně kdo a proč by se po tom pachtil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 9. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2014 Ty dva litry dozen opravou zamku u auta, nebo necim... Pritlac na ne! Napis mi SZ na kterem oddeleni jsi to hlasil. Zkusim se poptat, slibit neumim... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 9. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2014 To je pakárna - hnus velebnosti! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 9. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2014 Tak se ještě jednou vrátím k té mé nepříjemné záležitosti a už vás tím nebudu otravovat. Byl jsem dnes na PČR upřesnit ještě nějaké ukradené věci a policista, který to má na starosti, tak mi řekl, že s tou IP stejně nejspíš nic neudělají, protože UPC s nimi spolupracuje pouze u "vážných" případů, což je sazba 3 roky a více, resp. škoda nad 50.000Kč. Já tím, co jsem uvedl, že mi zmizelo, jsem cca na 48 tisících, takže sazba pouze 2 roky, tím pádem to nebude vyšetřovat SKPV a mám smůlu.zachovej si chladnou hlavu a klid -- nás loni v červenci vykradli a dodnes nemáme od VB nic (rozuměj,žádné vyrozumění o vyrozumění), ale to nevadí, už máme všechno nové ..... i petlici :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 9. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2014 Zjistil jsem, že mi ukradli i klíč od druhého auta, takže škoda přes padesát je, ale prý to nestačí, že by to museli dát posoudit soudnímu znalci, zda to skutečně je přes padesát. Zalomený zámek se do toho nepočítá, protože to spadá do "poškození", ne do ukradených věcí, nebo jak mi to vysvětloval. No komedie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 9. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2014 YPO: jo, já se s tím smířil hned když jsem viděl ten prázdný kufr, že to bude nenávratně v prdeli, jen mě to prostě tak nějak se.re... Dost věcí mi to zkomplikovalo, tak jsem otrávený a furt na to musím myslet... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 9. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2014 Ze jsem si rozsedl v aute slunecni brejle, sice noname ale sedely mi :-(( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 9. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2014 m.n.: Upřímně máš skutečně smůlu, je to hloupé, ale je to tak ... nevím, jak je to dnes, ale policista má pravdu škoda "většího rozsahu" se počítá od 50 do 500.000,-Kč, potom je "značná škoda" ta byla vždycky podle trestního zákoníku od 500tis.-5mil. a nad 5mil byla škoda "velkého rozsahu" , tam byla nejvyšší trestní sazba. Není už bohužel co poradit, snad jen vyměň si zámky, zabezpeči obě auta, respektive to od kterého Ti ukradili klíče a nezbývá než být v klidu, ale na "pozoru". Jinak zpět v krátkosti k těm drogám, aby nedošlo k nepochopení. Já vím a neberu vám některým, že jsou studie, kde je konopí "léčebné" a že když jej někdo užívá v preventivní formě před nemocemi - proběhly tady koláčky a tak dále, tak to "beru". Ano v uvozovkách, protože zákon v tomhle ohledu hovoří jasně. Za jakékoliv přechovávaní malého množství drog hrozí pokuta do výše až 15.000,-Kč. A pak už to postihuje vyloženě trestní zákoník. To samé platí pro pěstování rostlin v malém množství, jedná se o přestupek, větší než malé opět postihuje tr. zákoník. Ale je to celkově postaveno zvláštně ... ostatně zákony nedělá Policie, ale "zákonodárci", Policie pouze koná. Jak už tady proběhlo ... antidepresiva jsou v pořádku, marihuana ne ... viz Neurol a podobně. Je to postavené na hlavu. Ad: Barbituráty a benzodiazepiny - ano, tohle jsou "údajně léčivé" látky, rádoby léčíčí hlavně nespavost a poruchy spánku, působící celkové zklidnění, ale předepisují se na lékařský předpis a tudíž jsou tyto látky "pod kontrolou", ale to je vlastně také špatně, protože v různých zprávách se lze dočíst, že tyto látky jsou hojně zneužívány i nadužívány. Ad. drogový problém: měl jsem na mysli těžké narkomany a toxikomany, kteří se dopouštějí trestné činnosti proti zdraví i majetku násilnou formou, aby uspokojili svou touhu, potřebu. Jinými slovy, pokud si někdo dá perník, koks a podobě doma za svoje prostředky a nikoho neobtěžuje, je to zcela jeho problém, jeho zdraví, jeho odpovědnost...takový člověk je mi ukradený a neřeším jeho konání. Vadí mi ta první skupina zmíněných. Třeba říct a uznat, že jsem nikdy nezkoušel ani lehké ani tvrdé drogy, mám k tomu odpor a co se týče jakýchkoliv "léčebných" účinků konopí a podobně, tak k tomuto mám neutrální názor, pouze slyším a čtu, že to údajně pomáha. Nezkoušel jsem to a ani s tím nepočítám . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 9. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2014 Nene, jen kousek za humny. Uz to tu mame od roku 2009, tak nevim, co to maji na slovensku za novinky... Aldi_backshop.jpg Taky je z toho druhej den kámen? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 9. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2014 Bedjasson: mám-li být upřímný, tak léky užívám ve chvíli, kdy je mi hodně zle nebo mě něco hodně bolí. Čili nevím, jestli tam mířila Tvá otázka. Co se týče rádoby léků - viz. výše - proti nespavosti, pro zklidnění a další symptomy či projevy, tak tyto nepovažuji za léky, nýbrž za schválené drogy, které ale předepisuje lékař na vlastní odpovědnost, tudíž snad ví, co dělá ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 9. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2014 Kolik teda můžu mít kytek trávy ve skleníku, aby to bylo košér? Myslím pro vlastní potřebu. Někde jsem zaslech, že určitý počet je ok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 9. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2014 no opět budu za remcala, ale užívání drog tu potíráte, protože je to nezákonné..ale rychlá jízda, která je v daném případě stejně nezákonná je vlastně brána za frajeřinu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 9. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2014 Banánov ... Je třeba řídit se zdravým rozumem ... viz. článek , no a vyber si ... Odkaz: http://zpravy.idnes.cz/vlada-nemuze-svym-narizenim-urcovat-trestne-mnozstvi-drog-p4t-/domaci.aspx?c=A130801_082305_domaci_vez Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 9. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2014 Kolik teda můžu mít kytek trávy ve skleníku, aby to bylo košér? Myslím pro vlastní potřebu. Někde jsem zaslech, že určitý počet je ok.ted mluvil sulin z npc v radiu a kroutil se jak had ale vlastne rekl zebudou stihat vsechno a vítají zpřísnění zakona Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 9. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2014 no opět budu za remcala, ale užívání drog tu potíráte, protože je to nezákonné..ale rychlá jízda, která je v daném případě stejně nezákonná je vlastně brána za frajeřinu... Jak jsem psal výše ... nejsem ani uživatelem, ani jsem nezkoušel ... ale mě by zajímalo spíš to, jak se uživatel staví k tomu, že užívá ať už z jakýchkoliv důvodů a pak si sedne za volant ... takže za remcala budu asi spíš já, ale tohle by mě fakt zajímalo ... Zrovna včera skončil v autoškole jeden kolega, protože ho nachytali o víkendu za volantem pod vlivem - takže konečná, řidičák do čistírny, peníze za autoškolu cca 75.000,-Kč - vyhozené oknem a tučná pokuta ... tak asi je to někomu i jedno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 9. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2014 no opět budu za remcala, ale užívání drog tu potíráte, protože je to nezákonné..ale rychlá jízda, která je v daném případě stejně nezákonná je vlastně brána za frajeřinu...jak te napadlo ze je uzivani drog nezakony? Tady je videt jak lidi uvazuji. Kdo ma jointa je fetak, zlodej a jezdi rychle, takze je i vrah. Skoro :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 9. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2014 sorry tady se cajtů musím zastat...je to jen využití represivní složky k protlačení kanabis byznisu, kterej bude v budoucnu kontrolovanej státem. Tak jako chlast, tabák a různý chemky .. barbituráty, amfetaminy a fenolbarbitaly...atd....kam se hrabou kartelový dohodyTo je pravda, mas recht. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 9. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2014 tak dobře, držení většího než malého množství, určitě víš jak jsem to myslel Já osobně jsem například pro legalizaci, ačkoli nejsem a nikdy jsem nebyl uživatelem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky