African Odesláno 11. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2014 Ty vole, ovšem, ta Ostrava, to je pecka, fakt, jsem ani nevěděl, že tam něco takového je, beze srandy... Ty výpary asi budou toxický, anebo? Kluci jdu chrápat, v pět vstávám a zkusíme tu holku naposledy, tak držte pěstě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 11. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2014 Nic zvlastniho, oxid siricity, trochu jedovaty a trosku stipe v nose. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 11. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2014 ty voe, Afri...ty ale umíš žít...upřímně ti to závidím. A držím palce, ať Vám to vyjde.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 12. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2014 Zase ty cikáni http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/333301-cech-se-slovakem-znasilnili-britku-ktera-potrebovala-pomoc.html ta britka asi taky pěkné éro :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 12. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2014 Zase ty cikánihttp://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/333301-cech-se-slovakem-znasilnili-britku-ktera-potrebovala-pomoc.html ta britka asi taky pěkné éro :-) Konečně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igicz Odesláno 12. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2014 Jdu do lesa cosi porezat. Tesim se az prijdu, dam si kafe a poctu si nasledne reakce. Jo a Afri, docela zavidim! Nadhera! Musim dat aspon tu Ostravskou haldu. Kurna, skoro pod nosem a jeste jsem tam nebyl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 12. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2014 Dík kluci, je to paráda, ale stejská se mě po prckovi a mý holce, strašně" No jinak dojebanej jsem jak cikánská hračka, třetí pokus jsme zařízly pouhých 100 metrů pod vrcholem, i když ráno to vypadalo slibně. Je tam otevřená platforma, kde dnes náhodně proletoval tak 150 km/h vítr a dvakrát mě to málem schodilo do pěkný dvěstě metrový ďoury, tak že jsme to opět vzdali. Nejhorší je, že za pěknýho počasí běhají nahoru desetiletý děcka, smůla no, zdraví na prvním místě. Teď tady popíjíme vínko a zvažujeme na zítra ještě jeden pokus, byli jsme blízko. Tatík skoro sedmdesát a drží se mnou stále krok, velký palec nahoru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 12. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2014 Hele, v tej čapici vypadáš sám tak trochu jako sopka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 12. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2014 Hele, v tej čapici vypadáš sám tak trochu jako sopka... Ty si V... málem jsem si polil noťas kafem.............. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K. Odesláno 12. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2014 Hele, v tej čapici vypadáš sám tak trochu jako sopka... Tak to mě taky dostalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Triskell Odesláno 12. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2014 Naštvalo mě toho moc, (nebude mašina, hrůzinec s diplomkou, společenské vztahy) takže to vezmu povšechně: fuj na to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 13. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2014 Vím, že to tady nedávno bylo, ale teď oproti minulému tématu trochu zjednodušeně: Drazí nedělní řidiči, nejezděte, prosím, BEZDŮVODNĚ na dálnici v levém jízdním pruhu. A pokud už kvůli stavu a povaze vozovky tam jedete, tak se KU-R-VA koukejte dozadu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 13. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2014 Vím, že to tady nedávno bylo, ale teď oproti minulému tématu trochu zjednodušeně: Drazí nedělní řidiči, nejezděte, prosím, BEZDŮVODNĚ na dálnici v levém jízdním pruhu. A pokud už kvůli stavu a povaze vozovky tam jedete, tak se KU-R-VA koukejte dozadu. +1 ? sám bych to neřekl lépe ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 13. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2014 Roberte, myslím, že hlavní skupina, které je toto adresováno, je úplně mimo Chronomag . Ale souhlasím, dnes jsem měl podobou zkušenost. Baba v Kadetovi nás brzdila na 80 padesátkou asi 2km. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 13. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2014 No, pevně věřím, že hlavní skupina, které je to adresováno, je úplně mimo Chronomag ..... :-) Ale jo, už i ta minulá debata na toto téma ukázala, že většina z nás tady netrpí vychovávacím kompexem, potažmo, že akceptuje lidi, kteří (nedej bože) jedou rychleji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 13. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2014 Hele, mě to přijde, že některým lidem to ani nedochází o to spíš nedokážu pochopit, jak složili zkoušky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 13. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2014 Vím, že to tady nedávno bylo, ale teď oproti minulému tématu trochu zjednodušeně: Drazí nedělní řidiči, nejezděte, prosím, BEZDŮVODNĚ na dálnici v levém jízdním pruhu. A pokud už kvůli stavu a povaze vozovky tam jedete, tak se KU-R-VA koukejte dozadu.A hlavne ti v thaliích a i20! Kdyz jedu, tak specham. A kdyz takovy vuz vcucnu do sání, musim klepat filtr: ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qvido Odesláno 13. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2014 Vím, že to tady nedávno bylo, ale teď oproti minulému tématu trochu zjednodušeně: Drazí nedělní řidiči, nejezděte, prosím, BEZDŮVODNĚ na dálnici v levém jízdním pruhu. A pokud už kvůli stavu a povaze vozovky tam jedete, tak se KU-R-VA koukejte dozadu.Copak, musel jsi přibrzdit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 13. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2014 Až moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 13. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2014 KLADNO hokejky snad Los dřevákos Pirátos to zachrání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky