Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Ty vole, ovšem, ta Ostrava, to je pecka, fakt, jsem ani nevěděl, že tam něco takového je, beze srandy... :eek:  Ty výpary asi budou toxický, anebo? Kluci jdu chrápat, v pět vstávám a zkusíme tu holku naposledy, tak držte pěstě :flex:

post-364-0-35749600-1397214225_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dík kluci, je to paráda, ale stejská se mě po prckovi a mý holce, strašně" No jinak dojebanej jsem jak cikánská hračka, třetí pokus jsme zařízly pouhých 100 metrů pod vrcholem, i když ráno to vypadalo slibně. Je tam otevřená platforma, kde dnes náhodně proletoval tak 150 km/h vítr a dvakrát mě to málem schodilo do pěkný dvěstě metrový ďoury, tak že jsme to opět vzdali. Nejhorší je, že za pěknýho počasí běhají nahoru desetiletý děcka, smůla no, zdraví na prvním místě. Teď tady popíjíme vínko a zvažujeme na zítra ještě jeden pokus, byli jsme blízko. Tatík skoro sedmdesát a drží se mnou stále krok, velký palec nahoru :notworthy:

post-364-0-13925800-1397291363_thumb.jpg

post-364-0-10401100-1397291396_thumb.jpg

post-364-0-64099100-1397291410_thumb.jpg

post-364-0-12312400-1397291447_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Vím, že to tady nedávno bylo, ale teď oproti minulému tématu trochu zjednodušeně:

Drazí nedělní řidiči, nejezděte, prosím, BEZDŮVODNĚ na dálnici v levém jízdním pruhu. A pokud už kvůli stavu a povaze vozovky tam jedete, tak se KU-R-VA koukejte dozadu.

Odkaz ke komentáři

Vím, že to tady nedávno bylo, ale teď oproti minulému tématu trochu zjednodušeně:

Drazí nedělní řidiči, nejezděte, prosím, BEZDŮVODNĚ na dálnici v levém jízdním pruhu. A pokud už kvůli stavu a povaze vozovky tam jedete, tak se KU-R-VA koukejte dozadu.

+1 ? sám bych to neřekl lépe  :) ...

Odkaz ke komentáři

No, pevně věřím, že hlavní skupina, které je to adresováno, je úplně mimo Chronomag ..... :-) Ale jo, už i ta minulá debata na toto téma ukázala, že většina z nás tady netrpí vychovávacím kompexem, potažmo, že akceptuje lidi, kteří (nedej bože) jedou rychleji.

Odkaz ke komentáři

A hlavne ti v thaliích a i20! Kdyz jedu, tak specham. A kdyz takovy vuz vcucnu do sání, musim klepat filtr: )

Odkaz ke komentáři

Copak, musel jsi přibrzdit?

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...