Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Jo, jo, Iveta bude na titulkách hodně douho a ještě hodně svinstva se o ní napíše :frusty:  Většinu národa stejně nejvíc zajímalo, kde se vožrala a jak je moc na dně, když se začla lepšit, přestali se noviny prodávat" Lidi jsou hovada, co na to říct, jo a mrzí mě její smrt, stejně tak jako všech ostatních nadaných lidí, kteří si nedokázali poradit se svými psychickými problémy :rip:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo, jo, Iveta bude na titulkách hodně douho a ještě hodně svinstva se o ní napíše :frusty:  Většinu národa stejně nejvíc zajímalo, kde se vožrala a jak je moc na dně, když se začla lepšit, přestali se noviny prodávat" Lidi jsou hovada, co na to říct, jo a mrzí mě její smrt, stejně tak jako všech ostatních nadaných lidí, kteří si nedokázali poradit se svými psychickými problémy :rip:

Absolutní souhlas,navíc ta hranice je velmi tenká a napáchané škody na duši se jen velmi těžce napravují.Cesta k problémům bývá různá,konce stejně těžký.

Upraveno uživatelem Daemonultimate
Odkaz ke komentáři

Souhlas s Afričanem. S bulvárem je to tak, že kdyby ho lidi nečetli, tak by bulvární dělníci nikoho nenaháněli a nic o něm nepsali.

Ivety je mi líto jako každého nešťastného člověka, nicméně nesledoval jsem žádné bulvární zprávy o ní dřív a nebudu ani teď. 

Odkaz ke komentáři

http://ekonomika.sme.sk/c/6875794/sef-bulvaru-ano-bartosovu-naozaj-zabijeme.html 

Takto funguje bulvár. Využili psychicky chorú chuderu, ktorá im sama dávala na seba info, ako je na tom zle. A chlap ju namiesto toho aby ju držal preč od fľašky nechával fotiť ako cirkusovú atrakciu. Ja sa bulváru vyhýbam na míl,e len nerozumiem že majú skoro dva milióny klikov denne, to vážne sa nájde toľko úbožiakov, že pri rannej káve číta toto? Ospravedlnením je ranná stolica, možno to zlepší peristaltiku. 

Upraveno uživatelem Tom19
Odkaz ke komentáři

jo ručně a učtenkou za opravu, no některý si holt neuvědonují, že i hodinky můžou stát desetitisíce........ :frusty:

...a nebo si myslí, že pokud někdo nosí hodinky za desetitisíce, tak mu na nějaké té koruně za opravu nesejde (a to ještě ani netuší, kolik taková oprava může stát). Vždyť si přeci může koupit rovnou nový. Když je tak bohatej, má na rozhazování... 

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...