hopa26 Odesláno 29. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2014 Spíš než I.B. ,který už je to jedno lituju toho fíru.Na něj si nevzpomene nikdo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rommir Odesláno 29. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2014 Jo,nejen on,ale i ty děti v tom vlaku mají super zážitek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 29. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2014 I na IDNES první 4 tutulky o I.B. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toams Odesláno 29. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2014 cele spravy TV Sekunda o IB, hlavne, ze o Jiraskove minuly rok cca 5min? som mozno este pridal ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 29. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2014 Jo, jo, Iveta bude na titulkách hodně douho a ještě hodně svinstva se o ní napíše Většinu národa stejně nejvíc zajímalo, kde se vožrala a jak je moc na dně, když se začla lepšit, přestali se noviny prodávat" Lidi jsou hovada, co na to říct, jo a mrzí mě její smrt, stejně tak jako všech ostatních nadaných lidí, kteří si nedokázali poradit se svými psychickými problémy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 29. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2014 (upraveno) Jo, jo, Iveta bude na titulkách hodně douho a ještě hodně svinstva se o ní napíše Většinu národa stejně nejvíc zajímalo, kde se vožrala a jak je moc na dně, když se začla lepšit, přestali se noviny prodávat" Lidi jsou hovada, co na to říct, jo a mrzí mě její smrt, stejně tak jako všech ostatních nadaných lidí, kteří si nedokázali poradit se svými psychickými problémy Absolutní souhlas,navíc ta hranice je velmi tenká a napáchané škody na duši se jen velmi těžce napravují.Cesta k problémům bývá různá,konce stejně těžký. Upraveno 29. dubna 2014 uživatelem Daemonultimate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 29. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2014 Souhlas s Afričanem. S bulvárem je to tak, že kdyby ho lidi nečetli, tak by bulvární dělníci nikoho nenaháněli a nic o něm nepsali.Ivety je mi líto jako každého nešťastného člověka, nicméně nesledoval jsem žádné bulvární zprávy o ní dřív a nebudu ani teď. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 29. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2014 Ja bulvárne žvásty nečítam vôbec. Som na to alergický. Asi by som sa zachoval veľmi škaredo, keby ma dáky novinár začal otravovať... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom19 Odesláno 29. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2014 (upraveno) http://ekonomika.sme.sk/c/6875794/sef-bulvaru-ano-bartosovu-naozaj-zabijeme.html Takto funguje bulvár. Využili psychicky chorú chuderu, ktorá im sama dávala na seba info, ako je na tom zle. A chlap ju namiesto toho aby ju držal preč od fľašky nechával fotiť ako cirkusovú atrakciu. Ja sa bulváru vyhýbam na míl,e len nerozumiem že majú skoro dva milióny klikov denne, to vážne sa nájde toľko úbožiakov, že pri rannej káve číta toto? Ospravedlnením je ranná stolica, možno to zlepší peristaltiku. Upraveno 29. dubna 2014 uživatelem Tom19 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pcho Odesláno 30. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2014 Pani v metru me vzala kabelkou pres hodinky tak sikovne, az mi strhla index North na lunete i se sroubkem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 30. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2014 (upraveno) a to mas fejk? Do metra zasadne outdoor hodinky. Na diskoteky su urcene fashion Upraveno 30. dubna 2014 uživatelem People Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qvido Odesláno 30. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2014 Pani v metru me vzala kabelkou pres hodinky tak sikovne, az mi strhla index North na lunete i se sroubkem. :eek: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pcho Odesláno 30. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2014 Objednal jsem novej v Carollinum, tak budou holt 2 tydny nucene odpocivat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seh1 Odesláno 30. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2014 a to mas fejk? Do metra zasadne outdoor hodinky. Na diskoteky su urcene fashion Ty jses ale vtipnej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 30. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2014 Tak to tu jeste nebylo. Smula, ale originalni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 30. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2014 Pani v metru me vzala kabelkou pres hodinky tak sikovne, az mi strhla index North na lunete i se sroubkem. bych pani asi podekoval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 30. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2014 bych pani asi podekoval. jo ručně a učtenkou za opravu, no některý si holt neuvědonují, že i hodinky můžou stát desetitisíce........ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pcho Odesláno 30. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2014 Znate to, 2 metry kolem vas prostor, ale tady vas nekdo vezme loktem, tady baglem pripadne slapne na nohu. Nerozumim tomu, ale kazdopadne jsem si to nevsimnul. Az vsimavej kolega v praci, ma holt lepsi voci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 30. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2014 jo ručně a učtenkou za opravu Teda ty seš hrdina a frajer... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 30. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2014 jo ručně a učtenkou za opravu, no některý si holt neuvědonují, že i hodinky můžou stát desetitisíce........ ...a nebo si myslí, že pokud někdo nosí hodinky za desetitisíce, tak mu na nějaké té koruně za opravu nesejde (a to ještě ani netuší, kolik taková oprava může stát). Vždyť si přeci může koupit rovnou nový. Když je tak bohatej, má na rozhazování... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky