gougy Odesláno 30. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2014 Co to je to metro? Nějakej druh tramvaje nebo co?jo, ale víc sexuální, určitě už jsi někdy slyšel pojem metrosexuál. Jinak ty Breitle, síla , paní si kabelky evidentně vážila (i když tomu trhnutí v okamžiku,kdy viděla zápěstí nalepené na kabelce, se opravdu nedivím...) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 30. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2014 Co to je to metro? Nějakej druh tramvaje nebo co?Pokusas sa nastartovat flame? Alebo si len blby? Alebo o co ti ide? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 30. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2014 m10 jj taky se porad osahavam jak buzna.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 30. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2014 Doma v kúpelni.A jak k tomu došlo? Náraz? Tyhle Tutimy se mi docela líbí, tak mě zajímá, jak fortelně jsou udělaný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 30. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2014 Ivane Ivane, vtip to byl, jen vtip, víš?Na odlehčení vlákna . . . nemusíš hned hysterčit jako by ti někdo rval kabelku z ramene Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 30. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2014 Vcera jsem si dal v deset vecer tretinku lahvove Stelly a v sest rano me vzbudil bolehlav jak prase... a neni to poprve, nevim jestli do toho pridavaji nejakou chemii nebo co, ale je to brutal...citim se jak kdybych dal 6 krusovickych dvanactek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M10 Odesláno 30. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2014 Neuvěřitelně mě štve prznění češtiny ve sdělovacích prostředcích. Teď na Primě někdo jménem Něgrešová, nebo tak nějak, řekne, že : "národ se rozdělil do dvou půlek.." No ať jde mezi půlky sama, kráva jakási nebeská. Jak je možné být profesionálním moderátorem a neumět česky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 30. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2014 Ivane Ivane, vtip to byl, jen vtip, víš?Na odlehčení vlákna . . . nemusíš hned hysterčit jako by ti někdo rval kabelku z ramene Tak potom pardon. Keby tam bol emotikon pochopim ale takto mi nedoplo. Na vysvetlenie, prave som dojedol fakt pikatnu pizu, az sa bojim zajtrajsieho srania, mozno preto som to napisal ostrejsie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 30. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2014 Píšu z mobilu tak tam ty smajlici jdou blbě. Ale můžu je - vzhledem k tématu vlákna - ve svých postech nahradit mega oblíbeným: Sent from my tydlifone not using tapatalk br br br br lomitko lomitko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 30. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2014 A jak k tomu došlo? Náraz? Tyhle Tutimy se mi docela líbí, tak mě zajímá, jak fortelně jsou udělaný.No, utieral som si ruky uterákom a prebehol som aj hodinky a zrazu vystrelilo. Je pravda, že ich nosím denne ale toto som nečakal.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 30. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2014 Ohů shit, cítím s tebou Nepříjemné, velmi nepříjemné.....Asi tušíte ako sa práve cítim.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Alda Odesláno 1. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2014 (upraveno) ..a neda si pokoj... zrovna jsem si daval kourovou na terase, prisla, videla me, plasim ji a nic. Hnula brvou az jsem sel primo k ni. Upraveno 1. května 2014 uživatelem Alda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 1. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2014 (upraveno) ..a neda si pokoj...Trochu divočiny neuškodí :-) , někdy to vypadá ale i takhle: Upraveno 1. května 2014 uživatelem Daemonultimate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 1. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2014 možná jsem postiženej, ale já si v hromadný dopravě nebo i tam kde je víc cizích lidí instinktivně chránim věci, který by mohli zustat na úhoně.. tedy pořád si kontoroluju jeslti mam mobily, klíče a peněženku..hodinku ví jak rok nenosim takže mam o starost míň..Výbornej návod pro čorkaře, kam si mají sáhnout jako první....Aspoň to říkali kluci z pražského kapsatýmu PČR. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 1. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2014 Za předpokladu, že nenosim žádný zavazadlo, ani nic v zadní kapse tak myslim že ani návod by nepotřebovali ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 1. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2014 Já to cpu všechno do předních kapes, a žiji s falešným pocitem, že bych jakýkoliv pohyb cítil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 1. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2014 no asi tak bych to řekl.. přes to mam delší bundu a ruce v kapsách bundy.. tak abych dosáhl na kapsy u kalhot..vlastně ani u známých neodložim peneženku nebo mobil na stůl...je to fakt asi už obsese Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 1. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2014 Neuvěřitelně mě štve prznění češtiny ve sdělovacích prostředcích. Teď na Primě někdo jménem Něgrešová, nebo tak nějak, řekne, že : "národ se rozdělil do dvou půlek.." No ať jde mezi půlky sama, kráva jakási nebeská. Jak je možné být profesionálním moderátorem a neumět česky? Taky mě to neuvěřitelně vytáčí. Kromě posledních dvou bodů si můžu klidně odfajfkovat úplně všechny 17 důkazů, že jste gramatický nácek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 1. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2014 Taky mě to neuvěřitelně vytáčí. Kromě posledních dvou bodů si můžu klidně odfajfkovat úplně všechny 17 důkazů, že jste gramatický nácekJá sice nejsem až tak moc citlivý na pravopis, holt chybička se občas vloudí. Ale když čtu text kde nejdřív vůbec nechápu, pak si obrátím všecky i-y a přerovnám mezery, většinou i slovosled na správná místa a ono to začne být trošku srozumitelné, tak to je vážně moc. Jenže když debila upozorníš že píše jak idiot a že to nejde číst, začne vyvádět že grammar nazi a že důležitý je obsah a ne forma a tak podobně. Naštěstí nějaké kecy na internetu obvykle není nutné číst a forma obvykle odpovídá obsahu, takže dál není co řešit. Ale profesionál by to měl ovládat a taky bych čekal že případnou chybu odchytí někdo další. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 1. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2014 Není nic snazšího než do televize poslat spisovný mail. Dokud se nikdo neozve, tak to nikdo u nich nebude řešit.Moje máma je bývalá češtinářka - víc myslím psát nemusím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky