Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Když jsem se dozvěděl, ze se přítelkyně nedostavila k odletu v UAE a nikdo z kolegů o ní nic neví (zarizovala něco v poušti během chamsínu - 40 až 50 stupňů Celsia v otevřeném terénu), měl jsem rychlopas ještě ten den. Celé pasové oddělení drzelo palce. Nebyly nutné ani motivační dárky.

Odesláno

Tak místní úřednice jsou naprosto super :clap: Vse bude zítra hotovo takže dokonce par dni před termínem :)

Jen ten litr/ kus zabolí, ale to prezijem :)

Odesláno

Tak místní úřednice jsou naprosto super :clap: Vse bude zítra hotovo takže dokonce par dni před termínem :)

Tak zabolí to míň než rušit dovču :) . Hlavně s ohledem na děti :) .

Odesláno

Když jsem se dozvěděl, ze se přítelkyně nedostavila k odletu v UAE a nikdo z kolegů o ní nic neví (zarizovala něco v poušti během chamsínu - 40 až 50 stupňů Celsia v otevřeném terénu), měl jsem rychlopas ještě ten den. Celé pasové oddělení drzelo palce. Nebyly nutné ani motivační dárky.

A jak to s přítelkyni dopadlo? Nemám rád příběhy bez konce ;)

Odesláno

Tak to máš nakonec s dobrým koncem.

Já jsem zjistil před dvěma týdny, kdy jsem měl odlétat na Filipíny, že mám propadlý pas. Do dvou dnů mi udělali rychlopas za 1.500,- Kč a čokoládu.

S tím, že jsem věděl, že na Filipíny musím mít pas, jehož platnost je ještě minimálně 6 mesíců po vstupu do země. Což už z principu rychlopas nemůže splnit, protože jeho platnost je jenom právě těch 6 měsíců.

Stejně jsem to risknul, na Ruzyni jsem si položil bágl na váhu, řekli mi, že se zelným pasem mě nepustí, protože by mě stejně stopli v Manile. Naštěstí šly letenky posunout o měsíc (ale samozřejmě s poplatkem) a jel jsem zase domů.

Odesláno

Díky kluci :). Jsem moc rád, hlavne kvůli dětem..

Michalval: ta platnost na 6 měsíců je fakt pruda, aspon rok by to mohlo být .. :(

Odesláno

Paráda! Občas umí český úředník i mile překvapit :-)

A jak to s přítelkyni dopadlo? Nemám rád příběhy bez konce ;)

Relativně dobře. Žádnou seschlou mrtvolku jsem z wádí netáhnul , jestli jsi myslel tohle :-)
Odesláno (upraveno)

Když se dívám,jak se změnila rubrika  nedávné aktualizace stavu mám dojem z některých příspěvků že je to pubertální slovní průjem.  

Upraveno uživatelem Conrad
Odesláno

Výborně, tak přeji krásnou dovolenku :-)

Odesláno

Relativně dobře. Žádnou seschlou mrtvolku jsem z wádí netáhnul , jestli jsi myslel tohle :-)

Jo, myslel jsem, zda byla v pořádku... ;)

Odesláno

U Vodafone nám konční firemní smlouva a chlapíci nám nabídli v nové podstatně horší podmínky. Myslel jsem si, že to je pouze praktika O2 :(

Vám nenabídl prodloužení stávající?

Odesláno

Teď jsem tam volal a opravdu to přestali automaticky prodlužujovat' Ale stačí si to prý pohlídat, zavolat a vyjednat si stejné, ba i lepší podmínky' asi to koukali od O2, je to prasárna...

Odesláno

Ne. Stejná věc se stala loni u O2, proto jsme přecházeli k Vodafone. 

A to by si jeden řekl, že sedm čísel a dva pevné internety není zrovna malá fakturace.

Je to jen o lidech, když natrefíš na blba, nemáš šanci a nezáleží na firmě :)

(vloni můj kamarád chtěl přejít od T k O2 (kde jsem dělal) cca 20 SIM karet a nějaká kancelář k tomu - i přes ubezpečení Area Managera, že dohlédne nad realizací to dostala nějaká demotivovaná kravka, co na domluvenou schůzku bez omluvy nedorazila a pak si na týden vypnula telefon...  AM přišel o kvartálky, obchodnice o práci a O2 o klienta, jak prosté :D

Odesláno

U Vodafone nám konční firemní smlouva a chlapíci nám nabídli v nové podstatně horší podmínky. Myslel jsem si, že to je pouze praktika O2 :(

Dnes zrovna u nas byl zastupce T-M. Chystali sme se na tvrdy boj, ale prisel s takovou nabidkou, ze sme se usmivali jeste 2 hodiny po jeho odchodu. Nabidl nam vic, nez jsme puvodne chteli tvrde vyjednat. Taky cca 10 mobilu, 10 pevnych linek + par internetu... Vyjimecne spokojenost s timto operatorem. Vysledkem bylo, ze prijdou o par cisel, protoze cca 4 lidi zrusi soukroma cisla, nakolik firemni budou vesmes neomezena... ;)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...