bedja Odesláno 3. července 2014 Nahlásit Odesláno 3. července 2014 .... Nejede se nikam :( ..šak děti budúú smutnéé...
martar Odesláno 3. července 2014 Nahlásit Odesláno 3. července 2014 Když jsem se dozvěděl, ze se přítelkyně nedostavila k odletu v UAE a nikdo z kolegů o ní nic neví (zarizovala něco v poušti během chamsínu - 40 až 50 stupňů Celsia v otevřeném terénu), měl jsem rychlopas ještě ten den. Celé pasové oddělení drzelo palce. Nebyly nutné ani motivační dárky.
Ondrej71 Odesláno 3. července 2014 Nahlásit Odesláno 3. července 2014 Tak místní úřednice jsou naprosto super Vse bude zítra hotovo takže dokonce par dni před termínem Jen ten litr/ kus zabolí, ale to prezijem
gougy Odesláno 3. července 2014 Nahlásit Odesláno 3. července 2014 Tak místní úřednice jsou naprosto super Vse bude zítra hotovo takže dokonce par dni před termínem Skvělé!!! Tak dovča bude užívejte
Sphinxx Odesláno 3. července 2014 Nahlásit Odesláno 3. července 2014 Tak místní úřednice jsou naprosto super Vse bude zítra hotovo takže dokonce par dni před termínem Jen ten litr/ kus zabolí, ale to prezijem Tak zabolí to míň než rušit dovču . Hlavně s ohledem na děti .
JaRooN Odesláno 3. července 2014 Nahlásit Odesláno 3. července 2014 Když jsem se dozvěděl, ze se přítelkyně nedostavila k odletu v UAE a nikdo z kolegů o ní nic neví (zarizovala něco v poušti během chamsínu - 40 až 50 stupňů Celsia v otevřeném terénu), měl jsem rychlopas ještě ten den. Celé pasové oddělení drzelo palce. Nebyly nutné ani motivační dárky. A jak to s přítelkyni dopadlo? Nemám rád příběhy bez konce
michalval Odesláno 3. července 2014 Nahlásit Odesláno 3. července 2014 Tak to máš nakonec s dobrým koncem.Já jsem zjistil před dvěma týdny, kdy jsem měl odlétat na Filipíny, že mám propadlý pas. Do dvou dnů mi udělali rychlopas za 1.500,- Kč a čokoládu.S tím, že jsem věděl, že na Filipíny musím mít pas, jehož platnost je ještě minimálně 6 mesíců po vstupu do země. Což už z principu rychlopas nemůže splnit, protože jeho platnost je jenom právě těch 6 měsíců.Stejně jsem to risknul, na Ruzyni jsem si položil bágl na váhu, řekli mi, že se zelným pasem mě nepustí, protože by mě stejně stopli v Manile. Naštěstí šly letenky posunout o měsíc (ale samozřejmě s poplatkem) a jel jsem zase domů.
Ondrej71 Odesláno 3. července 2014 Nahlásit Odesláno 3. července 2014 Díky kluci . Jsem moc rád, hlavne kvůli dětem..Michalval: ta platnost na 6 měsíců je fakt pruda, aspon rok by to mohlo být ..
mondeo2 Odesláno 3. července 2014 Nahlásit Odesláno 3. července 2014 No hlavně aby se tam dětem líbilo, jinak přeji krásnou a ničím už nenarušenou dovolenou.
Filip.J Odesláno 3. července 2014 Nahlásit Odesláno 3. července 2014 No ja myslel, ze kdyz jsme vsichni v te EU....V EU jsou si všechny státy rovny, jenom některé jsou si rovnější
martar Odesláno 3. července 2014 Nahlásit Odesláno 3. července 2014 Tak místní úřednice jsou naprosto super Vse bude zítra hotovo takže dokonce par dni před termínem Jen ten litr/ kus zabolí, ale to prezijem Paráda! Občas umí český úředník i mile překvapit :-) A jak to s přítelkyni dopadlo? Nemám rád příběhy bez konce Relativně dobře. Žádnou seschlou mrtvolku jsem z wádí netáhnul , jestli jsi myslel tohle :-)
Conrad Odesláno 3. července 2014 Nahlásit Odesláno 3. července 2014 (upraveno) Když se dívám,jak se změnila rubrika nedávné aktualizace stavu mám dojem z některých příspěvků že je to pubertální slovní průjem. Upraveno 3. července 2014 uživatelem Conrad
African Odesláno 3. července 2014 Nahlásit Odesláno 3. července 2014 Tak místní úřednice jsou naprosto super Vse bude zítra hotovo takže dokonce par dni před termínem Jen ten litr/ kus zabolí, ale to prezijem Výborně, tak přeji krásnou dovolenku :-)
JaRooN Odesláno 3. července 2014 Nahlásit Odesláno 3. července 2014 Relativně dobře. Žádnou seschlou mrtvolku jsem z wádí netáhnul , jestli jsi myslel tohle :-) Jo, myslel jsem, zda byla v pořádku...
Jakubisko Odesláno 3. července 2014 Nahlásit Odesláno 3. července 2014 U Vodafone nám konční firemní smlouva a chlapíci nám nabídli v nové podstatně horší podmínky. Myslel jsem si, že to je pouze praktika O2
African Odesláno 3. července 2014 Nahlásit Odesláno 3. července 2014 U Vodafone nám konční firemní smlouva a chlapíci nám nabídli v nové podstatně horší podmínky. Myslel jsem si, že to je pouze praktika O2 Vám nenabídl prodloužení stávající?
Jakubisko Odesláno 3. července 2014 Nahlásit Odesláno 3. července 2014 Ne. Stejná věc se stala loni u O2, proto jsme přecházeli k Vodafone. A to by si jeden řekl, že sedm čísel a dva pevné internety není zrovna malá fakturace.
African Odesláno 3. července 2014 Nahlásit Odesláno 3. července 2014 Teď jsem tam volal a opravdu to přestali automaticky prodlužujovat' Ale stačí si to prý pohlídat, zavolat a vyjednat si stejné, ba i lepší podmínky' asi to koukali od O2, je to prasárna...
gougy Odesláno 3. července 2014 Nahlásit Odesláno 3. července 2014 Ne. Stejná věc se stala loni u O2, proto jsme přecházeli k Vodafone. A to by si jeden řekl, že sedm čísel a dva pevné internety není zrovna malá fakturace.Je to jen o lidech, když natrefíš na blba, nemáš šanci a nezáleží na firmě (vloni můj kamarád chtěl přejít od T k O2 (kde jsem dělal) cca 20 SIM karet a nějaká kancelář k tomu - i přes ubezpečení Area Managera, že dohlédne nad realizací to dostala nějaká demotivovaná kravka, co na domluvenou schůzku bez omluvy nedorazila a pak si na týden vypnula telefon... AM přišel o kvartálky, obchodnice o práci a O2 o klienta, jak prosté
JaRooN Odesláno 3. července 2014 Nahlásit Odesláno 3. července 2014 U Vodafone nám konční firemní smlouva a chlapíci nám nabídli v nové podstatně horší podmínky. Myslel jsem si, že to je pouze praktika O2 Dnes zrovna u nas byl zastupce T-M. Chystali sme se na tvrdy boj, ale prisel s takovou nabidkou, ze sme se usmivali jeste 2 hodiny po jeho odchodu. Nabidl nam vic, nez jsme puvodne chteli tvrde vyjednat. Taky cca 10 mobilu, 10 pevnych linek + par internetu... Vyjimecne spokojenost s timto operatorem. Vysledkem bylo, ze prijdou o par cisel, protoze cca 4 lidi zrusi soukroma cisla, nakolik firemni budou vesmes neomezena...
Doporučené příspěvky