kuncák7 Odesláno 18. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2014 Luděry?Asi,kdybych takhle vyrizoval stiznosti ja,jsem davno bez prace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pirx Odesláno 18. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2014 ....tak hlavně je to průser těch draze placených nadnárodních organizací, Icao, Eurocontrol, atd., že se tam smělo lítat, malajci jsou spíš takový trochu bezelstný trdla, kam je postavíš, tam je za tejden najdeš, podle mě ta posádka a ani vedení společnosti neměli tušení, že lítají skrz válku, prostě to nebylo zakázaný, tak to neřešili, pro ně je to daleko a jde to mimo ně... U nás se nesmí lítat nad Libavou ani nad Doupovem, i když tam střílej jenom po zemi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 18. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2014 Nebetycne me s..e mestska policie,hlavne jeden jeji clen.pravidelne me dokaze zkazit svejma dotazama vikend. Ted uz mesic resi jedno odtazeni z vyhrazeneho stani.asi na tom maka jen vzdy v patek odpoledne a dotazy ma jak 5 ti lety dite. Co to tam berou?Proč zrovna Tebe otravuje cajtský pako nějakejma otázkama? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krakonosh Odesláno 18. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2014 Když mi dneska dorazily nové Gčka GWX 8900B-7, byl jsem nadšený... Nadšení ovšem zcela vyprchalo, když jsem se asi padesátkrát bezvýsledně pokoušel o synchronizaci času. Počkej na noc, řekl by optimista. Problém je ovšem v tom, že když jsem zkoušel sync v pracovně (uvnitř budovy), G-shocky byly zcela beznadějné a vedle ležící nové Protreky ukázaly L3 a do minuty se nastavily... Géčka selhaly na střeše, před domem, na nejvyšším kopci v okolí...Je vidět, že technika géček a protreků je někde úplně jinde. Škoda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 18. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2014 Možná stárnu a nejsem takovej cinik. Nebo za to může moje tříměsíční dcera a dívam se na určitý věci jinak, ale jak jsem slyšel o těch dětech, tak jsem se rozbulel jak želva. To je prostě v prdeli... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 18. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2014 Proč zrovna Tebe otravuje cajtský pako nějakejma otázkama?Resi odtah z mista pro invalidy a naprosto nechape system.a jinej lidumil neni k mani :-))))). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 18. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2014 Starší dcera si na trampolíně udělala výron kotníku. Mladší měla předchozí dva dny nějakou virózu. Skoro se začínám těšit zpátky do práce. Ale zase mě těší, že s tím co se děje okolo, řeším jen takovéhle ptákoviny . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 18. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2014 Resi odtah z mista pro invalidy a naprosto nechape system.a jinej lidumil neni k mani :-))))).Nojo, holt parkovat na invalidech prostě nesmíš, no... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patriknapr Odesláno 18. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2014 Že jsem dnes jel z Prahy do Pelhřimova přes 3 hodiny. V Praze byla za Chodovem malinká bouračka a stálo to tak hodinu a půl. Jsme vypečenej jak klobása na Václaváku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 18. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2014 Když mi dneska dorazily nové Gčka GWX 8900B-7, byl jsem nadšený... Nadšení ovšem zcela vyprchalo, když jsem se asi padesátkrát bezvýsledně pokoušel o synchronizaci času. Počkej na noc, řekl by optimista. Problém je ovšem v tom, že když jsem zkoušel sync v pracovně (uvnitř budovy), G-shocky byly zcela beznadějné a vedle ležící nové Protreky ukázaly L3 a do minuty se nastavily... Géčka selhaly na střeše, před domem, na nejvyšším kopci v okolí...Je vidět, že technika géček a protreků je někde úplně jinde. Škoda.Asi blbá otázka, ale máš správně nastavené město na Berlín? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pekl76 Odesláno 19. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2014 Ráno v půl sedmý mě vzbudil nějakej maník, ketrý sekal kolem našeho baráku trávník. A odpoledne jsem zjistil, že mám celej pravej bok od auta ohozenej psím h***em, který tou sekačkou rozmetal... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hodo65 Odesláno 19. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2014 Doraž do Rudný, spláchnu Ti to wapkou . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pekl76 Odesláno 19. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2014 Pozdě, už jsem byl v myčce :/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hodo65 Odesláno 19. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2014 Tak nic, no. Moh jsi ušetřenejch 150 Ká vhodit do prasátka s nápisem LLD . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 20. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2014 Teda nevím, jak vy, ale mě už totálně s*** to vedro - s tím bohužel nic neudělám, ale už se těším a doufám, že zítra trochu zamrholí . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 20. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2014 Dcérinho priateľa aj so spolucestujúcimi lúpežne prepadli, jeho zranili nožom a zobrali všetko aj s autom. Ostali im našťastie pasy a peniaze, ktoré mali prezieravo pri tele pod oblečením.Tak teheránska polícia auto po pár dňoch našla vybrakované, poškodené, ale pojazdné. Miestne úrady aj ambasáda sa vraj prekonávali v ústretovosti, s náradím a výbavou pomohli bratia Česi z podobnej expedície. Po oprave na ambasáde expedícia pokračuje, hoci s obmedzeniami. To by už ale malo patriť do vlákna "čo ma potešilo". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 20. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2014 Tak teheránska polícia auto po pár dňoch našla vybrakované, poškodené, ale pojazdné. Miestne úrady aj ambasáda sa vraj prekonávali v ústretovosti, s náradím a výbavou pomohli bratia Česi z podobnej expedície. Po oprave na ambasáde expedícia pokračuje, hoci s obmedzeniami. To by už ale malo patriť do vlákna "čo ma potešilo".Uf, tak slava! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 20. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2014 Jo tak to jsou tihle střelci http://www.ladasvetom.sk/, držím pěsti ať v pohodě dojedou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazilisek Odesláno 20. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2014 (upraveno) Mám od sluníčka spálený záda v místech, kam jsem nedosáhl rukou, abych si je namazal opalovákem. Že jsem někomu neřekl :-( Upraveno 20. července 2014 uživatelem Bazilisek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 20. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2014 Vedro na kapverdach! Jinak fsjn, zelvy, zraloci a cerny holki! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky