panedge Odesláno 21. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2014 Jj to vím,že to to je už ze středy,ale až teď jsem zjistil,co se mu vlastně stalo.Tak hlavě ať je fit na turné.Chtěl bych pány ještě jednou/dvakrát vidět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 21. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2014 Jj to vím,že to to je už ze středy,ale až teď jsem zjistil,co se mu vlastně stalo.Tak hlavě ať je fit na turné.Chtěl bych pány ještě jednou/dvakrát vidět. + 1000 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sery.vlk Odesláno 21. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2014 No teda, to mu vůbec nezávidím... pozoruju, že dostal víč šroubů...Dost mne ale znervózňuje tohleto: Byl odstraněn porušený nerv,...Nervy sice mohou regenerovat/dorůstat, ale neskutečně pomalu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 21. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2014 Posílal jsem předevčírem poštou místnímu členovi NATO a dodnes ho nemá. To jsou takoví diletanti, že to není možné, ještě se toho frajera za přepážkou ptám do kdy to obdrží - prý nejpozději do pátku a ho***! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 21. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2014 no jo ale do kterýho jsi se neptal co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 21. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2014 Ahá, no jo ... to jsem se nezeptal ... já vůl . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 21. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2014 Podle fotky to spíš vypadá, že tu srnku odstrkovala. ..no se to nezdá...nějaká škoda tam bude.. prej dala ta srna nebo co to bylo pár kotrmelců..po intenzivním brždění rychlost cca 70km/h..trefila ji středem výztuhy..asi nejpevnější část předku.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 22. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2014 Ahá, no jo ... to jsem se nezeptal ... já vůl .A já se tak těšil,že to bude ještě letos Davide ,ale ono ještě těch pátků do konce roku bude,neztrácej naději kámo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 22. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2014 (upraveno) To mi připomíná ten vtip jak říká kluk mamce:'Mami včera byl prý v rádiu Paul Walker 'a mamka na to'To víš, že byl v rádiu... a taky v palubovce, v odkládacích schránkách ve ventilačních mřížkách...' Upraveno 22. listopadu 2014 uživatelem wizard-ov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 22. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2014 ..žena sundala srnu.. chlupy všude..A srnčí bylo k obědu /jaktože tu není oblizující se smajlík/. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 22. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2014 Na ceste z moskvy se mi ztratil ipad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 22. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2014 Na ceste z moskvy se mi ztratil ipad. tvl ten putin je ale ku.da to uz prehani Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 22. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2014 Je to tak, co na to rict!tvl ten putin je ale ku.da to uz prehani Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 22. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2014 ..bože ty ženy..!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 22. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2014 Utopenej Samsung Galaxy S XCover 2 ... vodotěsný telefon ... ku.va!! 4 měsíce jsem ho měl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 22. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2014 Utopenej Samsung Galaxy S XCover 2 ... vodotěsný telefon ... ku.va!! 4 měsíce jsem ho měl Fakt? Jsem slyšel jenom pozitiva na xcover2, co jsi s ním dělal? Můj sony go často pod vodou, nářez a druhým rokem drží, pouze sluchátko v rámci záruky měněné, ale je pravda, že těch pádů na zem bylo nespočet' spokojenost :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 22. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2014 Utopenej Samsung Galaxy S XCover 2 ... vodotěsný telefon ... ku.va!! 4 měsíce jsem ho měl to jke docela málo, se stím nemáš koupat, dyš ani pod vodou nevydrží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 22. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2014 No podle IP67 by měl vydržet půl hodiny v 1 metru vody bohužel nevydržel pár sekund v půl metru ... už je v rýži do rána, ale už jsem ho odepsal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 22. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2014 to si ho klidně podepiš, tak ten je huš umřelej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 22. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2014 Zkusim reklamaci ... pořádně jsem ho zkontroloval před tím jestli těšní (přesně jak je v návodu) Ne že by mě ten telefon nějak přirostl k srdci, ale naštve to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky