Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Před chvílí jsem se vrátil z jarmarku ve Valašských Kloboukách, a z vyprávění tetiček, sestřenic a bratranců jsem takovou nasranost ještě nikdy nezažil.

Jsou asi 12km vzdušnou čarou od vybuchujícího muničáku, a všichni mají nervy úplně v kýblu, protože se jim třepou skla v oknech. Sestřenice bydlí v paneláku, a při těch největších výbuších se roztřepal celý panelák a všem se sklaply žaluzie.

Manžel setřenice má sklad na kopci, a popsal to: ohnivý sloup až do nebe, a za chvíli se udělal hřib jak po atomovce.

Všichni si myslí to, že když té soukr. firmě vybuchl ten první sklad, tak věděla, že se bude v ostatních 27 přísně kontrolovat, a protože tam určitě něco chybělo, tak to odpálili.

Kdyby prý to bylo u Prahy, tak je tam i CNN, ale protože je to na Valašsku, tak to nikoho nezajímá.

http://fotkyznetu.rajce.idnes.cz/Vybuch_II_Lipova/#MVI_0709.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No technicky máš pravdu. Ale... Ani nevím kolik to je za litr, 7 haléřů? V pizzerii ve Fukušimě, mimochodem jinak velmi dobré, chtějí za džbán 60 korun. Nevím, jestli to na mě dělá dobrý dojem. Spíše ale ne. Tady v sushi restauracích jsou džbány s vodou, ledem...

Vo Fukusime zase ta voda aj nieco vazi, nie?

Odkaz ke komentáři

Jasne mam aj na vzduch aj na olej aj na cukor ku kave a vyšťať sa mozem aj 5x a furt mi ostane aj na tringelt, taxik, zastavku v striptizovom bare atd. Ale to vsetko mi z neznamych dovodov davaju zadarmo. Aj ked to podnik tiez nieco stoji. Tak preco sakra mam platit za tu vodu? Aj ked mi tu vodu daju gratis tak necham taky tringelt ze ju v podstate zaplatim niekolkonasobne. Ale ked ma za nu idu explicitne skasnut tak mi to pripada take...no ubohe. A radsej tam uz nepridem, je to pre mna trapne takto kasirovat hosta, nieco mi tam nestimuje.

Ivanku ber to ako opatrenie proti neziaducim prejavom asketizmu. V odbornej literature: Prohedonic tax. Kto ide do podniku s jednoznacnym a nespochybnitelnym umyslom pit vodu, nic ine si nezasluzi.

Ja navrhujem exemplarne zdanit aj uhorkovy dzus a vsetky formy salatov s obsahom mrkvy.

Odkaz ke komentáři

hospoda ktera je v cajku ma hezkou drobnou manazerku. v hospode kde si lidi casto stezujou maji dvoumetroveho rizka aka Cegy (dle fota u nicku) a lidi si postezujou jen jednou ...a majitel ma klid :-)

Ta fotka je jeste pred tim, nez jsem si nechal podvazat zaludek. Ted jsem zase hubenej jak lunt.

Dostanou šupičku springdrajvama a hotove :clap:  

Do prace zasadne jenom 7s36. A hosty nebiju, na to mame ochranku.:-)
Odkaz ke komentáři

Před chvílí jsem se vrátil z jarmarku ve Valašských Kloboukách, a z vyprávění tetiček, sestřenic a bratranců jsem takovou nasranost ještě nikdy nezažil.

Jsou asi 12km vzdušnou čarou od vybuchujícího muničáku, a všichni mají nervy úplně v kýblu, protože se jim třepou skla v oknech. Sestřenice bydlí v paneláku, a při těch největších výbuších se roztřepal celý panelák a všem se sklaply žaluzie.

Manžel setřenice má sklad na kopci, a popsal to: ohnivý sloup až do nebe, a za chvíli se udělal hřib jak po atomovce.

Všichni si myslí to, že když té soukr. firmě vybuchl ten první sklad, tak věděla, že se bude v ostatních 27 přísně kontrolovat, a protože tam určitě něco chybělo, tak to odpálili.

Kdyby prý to bylo u Prahy, tak je tam i CNN, ale protože je to na Valašsku, tak to nikoho nezajímá.

http://fotkyznetu.rajce.idnes.cz/Vybuch_II_Lipova/#MVI_0709.jpg

Inu jizni cechy ...
Odkaz ke komentáři

No technicky máš pravdu. Ale... Ani nevím kolik to je za litr, 7 haléřů? V pizzerii ve Fukušimě, mimochodem jinak velmi dobré, chtějí za džbán 60 korun. Nevím, jestli to na mě dělá dobrý dojem. Spíše ale ne. Tady v sushi restauracích jsou džbány s vodou, ledem a citronem už připravené u vchodu. A lidi si choděj, jak potřebují a personál doplňuje, jak je nutné. Jinde to sice třeba není předpřipravené, ale vodu dostanete úplně všude a vsude zdarma! A to i v kavárnách. Jasně, že to zákazník stejně zaplatí v jídle a kávě, ale dojem to prostě zanechává lepší. Asi je prostě strategičtější zvednout ceny všech jídel o pět kaček. Tedy, nejde mi v žádném případě o ty prachy, ale o ten dojem, který placená voda z kohoutku dělá. A ten je teda žebrácký.

No, jsou lidi, kteri chapou to, ze jdou do restaurace a za jidlo a servis utrati penize. A pak jsou lidi, kteri tam ty penize utrati taky, ale maj pocit, ze musi dostat neco zdarma, tedy vodu nebo chleba s maslem. A kdyz to nedostanou zdarma, tak se cejti, ze si jich majitel nevazi.

Posledni dobou pozoruju, ze jsou lidi dost arogantni a maj pocit, ze kdyz jsou v pozici hosta, ze mi muzou chcat na zada. Jak jsem se jiz zminil, je to vypestek posledni doby a kdyz neco dostanou jinde, nemusi to automaticky dostat i tady. A to se netyka jenom gastra.

Odkaz ke komentáři

No, jsou lidi, kteri chapou to, ze jdou do restaurace a za jidlo a servis utrati penize. A pak jsou lidi, kteri tam ty penize utrati taky, ale maj pocit, ze musi dostat neco zdarma, tedy vodu nebo chleba s maslem. A kdyz to nedostanou zdarma, tak se cejti, ze si jich majitel nevazi.

Posledni dobou pozoruju, ze jsou lidi dost arogantni a maj pocit, ze kdyz jsou v pozici hosta, ze mi muzou .... na zada. Jak jsem se jiz zminil, je to vypestek posledni doby a kdyz neco dostanou jinde, nemusi to automaticky dostat i tady. A to se netyka jenom gastra.

Hele, a tu smetanovou omáčku jste už vyřešili? :D :D

Já ti nezávidím, ono mít restauraci v OC, to není sranda. Do těhlech chrámů konzumu chodím jen když potřebuji nutně nějaký hadry nebo do kina. Jinak bych se z těch lidí zbláznil.

Odkaz ke komentáři

Hele, a tu smetanovou omáčku jste už vyřešili? :D :D

Já ti nezávidím, ono mít restauraci v OC, to není sranda. Do těhlech chrámů konzumu chodím jen když potřebuji nutně nějaký hadry nebo do kina. Jinak bych se z těch lidí zbláznil.

No jasne, reflektuju na pripominky hostu. Na celkovou vyvazenost pokrmu ted pridavame pul mocca lzicky podravky :-)
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...