Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

ale to je ine. Toto je normalny komecrny drink a dokonca aj pre mna :) je normalne objednat si ho a zaplatit. Ja som hovoril o tom ze si k objednavke vypytam pohar vody lebo ma smadi a ho exnem a s tym je problem. Aj ked v kontexte toho co si pisal (menicka bez polievky,vydavanie z gastracov atd) zacinam chapat specifikam tvojho prostredia aj zvolenej strategii :)

To mi ale otvara inu zahadu. Preco do vsetkych robenych limonad, citronad atd sa pridava hrst ladu ? V lete chapem ale v zime ? To ludia tak fakt chcu a ja som divny ked v zime nechcem ladove drinky?

No je to prostě součást toho drinku. Je to prostě letní drink, kterej se pije i v zimě. Ale samozřejmě to evokuje to, aby se ho tam vešlo míň. :)

Asi budu muset končit, musím počítat stravenky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No je fakt, že já jsem kancelářská krysa a jednou jsem ukradl solničku a pepřenku v jedné hospodě v Paskově, abych si mohl ráno na šichtě dochutit tlačenku. Jestli tam dávali vodu zdarma nevím, protože jsem pil jenom pivo a rum.

A vo tom to je! Tu tláču sis měl dát v hospě a ne ji nosit v mastném papíře z domu...

Odkaz ke komentáři

No je fakt, že já jsem kancelářská krysa a jednou jsem ukradl solničku a pepřenku v jedné hospodě v Paskově, abych si mohl ráno na šichtě dochutit tlačenku. Jestli tam dávali vodu zdarma nevím, protože jsem pil jenom pivo a rum.

uhlomrdi vodu nepijou..

Odkaz ke komentáři

Tlačenku mi donesli synci až ráno přímo od Carbola.

Co se týče uhlom r dů tak je fakt, že v nalívací budce u šachty prodávali časopis Paskovák za 60,- . V Paskováku byla zabalená gořalka a hotove. Vodu tam neprodávali kupodivu nikde.

Odkaz ke komentáři

To mi ale otvara inu zahadu. Preco do vsetkych robenych limonad, citronad atd sa pridava hrst ladu ? V lete chapem ale v zime ? To ludia tak fakt chcu a ja som divny ked v zime nechcem ladove drinky?

Ja trebas nesnasim teply piti, mam rad led v piti aji v zime, natoz v lete..

Odkaz ke komentáři

Ti francuzi ma uz pekne s..u. Nielen, ze nevedia ziadny cudzi jazyk, ale ani dokonca nie su ochotni mi predat hodinky a poslat ich mimo francuzska. kua mam 4 adresy po celej EU a ten zabozrut je lenivy napisat na balicek iny stat ako francia. Bodaj by im splesneli vsetky vina, syry a pokapali vsetci slimaci. 

Upraveno uživatelem People
Odkaz ke komentáři

Ti francuzi ma uz pekne s..u. Nielen, ze nevedia ziadny cudzi jazyk, ale ani dokonca nie su ochotni mi predat hodinky a poslat ich mimo francuzska. kua mam 4 adresy po celej EU a ten zabozrut je lenivy napisat na balicek iny stat ako francia. Bodaj by im splesneli vsetky vina, syry a pokapali vsetci slimaci. 

Slimáky nepapaj - oni papaj šneky.

Odkaz ke komentáři

To bylo upřímný :lol2:  a pochopitelný. Co můžeš čekat od potomků národa, který poslal svou lepší půlku pod guillotinu...?

Odkaz ke komentáři

To bylo upřímný :lol2:  a pochopitelný. Co můžeš čekat od potomků národa, který poslal svou lepší půlku pod guillotinu...?

Řekl bych, že v tomto jim asi nemáme co vyčítat. My jsme se k té lepší půlce nezachovali o moc líp...

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...