bohus76 Odesláno 7. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2014 Ale jedině k pivu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 7. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2014 klidně i za pozdrav..tyhle žabomyší války tady mě fakt berou ..krásně krmí už takhle moje vánoční deprese Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 7. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2014 ale to je ine. Toto je normalny komecrny drink a dokonca aj pre mna je normalne objednat si ho a zaplatit. Ja som hovoril o tom ze si k objednavke vypytam pohar vody lebo ma smadi a ho exnem a s tym je problem. Aj ked v kontexte toho co si pisal (menicka bez polievky,vydavanie z gastracov atd) zacinam chapat specifikam tvojho prostredia aj zvolenej strategii To mi ale otvara inu zahadu. Preco do vsetkych robenych limonad, citronad atd sa pridava hrst ladu ? V lete chapem ale v zime ? To ludia tak fakt chcu a ja som divny ked v zime nechcem ladove drinky?No je to prostě součást toho drinku. Je to prostě letní drink, kterej se pije i v zimě. Ale samozřejmě to evokuje to, aby se ho tam vešlo míň. Asi budu muset končit, musím počítat stravenky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 7. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2014 No je fakt, že já jsem kancelářská krysa a jednou jsem ukradl solničku a pepřenku v jedné hospodě v Paskově, abych si mohl ráno na šichtě dochutit tlačenku. Jestli tam dávali vodu zdarma nevím, protože jsem pil jenom pivo a rum.A vo tom to je! Tu tláču sis měl dát v hospě a ne ji nosit v mastném papíře z domu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 7. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2014 No je fakt, že já jsem kancelářská krysa a jednou jsem ukradl solničku a pepřenku v jedné hospodě v Paskově, abych si mohl ráno na šichtě dochutit tlačenku. Jestli tam dávali vodu zdarma nevím, protože jsem pil jenom pivo a rum.uhlomrdi vodu nepijou.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 7. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2014 Tlačenku mi donesli synci až ráno přímo od Carbola.Co se týče uhlom r dů tak je fakt, že v nalívací budce u šachty prodávali časopis Paskovák za 60,- . V Paskováku byla zabalená gořalka a hotove. Vodu tam neprodávali kupodivu nikde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 7. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2014 To mi ale otvara inu zahadu. Preco do vsetkych robenych limonad, citronad atd sa pridava hrst ladu ? V lete chapem ale v zime ? To ludia tak fakt chcu a ja som divny ked v zime nechcem ladove drinky?Ja trebas nesnasim teply piti, mam rad led v piti aji v zime, natoz v lete.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 7. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2014 tak na maledivach se ani nedivim.. .. ja nesnasim v mekaci, jak davaj trictvrte kelimku ledu a zalejou to kokakolou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 7. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2014 tak na maledivach se ani nedivim.... ja nesnasim v mekaci, jak davaj trictvrte kelimku ledu a zalejou to kokakolou...Daj ti to i bez ledu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 7. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2014 ja vim, ze daji. ale musim to predem hlasit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 7. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2014 tak na maledivach se ani nedivim.... ja nesnasim v mekaci, jak davaj trictvrte kelimku ledu a zalejou to kokakolou...Čím? :D , to asi nebylo u nás ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 7. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2014 ja vim, ze daji. ale musim to predem hlasit.tvl, ja zas musim hlasit v mekaci, ze to chci s ledem, jinak to dostanu bez ledu. tak nevim.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 7. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2014 .. jeste rekni, ze davas LED i do SINGLE MALTu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 7. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2014 (upraveno) Ti francuzi ma uz pekne s..u. Nielen, ze nevedia ziadny cudzi jazyk, ale ani dokonca nie su ochotni mi predat hodinky a poslat ich mimo francuzska. kua mam 4 adresy po celej EU a ten zabozrut je lenivy napisat na balicek iny stat ako francia. Bodaj by im splesneli vsetky vina, syry a pokapali vsetci slimaci. Upraveno 7. prosince 2014 uživatelem People Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 7. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2014 Ti francuzi ma uz pekne s..u. Nielen, ze nevedia ziadny cudzi jazyk, ale ani dokonca nie su ochotni mi predat hodinky a poslat ich mimo francuzska. kua mam 4 adresy po celej EU a ten zabozrut je lenivy napisat na balicek iny stat ako francia. Bodaj by im splesneli vsetky vina, syry a pokapali vsetci slimaci. Slimáky nepapaj - oni papaj šneky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 7. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2014 Ti francuzi ma uz pekne s..u. Nielen, ze nevedia ziadny cudzi jazyk, ale ani dokonca nie su ochotni mi predat hodinky a poslat ich mimo francuzska. kua mam 4 adresy po celej EU a ten zabozrut je lenivy napisat na balicek iny stat ako francia. Bodaj by im splesneli vsetky vina, syry a pokapali vsetci slimaci. To bylo upřímný a pochopitelný. Co můžeš čekat od potomků národa, který poslal svou lepší půlku pod guillotinu...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 7. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2014 To bylo upřímný a pochopitelný. Co můžeš čekat od potomků národa, který poslal svou lepší půlku pod guillotinu...?Naopak, poslal tam tu verbež :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 7. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2014 Jsou žabožrouti namysleny! Uz nemaj ani ani kolonie a nove mapy nevydaly 200 let! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 7. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2014 To bylo upřímný a pochopitelný. Co můžeš čekat od potomků národa, který poslal svou lepší půlku pod guillotinu...? Řekl bych, že v tomto jim asi nemáme co vyčítat. My jsme se k té lepší půlce nezachovali o moc líp... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 7. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2014 Slimáky nepapaj - oni papaj šneky.Slimaky.. po slovensky slimaky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky