Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Očistu od prachu řeším u Notebooku asi dvakrát do roka. Sprey se stlačeným vzduchem jsem zkoušel a vyšel mi asi na dvě kůry. Jeho cena byla možná 160,- Kč. Jinak to řeším vysavačem. Notebook odpojím od zdroje a saju plastovou hubicí. Statická elektřina je sviňa a jistota je železná košula. Asi to není ideální, ale sere pere. Noťas stál desítku a slouží už tři roky, takže, no stres.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Musel jsem tomu ještě pomoct, ty teploty se nedaly snést. Zkusil jsem tedy pořádně fouknout do výdechu. Na poprvé nic, na podruhé zvuk jako když šlápnu kočce na ocas, prostě hnus. Vypadalo to, že se rozletělo ložisko, takže jsem NTB dal na koleno, spodní stranu chladil fénem a zapnul. Po nabootování OS velké překvapení, teploty kolem 40°C, takže se mi ve větráku zasekl jen nějaký chuchvalec prachu, takže super :clap: , už jsem to viděl dost černě se staroušem. 

Se sirkou to je dobrý nápad, příště určitě zkusím. Co se týče čistění desktopu, tak tam je to v poho. Ideálně větrák odpojit a sundat, oluxovat a pak ještě ometám štětečkem. 

skoro jsem Ti chtěl poradit ať pracuješ venku na terase.............. B) ......ale jinak je to jak je psáno, jen já na to používám nornálně kompresor ( máme v systému odvlhčovače)

Odkaz ke komentáři

bacha na statiku s tím štětečkem.................

Edit -    To se týká Siwiho !!!

Tak veru, na statiku bacha. Minule si manželka nanášala make-up jemným štetcom, preskočila jej iskra do plomby a teraz má v líci vypálenú dieru. :)

Odjakživa čistím elektroniku vrátane kompov zubnou kefkou (áno, bez pasty) a vysávačom. Stlačený vzduch nie je zlý, ale maximálne vyfúkne chuchvalec prachu, elektrostaticky usadený bordel neuvoľní.

edit: doplnil som smajla, aby ten prvý odstavec niekto nebral vážne

Upraveno uživatelem McStinger
Odkaz ke komentáři

no právě, jsou štětečky a štetečky......................

tenhle jóó

http://www.ltc-elektro.cz/solight-gelova-cistici-sada--200ml--stetecek--hadrik

ale tenhle nééééé

http://www.arabesque-makeup.cz/make_up/doplnky/stetecek_na_tvarenku-76/

Upraveno uživatelem mondeo2
Odkaz ke komentáři

U vysavače hodim hadici na vejfuk a funguje jak kompresor. Spokojenost. Noťas jsem dělal nedávno mladýmu, šťavil se jak blázen, po rozebrání jsem zjistil, že taková ta hadrová vložka vypálená a rozpadlá. Šla pryč a maká to jak nový. Lepší žádná než špatná. Ten vysavač tímto způsobem používám na všechno, kam se dovnitř může prášit. Jenom je lepší vytahnout to na zahradu :)

Odkaz ke komentáři

Geometr mi čórnul Jukabox kterej jsem si poctivě čórnul v hospodě když byl FrantišekH v arestu..................

Chci spravedlnost protože mě vokradli................víte co to dalo práce ho vytáhnou z tý zahulený knajpy, a to nemluvím vo tom že byl přilepenej k podlaze snad zbytkama jídel, místo nožiček měl knedlíky nebo co to bylo.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...