FrantisekH Odesláno 20. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2014 ...a taky vychcánků,co sem choděj jenom kšeftovat a k tématu hodinek nenapíšou ani půl slova...to nevim. to nemůžu posodit už dva roky jsem tu nic nekoupil ani neprodal..leda tak virtuální pivo a panáka ale z toho jsem mohl leda tak virtuálně zbohatnout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 20. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2014 pomocná stráž VB?Nebo Šedej mor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 20. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2014 JaRooN: No nic, přeju hezký svátky a věřím, že Tě to někdy přejde - myšleno v dobrém . Tohle je dříve či později cesta k průšvihu (myslím to "vychovávání") . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 20. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2014 No konecne! Samozrejme i s obligatni bilou paskou na rukavu. A na druhe strane mam LM To ale přeci vůbec není k smíchu. Plačící smajlík je kousek vedle. Asi ses uklepl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 20. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2014 ...a taky vychcánků,co sem choděj jenom kšeftovat a k tématu hodinek nenapíšou ani půl slova... +1 hlavne, ze maju 50 prispevkov denne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 20. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2014 Taky vsem hezke svatky. Kdyby nebylo blaznu, kteri do zakazu nad 2,5t vjedou se 40t kamionem, nebylo by nutne nikoho skolit. Pokud mate deti, tak se zamyslete, jak rychle by takovy kamion zabrzdil, az by z cca 15 metru uvidel houf deti ze skoly na prechodu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 20. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2014 Za poslední čtyři roky co sem chodim se z fora gentlemanů stalo forum honičů ega a největších frajerů pod sluncem....( snad tu ještě někdo z té staré gardy zustal) Můžete se mnou souhlasit, nebo nesouhlasit, ale to je jediné co s tím můžete dělat...Obzvlášť dopravní příhody jsou výživné. Vlastně spíš smutné, když si uvědomím, že v autě trávím poměrně dost času a sem tam vozím děti. Někdo tu psal, možná to bylo v tom vláknu o předvánočním flamu, že fórum je skupina lidí jako každá jiná se všemi klady i zápory, takže ty silniční zkazky tu jsou jen odrazem toho, co se děje na silnicích. Opravdu smutné. A policie? No comment. Vlastně: "To snad není možný " Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunman Odesláno 20. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2014 Kdyby to mělo zachránit jedinný život! Nevím, jaká je u vás dopravnísituace, ale většinou do takovýho zákazu vjede zoufalec, co zabloudil a neví, kudy s tou dlouhou obludou ven. Loni jsem takhle zabloudil na Václaváku - typickej vesničan, přehlídl jsem nějaký zóny, zeptal jsem se prvního MP kudy ven a bylo to za 1000 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 20. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2014 to nevim. to nemůžu posodit už dva roky jsem tu nic nekoupil ani neprodal..leda tak virtuální pivo a panáka ale z toho jsem mohl leda tak virtuálně zbohatnoutAle na druhou stranu musim rict,ze me vcera potesil jeden mistni clen,kterej reagoval na moji poptavku a byl gentlemenskej,az jsem cumel,to se mi tu dlouho nestalo.Jeste jednou mu i tady dekuju! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 20. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2014 Já bych sem policajtům zakázal lýzt, to nikdy nic dobrýho nemůže udělat. Jakkoli legrační je představa policajtskýho tydýta, školícího náklaďák.Vítej doma, koukám, že jsi v plné síle, jdu na cukroví a na pohádku :-)). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 20. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2014 ČSOB - z nějakého důvodu jsem si tam nechal založit běžný + spořící účet s tím, že vedení + veškeré transakce budou zdarma (uzavíráno za zvláštních podmínek s osobní bankéřkou). Na začátku jsem tam nalil nějaké peníze, aby účet fungoval a pak na něj poměrně dlouhou dobu ani nesáhl. Teď se přihlásím a nestačím se divit, vedení zdarma nebylo tak docela zdarma, ale za 95 kaček za měsíc ČSOB a něco zdarma a spořící účet? Tos neudělal dobře. Docela bych chtěl vidět ty zvláštní podmínky. Jinak osobního bankéře mají všichni, je to ta paní za přepážkou, resp. u stolku. Znehodnotil sis akorát peníze.U Era banky, která patří pod ČSOB, mám např.spořící + běžný tzv. Era online účet. Pokud něco nevyřizuji na poště nebo na přepážce, ale přes internet a částka přitom v průměru měsíčně neklesne pod 15t, pak jsou transakce + jeho vedení zdarma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 20. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2014 ČSOB jsou swině svinutý, od kterých jsem utekl a dodnes si vyčítám, že jsem tu jejich sprostotu vydržel tak neuvěřitelně dlouho- evidentně žijí právě z takových blbců jako jsem já. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 20. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2014 Vítej doma, koukám, že jsi v plné síle, jdu na cukroví a na pohádku :-)).Sem tady. Vždy ve střehu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 20. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2014 Loni jsem takhle zabloudil na Václaváku - typickej vesničan, přehlídl jsem nějaký zóny, zeptal jsem se prvního MP kudy ven a bylo to za 1000Na takový tam právě městapo celej den v zásahových uniformách číhá. Kdyby radši šli chytat kapsáře. Konečně dorazily na prodejnu knížky slibované před týdnem. Takže musím přes celé město na Jižňák, držte mi palce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 20. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2014 U Era banky, která patří pod ČSOB, mám např.spořící + běžný tzv. Era online účet. Pokud něco nevyřizuji na poště nebo na přepážce, ale přes internet a částka přitom v průměru měsíčně neklesne pod 15t, pak jsou transakce + jeho vedení zdarma.To u mě není zdarma, stejně tak jako podmínky obratu apod. Těch 15 by se mohlo válet jinde, když už jsou takřka zablokovaný kvůli vedení "zdarma". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 20. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2014 To u mě není zdarma, stejně tak jako podmínky obratu apod. Těch 15 by se mohlo válet jinde, když už jsou takřka zablokovaný kvůli vedení "zdarma".Podmínky obratu tam nejsou, jen ten průměr 15t za měsíc se kterým kupř. já problém nemám. A je to průměr, takže zablokovaný to není. Na to abych neustále hledal banky, u kterých založit účet neb kam zrovna přelít prachy abych za rok na tom "vydělal" 200,-Kč? Kdybych točil miliony, tak možná, ale kvůli těm mým několika tisícovkám měsíčně mi to za čas a námahu nestojí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 20. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2014 Tak nedávno mě naštvalo DHL že začli účtovat 290,- za nic. (Záruka v celním řízení). Včera mě vítězoslavně paní sdělila že od 1.1.2015 poplatek zvedaj na 490,- Nevíte, jestli Fedex od přístího roku taky nechystá zdražení celního řízení? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 20. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2014 Nevím, ale vsadil bych na to boty. Cítím tady celkem solidní kartel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník LukeD Odesláno 20. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2014 To u mě není zdarma, stejně tak jako podmínky obratu apod. Těch 15 by se mohlo válet jinde, když už jsou takřka zablokovaný kvůli vedení "zdarma". Hm, a kde těch 15 litrů můžeš dneska nechat ležet, aby ti vydělaly víc než těch 50 Kč za měsíc, tj. 600 Kč za rok, které ušetříš tím, že ti leží na tom účtu, a současně je měl kdykoliv k dispozici? Hořím zvědavostí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 20. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2014 Voni tam vydělávaj 50 kč za mesic? To jsou mi věci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky