SCIFI Odesláno 22. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2014 sem zjistil že mám půl roku propadlej řidičák. uplně se bojím googlit co to pro mě znamená Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 22. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2014 (upraveno) .. taky mi tuhle blesklo hlavou vybrzdit drze predjedouci mne bmw i3, ale nejak mi korektne nezafungoval kickdown na 100 ps oktavce... edt.: to baterkovy bmw jede jako cert Upraveno 22. prosince 2014 uživatelem montemar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 22. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2014 sem zjistil že mám půl roku propadlej řidičák. uplně se bojím googlit co to pro mě znamená Jít si rychle nechat udělat novej. Za 500 Kč do pěti dní. V Praze registr řidičů vedle paláce kultury na Vyšehradě.Dá se tam objednat přes internet a pak je to bez čekání.http://www.praha.eu/jnp/cz/potrebuji_resit/elektronicke_sluzby/online_rezervace/registr_ridicu_uvod.htmlPřed třemi týdny jsem to řešil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 22. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2014 Nevím kam to dát, ale nejvíc to asi patří sem. Největší hovado za volantem (kupodivu z Ruska ) Čas od 0:30. Kretén je slabé slovo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 22. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2014 (upraveno) Před měsícem umřel kapitán Kloss a já to ani nezaregistroval Upraveno 22. prosince 2014 uživatelem Klotzman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 22. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2014 Před měsícem umřel kapitán Kloss a já to ani nezaregistroval Hans-Kloss.jpg Kus mého mládí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 22. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2014 Před měsícem umřel kapitán Kloss a já to ani nezaregistroval Taky jsem to nezaregistroval, to dám před spaním pár komiksových příběhů kpt. Klosse. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dieegoo Odesláno 22. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2014 Bacil se přiblížil rychleji, než Vánoce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 22. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2014 Před měsícem umřel kapitán Kloss a já to ani nezaregistroval Hans-Kloss.jpgHm, moje mládí to sice nebylo, ale jeho knižní podobu jsem hltal jak blázen a dvd mám snad všechny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 22. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2014 V autě s automatem rychle šlápneš na plyn = pokyn na rychlé podřazení o jeden nebo více stupňů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 22. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2014 (upraveno) Já jen doplním Duka, že pod plynovým pedálem je taková jakoby pojistka, kterou ucítíš, pokud sešlápneš plyn až na podlahu a automat podřadí. EDIT: zpravidla jej použiješ, při okamžitém nebo rychlém předjíždění a ve chvíli kdy potřebuješ maximální výkon, jinak si automat řadí sám dle libosti. Upraveno 22. prosince 2014 uživatelem Sphinxx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 22. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2014 (upraveno) Prostě dáš plyn až napodlahu a automat podřadí s šestky třeba na dvojku e: jinak normálně stačí lehce sešlápnout a jdeš o kvalt dva dolů a jedeš... přes tu pojistku to točí až do bezvědomí i přes omezovač Upraveno 22. prosince 2014 uživatelem Lion Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 22. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2014 Jo prostě pedal to the metal :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 22. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2014 A na starším automatu eventuálně také pedal to the asphalt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 22. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2014 Joe Cocker už není... https://www.youtube.com/watch?v=Tpz1Rsiw0AU Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra.palas Odesláno 22. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2014 Tenhle koncert jsem si včera přehrál celej. Tohle snad nemůže bejt pravda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 22. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2014 Miluju jeho tehdejší woodstockovou image... A taky mě štve předposraná Evropa...http://zpravy.idnes.cz/nemecti-poslanci-vyzvali-k-zazpivani-muslimske-pisne-o-vanocich-pxy-/zahranicni.aspx?c=A141222_162716_zahranicni_ert#utm_source=sph.idnes&utm_medium=richtext&utm_content=top6 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 22. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2014 (upraveno) jak není ............ajo http://www.novinky.cz/kultura/357104-ve-veku-sedmdesati-let-zemrel-zpevak-joe-cocker.html tak jednu nesmrtelnou a panáka na něj Upraveno 22. prosince 2014 uživatelem mondeo2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 22. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2014 A taky mě štve předposraná Evropa...http://zpravy.idnes.cz/nemecti-poslanci-vyzvali-k-zazpivani-muslimske-pisne-o-vanocich-pxy-/zahranicni.aspx?c=A141222_162716_zahranicni_ert#utm_source=sph.idnes&utm_medium=richtext&utm_content=top6 Evropa??? U nás cikáni hrajou bílýho jezdce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník LukeD Odesláno 22. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2014 Joe Cocker už není... A do psí zadnice! Tak to je fakt všechno, jen ne dobrá zpráva. Byl to pan zpěvák. Čest jeho památce! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky