cigi Odesláno 17. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2011 (upraveno) no tak cigi - to už je groteska ne ? budu se znovu otravně opakovat, ale nic není povinné - nemusíš psát i když je slina na jazyku Jasně, ale lidi sou různý, né ?? Já mám za to, že by se zadní vrátka hodila, a uvádím konkrétní případy, důvody, normální diskuze, žádná groteska, tedy jak pro koho - viz první věta Jo, pavčo, bez fotek se ti tu stroječky, i ty nejkrásnější, budou sledovat obtížně, a to, i když je dělala cvičená opice a decebalovi se nelíbily. Ale byly tady, no jo, co by tu všechno mohlo být ....... Upraveno 17. března 2011 uživatelem cigi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 17. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2011 Jasně, ale lidi sou různý, né ?? Já mám za to, že by se zadní vrátka hodila, a uvádím konkrétní případy, důvody, normální diskuze, žádná groteska, tedy jak pro koho - viz první věta Jo, pavčo, bez fotek se ti tu stroječky, i ty nejkrásnější, budou sledovat obtížně, a to, i když je dělala cvičená opice a decebalovi se nelíbily. Ale byly tady, no jo, co by tu všechno mohlo být ....... Jéžiš, Cigi, Kibi má poslední foťák na světě? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 17. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2011 debata o howně... čoveče napsal si to inteligentně z tebe něco bude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abbot Odesláno 17. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2011 No samozrejme že ne, bavíme se o clenech, ktere osobne znám nebo kteri jsou zde provaření. To je snad jasné. No právě asi ne . Celou dobu se snažím vysvětlit, že tu je řekněme 250 aktivních lidí (hlavně prosím nikdo nepiště, že 500 atd.), kteří si důvěru ostatních získali tím, že chodí na srazy, chodí sem každej den, sdílej svý radosti a starosti, popřípadě už tu prodali/koupili takový množství hodinek, že by si mohli otevřít hodinářství. Tohle je pro mě CORE chronomagu, co to tu tvoří a zůstává. Pak jsou tu ale další tisíce členů, který si účet udělali aby mohli prohlížet fotky, jednorázově potřebují radu atd. Tyhle lidi obvykle po krátkým čase zmizí (takových lidí je podle mě většina) a jednou za čas to někoho chytne, nebo to myslí s hodinkama vážně a zapadne mezi místní jádro. Já se jen snažil říct, že místní jádro by se nemělo mezi sebou vybíjet, ale naopak se těšit z toho, že tu můžeme fungovat na bázi důvěry a ochotně si navzájem pomůžeme když je potřeba. Taky bych ti klidně poslal jakýkoliv svoje hodinky jen, proto, že by sis je chtěl prohlídnout a neměl bych důvod se bát. A stejně tak bych je poslal kibimu nebo Ypovi a nemusel bych řešit, jestli máte stejnej, nebo jinej názor nebo jestli si o mě myslíte, že sem kkt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 17. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2011 Jéžiš, Cigi, Kibi má poslední foťák na světě? Ne, ale měl podle mne obdivuhodnou píli, zájem a ochotu, takže byl posila fora, nevidím náhradu. A myslím, že každej má právo na omyl a nablití blbostí. Nepřu se, nehledej nic kousavého, možná YPO udělá s aparátem pokroky, možná někdo jinej .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 17. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2011 čoveče napsal si to inteligentně z tebe něco bude taky jsem dlouho a usilovně přemýšlel, ale s chlastem jde všechno samo a líp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 17. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2011 Ne, ale měl podle mne obdivuhodnou píli, zájem a ochotu, takže byl posila fora, nevidím náhradu. A myslím, že každej má právo na omyl a nablití blbostí. Nepřu se, nehledej nic kousavého, možná YPO udělá s aparátem pokroky, možná někdo jinej .... Hele, píle, zájem a ochota jsou fajn věci, moc fajn věc je ovšem i určitá sebereflexe. Pokud někdo kvantitu považuje za kvalitu a na základě tohoto začne své dílo považovat za výjimečné, je vedle, jak ta jedle. Tisíce poloostrých resp. poloslepých záběrů, ze stále se opakujících úhlů, se stále stejným světlem, kompozičně většinou tragických, to někdo jinej, jak správně píšeš, jistě zvládne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onney Odesláno 17. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2011 No právě asi ne . Celou dobu se snažím vysvětlit, že tu je řekněme 250 aktivních lidí (hlavně prosím nikdo nepiště, že 500 atd.), kteří si důvěru ostatních získali tím, že chodí na srazy, chodí sem každej den, sdílej svý radosti a starosti, popřípadě už tu prodali/koupili takový množství hodinek, že by si mohli otevřít hodinářství. Tohle je pro mě CORE chronomagu, co to tu tvoří a zůstává. Pak jsou tu ale další tisíce členů, který si účet udělali aby mohli prohlížet fotky, jednorázově potřebují radu atd. Tyhle lidi obvykle po krátkým čase zmizí (takových lidí je podle mě většina) a jednou za čas to někoho chytne, nebo to myslí s hodinkama vážně a zapadne mezi místní jádro. Já se jen snažil říct, že místní jádro by se nemělo mezi sebou vybíjet, ale naopak se těšit z toho, že tu můžeme fungovat na bázi důvěry a ochotně si navzájem pomůžeme když je potřeba. Taky bych ti klidně poslal jakýkoliv svoje hodinky jen, proto, že by sis je chtěl prohlídnout a neměl bych důvod se bát. A stejně tak bych je poslal kibimu nebo Ypovi a nemusel bych řešit, jestli máte stejnej, nebo jinej názor nebo jestli si o mě myslíte, že sem kkt. Už od začátku bylo jasné, co jsi tím myslel a musím říct, že se pod to podepisuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 17. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2011 (upraveno) Hele, píle, zájem a ochota jsou fajn věci, moc fajn věc je ovšem i určitá sebereflexe. Pokud někdo kvantitu považuje za kvalitu a na základě tohoto začne své dílo považovat za výjimečné, je vedle, jak ta jedle. Tisíce poloostrých resp. poloslepých záběrů, ze stále se opakujících úhlů, se stále stejným světlem, kompozičně většinou tragických, to někdo jinej, jak správně píšeš, jistě zvládne. Máš recht, já opravdu neadoruju kibiho fotky, já vždycky obdivoval jeho fandovství a mám-li být upřímný, dělal pokroky a určitě tam jsou i dobrý a výtečný fotky, a navíc, kdyby je nikdo nechtěl, myslím, že by kibiho nenapadaly ty věci, který mu vyčítáte, ale to není meritum , co mě dnes naštvalo. Hele, i ty nejblbější songy mají taky autorský práva, když to vezmem kolemokolo. Já myslím, že by tu každý měl mít právo smáznout, co si sem napsal / nafotil bez ohledu na kvalitu. A štve mě, že to nejde. A líbí se mi, jak si kibi jde za svým, i když třeba nemá pravdu. Upraveno 17. března 2011 uživatelem cigi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 17. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2011 (upraveno) Me se posledni dobou nelibi nic, co ten clovek dela. Ani jeho pristup, ani jeho popichovani a provokovani, ani jeho stale stejne amaterske fotky, ani jejich adorace jim samym, ani jeho aktivity na druhem foru ani jeho mazani fotek, ani jeho dozadovani se smazani fotek v prispevcich jinych clenu,.. Celkove to dava obrazek lehce zamindrakovaneho, ne moc nadaneho, ale za to nalezite sebevedomeho cloveka, ne s mirem v dusi a usmevem na rtech, ale se zlobou a touhou po odplate a niceni. "Kdyz ja ne, tak nikdo!" Takove lidi moc nemusim. Muj osobni dojem je, ze pozitiva jeho absence zde daleko, DALEKO prevazi tech par obrazku, ktere milostive nekdy poskytl vlastnikovi hodinek k pouziti zde na foru. Upraveno 17. března 2011 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXXfazerXXX Odesláno 17. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2011 Me se posledni dobou nelibi nic, co ten clovek dela. Ani jeho pristup, ani jeho popichovani a provokovani, ani jeho stale stejne amaterske fotky, ani jejich adorace jim samym, ani jeho aktivity na druhem foru ani jeho mazani fotek, ani jeho dozadovani se smazani fotek v prispevcich jinych clenu,.. Celkove to dava obrazek lehce zamindrakovaneho, ne moc nadaneho, ale za to nalezite sebevedomeho cloveka, ne s mirem v dusi a usmevem na rtech, ale se zlobou a touhou po odplate a niceni. "Kdyz ja ne, tak nikdo!" Takove lidi moc nemusim. Muj osobni dojem je, ze pozitiva jeho absence zde daleko, DALEKO prevazi tech par obrazku, ktere milostive nekdy poskytl vlastnikovi hodinek k pouziti zde na foru. no,lepčí bych to nenapsal........ale já sem v podstatě dost blbej ,asi z chlastu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 17. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2011 Ke kauze Kibi:Jeho fotky se mi líbily - nemám oko profíka abych poznal, že by na nich mělo být něco špatně. Občas jsem jeho zbytečné výpady a provokace nechápal, ale nikdy jsem na ně nereagoval a dokonce mi ho občas bylo i líto, když se do něho všichni pouštěli. Na srazech jsme se vždy bavili normálně - no problemo.Na nově založeném "konkurenčním" fóru se objevila jeho poznámka o srazu Chronomagu v Praze, což jsem si dovolil zde kritizovat. Následně jsem od Kibiho dostal celkem "ostrou" SZ, která mě celkem rozhodila, stejně jako následná výměna názorů. Nehodlám to zde zveřejňovat, ale dost mě to dostalo a mrzelo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 17. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2011 Omlouvam se, ze prikladam pod ohynek, ale vazne me zajima, jak je mozne zadat o smazani fotek z clanku na titulce (cimz se clanky degraduji na nepublikovatelnou uroven), kdyz tyto fotografie byly porizeny za ucelem publikace na Chronomagu? To, ze autor zada o smazani fotek z prispevku clenu, kteri hodinky poskytli proto, aby sami meli par lepsich obrazku, protoze sami tak fotit treba neumi, je uz cistokrevna krivarna! No nic, nejvyssi cas utyct z prace . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 17. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2011 Nemám slov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 17. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2011 kibi je uz prec a jalove kecy su stale tu. asi tusime vsetci preco. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 17. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2011 (upraveno) kibi je uz prec a jalove kecy su stale tu. asi tusime vsetci preco. cink cink Upraveno 17. března 2011 uživatelem Dantechno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 17. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2011 Já bych se s dovolením vyjádřil pouze k tématu možnosti mazání příspěvků každým členem, kdykoliv se mu zachce. Za mne tohle ROZHODNĚ NE!A teď důvod: Většina core členů tady nečte stará vlákna, třeba z roku 2009 aby se poučila o něčem, o čem ještě neví. Prostě mají dost práce s tím reagovat na aktuální témata. Jenže většina tzv ne-core členů, kteří nepříspívají a nebo přispívají jen sporadicky, tady čte pouze stará vlákna, aby se něco dozvěděli. A to nejsou jenom informativní vlákna o Panerajích nebo o oleji do hodinek, ale i diskuze nad lecčíms OT. Pokud by každý člen měl možnost se v nějakém naštvaném rozpoložení mysli rozhodnout smazat veškeré své příspěvky, desítky vláken by absolutně ztratily smysl, jelikož jsou tvořeny např. formou názoru - komentáře - dalšího názoru - nadávky - reakce atd. Tím by se absolutně znehodnotilo toto fórum jako zdroj informací pro lidi, kteří se chtějí něco dozvědět. A to já osobně nechci dopustit. Bohužel se to již stalo smazáním člena Kibi a Salamio, ale dál bych v tom rozhodně nepokračoval. Pak bychom to tady mohli rovnou zabalit a udělat z toho chat, který se nebude archivovat.Pokud má někdo dobrý důvod něco smazat, vždycky se může obrátit na moderátora, který mu buď vyhoví nebo nevyhoví. Toto není problém a osobně bych u tohoto rozhodně zůstal. Edit: Pro upřesnění, byl jsem informován, že Salamiovy příspěvky smazány nebyly. Na fóru zůstaly a byl smazán pouze profil. Takže tu je o něco méně neúplných diskuzí, než jsem si myslel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onney Odesláno 17. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2011 Proč se pořád řeší kibi? Protože požaduje smazání fotek? A proč požaduje smazání fotek? Protože je nasranej.Já proti kibimu nic nemám, protože mi nikdy nic neudělal. Stejně tak nemám problém s jakýmkoliv členem tohoto fóra. Štve mě, že mizí perfektní fotky z fóra i z článků, které jsou bez fotek bezcenné... Ale stejně tak mě štve to, že na tom "druhém fóru" se objevují stupidní příspěvky od místních. Prostě kibiho jen popichují. Jenže takhle je to potom pořád dokola a stává se z toho začarovaný kruh. Není možné se na to už prostě vykašlat? Příjde mi to, jako na pískovišti, kde se děti hádají o lopatičku a kyblíček... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavča Odesláno 17. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2011 (upraveno) Jay Doll: Ano, s tímto postojem souhlasím. Pokud něco napíšu, tak je to můj aktuální názor a pocit a je to na něco vázáno a něco to i o mě vypovídá. Pokud ujedu a napíšu něco netaktního nebo, jak bylo zmíněno, právně napadnutelného, tak je vždy možno to dalším příspěvkem zjemnit nebo dementovat a je to čestnější a správnější, než původní názor zbaběle smazat. Upraveno 17. března 2011 uživatelem pavča Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 17. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2011 Jay: amen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky