straspol Odesláno 4. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2015 Jj, tohle už je ze života Z mého starého života Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitekB Odesláno 4. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2015 2VitekB: Ono ale k něčemu podobnému mohlo dojít i u tebe: Spousta plasťáků si bere vzduch klávesnicí, takže po zaklapnutí blbě chladí (pohádky o power-managementu nechme dětem - stačí Windows Update a nebo rekompilace .NET srágor), nebo mohl věkem a teplem povolit lepený spoj tam kde číňan na chladiči grafické karty ušetřil šroubek (taky už jsem podobných pár případů viděl) - a zbytek už je jenom důsledek bídného "Thermal Designu" a všudypřítomných prosychajících elektrolytických kondenzátorů.To je klidně možný anebo ho popravilo denní převážení tady při cestování na kole (ještě při tom věku notebooku). Na MHDčko za 2éčka/cesta fakt denně nemám když kolej stojí 9,5kkč/měsíc . Musím říct, že tvůrci dropboxu mi fakt zachránili zadnici, protože jsem tu zálohoval velmi sporadicky a to ještě na flashku, protože HDD jsem nechal doma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 4. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2015 2VitekB: Jestli měls aspoň nějakou zálohu jinde, není to zas tak zlé - práci doděláš na něčem jiném a data ze starého HDD časem taky dostaneš Možná je to pitomost která (teda pokud všechno ostatní cvaká jak má) může souviset třeba se zasviněným VGA konektorem a nebo chcíplým podsvícením - zkusils pomačkat klávesové zkratky pro přepnutí externího monitoru? Jinak jediná "legální" cesta jak resetovat libovolné ATX PC a nebo Mac bez fyzického tlačítka RESET (včetně těch kde je to softwarově odchytávané) je podržet víc než 5 sekund tlačítko Power, čímž dojde k odpojení zdroje. Pokud to po vychladnutí nezačne startovat normálně, může jít v lepším případě o problém s BIOSem a nebo jeho baterkou (jaké klávesy na co použít pak záleží na modelu počítače), nebo o něco vážnějšího.Vyndávání "nepotřebných zásuvných karet" se používalo kdysi u montovaných dektopových PC, notebookům každá rozborka jen škodí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 4. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2015 (upraveno) HP6550b... jsem pul roku mimo domov, pred sebou zkousku a casove narocnou praci pro ukonceni dalsiho predmetu a,... prijdu z Lidlu, chci ho probudit, jenze vsechno sviti a obrazovka je cerna. Ani vyndani RAM nepomohlo. Po necelych peti letech me verny ProBook opustil zrovna v nejnevhodnejsi okamzik. Ceny elektroniky v Holandsku taky nejsou zrovna vyhra. Stane se ze me Vít-knihovník. me to udělal můj Asus...po zapnutí probliky diody, zacvakalo v něm a nic...prej grafika. oprava by se nevyplatila..tak mi leží ve skříni..ještě jsem neprehrál data na HDD Upraveno 4. dubna 2015 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 4. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2015 Sem tam je to opravdu špatný kontakt,kolega z práce projde problémy a někdy dává desku "dopéct" do trouby /musí člověk vědět co a jak/. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 5. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2015 (upraveno) jak tak koukam, tak to tu bude za chvilku jak na batovskym fóru....každá značka bot bude mít svoje vlákno... Upraveno 5. dubna 2015 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 5. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2015 a v hospodě můžeme probírat gumáky a pandy.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 5. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2015 a v hospodě můžeme probírat gumáky a pandy..ještě nezapomeň na GALOŠE, brutální obuv dob minulých............. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 5. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2015 Tak se mi nepodelal HDD, ale kabel k nemu coz jsem zjistil az po nakupu novyho disku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 5. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2015 ...no ale mohls dopadnout jeste mnohem, mnohem hur, viz opraski :-) Promin, neslo jinak. Cheers. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 5. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2015 Tak se mi nepodelal HDD, ale kabel k nemu coz jsem zjistil az po nakupu novyho disku Hele zkus ho vrátit, třeba to Alza vezme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 5. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2015 (upraveno) Jsem totálně na šrot. Ta změna teplot se mnou nějak zacvičila a jak jsem dlouho neležel, tak dnes jsem zalehnul a ještě k tomu musel otevřít tuhle výbornou Meruňku místo Paralenu:( . Bez silného zázvorového čaje s medem se to neobejde. Upraveno 5. dubna 2015 uživatelem Sphinxx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 5. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2015 Jsem totálně na šrot...Davide, já myslel, že ty alkohol vůbec nepiješ! Ale vidím, že je to s tebou naopak dosti špatné, protože piješ sám a v ústraní. To už je 2. stádium alkoholismu :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 5. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2015 Je to se mnou zlé Vojto ... lepší než ty chemický srágory, Meruňka mě postaví do formy . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 5. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2015 Já to věděl,to třepání rukou.Kdyby jsi chtěl něco pořádnýho,pisni Martinovi.Ještě má tu švestkovici ,co jsem dovezl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 5. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2015 Marceli myslím, že tohle mě uzdraví a Martin nedá sám má málo :lol2: . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 5. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2015 Jak myslíš,ale jestli máš svalnatýho holuba Davide,tak ho pošli,vrátí se Ti s meducínou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 5. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 5. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2015 Taky jsem lehnul. Jak jsem se tesil na vikend, tak uz druhy den se klepu zimnici a do toho potim. Merde! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 5. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2015 Já s vámi cítím, pánové. Takže si jdu udělat dobrou kávu a jdu si na balkon zapálit na vaši počest doutník. Je tam docela hezky, svítí slunce a když vím, že je někomu blbě, bude mi obzvláště chutnat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky