Potkan Odesláno 28. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2011 To máš pravdu, shodou okolností jsem dnes měl svíčkovou, která byla dobrá, ale to rozležení by jí pomohlo. Jo a zavařené okurky musí být správně rovné a taky se musí správně regulovat poměr mezi rezavými a šedými veverkami! Nechápu jak se do teď mohla příroda bez těch úředníků obejít... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 28. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2011 Ono to není ani tak na naštvání, spíš na takové to cynické pochechtávání protože stav silnic pokročil na vyšší level. Z totální zpustlosti na řádění ignorantů. Hlavní silnice z Velkého Meziříčí do Třebíče dosáhla u obce Pocoucov takové devastace že to už nepřipomíná ani polní cestu. To vážně nepřeháním, rychlost tam omezili na 20 km/h ale tak rychle si tam netroufnu ani já a to fakt nejsem měkkej. A tak se bude spravovat. Ode dneška do půlky dubna. A objížďka bude směrovaná na silnici která končí uzavírkou. Ne to není vtip. Bohužel. Opravdu to směrují na silnici na které je na půl roku uzavřená křižovatka kvůli stavbě kruháku takže bude objížďka objížďky po nějaké cestě kdoví kudy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paleolit Odesláno 29. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2011 (upraveno) Právě jsem četl článek o muži jenž hledal svoje hodinky a nabral jej býk... To jej chronobundus nešťastně potrestal, přitom je to taková krásná nemoc... Jak když je člověk zamilovaný... Příroda je nevyzpytatelná: článek na Seznam.cz Upraveno 29. března 2011 uživatelem Paleolit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamo Odesláno 30. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2011 Že se mi zase přes noc vybila baterka, ale tentokrát nemám po ruce nikoho kdo by mi to pomohl nakopnout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 30. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2011 Že se mi zase přes noc vybila baterka, ale tentokrát nemám po ruce nikoho kdo by mi to pomohl nakopnout. Máš mít mechanické hodinky a ne na baterku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 30. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2011 Máš mít mechanické hodinky a ne na baterku tak toto sa podarilo zeby dalsi zaznam do pamatihodnosti? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamo Odesláno 30. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2011 hodinky mám mechanické, tam naštěstí problém není A navíc ten 3.0 R6 se nedá nakopnout přes kabely z ničeho normálního. Benzinová laguna ani O II 1.8TSI to nezvládla :/ zas to zítra bude muset zachraňovat 330d Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 31. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2011 jsem se ráno stavil za účetní podepsat DP? mám zkažený den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 31. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2011 Taky doplacim. Zamestnanci jsou fakt dojna krava. Takove dane jak ja Bakala urcite neplati. Pocitam, ze ten je nekde kolem nuly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toams Odesláno 31. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2011 Taky doplacim. Zamestnanci jsou fakt dojna krava. Takove dane jak ja Bakala urcite neplati. Pocitam, ze ten je nekde kolem nuly. u mna dane vpohode (pausal 60% urobi svoje) , ale socialka ma nastvala ... zopar luxusnych remenov z nejakeho raptora od simona by za to bolo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 31. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2011 Docela mě naštvalo že někdo použil mé fotografie zde uveřejněné na fóru k prodeji hodinek Seiko Landmonster na Aukru. KLIK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 31. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2011 Docela mě naštvalo že někdo použil mé fotografie zde uveřejněné na fóru k prodeji hodinek Seiko Landmonster na Aukru. KLIK rovnako ako stve by ta to mohlo aj tesit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 31. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2011 jsem se ráno stavil za účetní podepsat DP? mám zkažený den Spatna ucetni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dagou Odesláno 31. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2011 hodinky mám mechanické, tam naštěstí problém není A navíc ten 3.0 R6 se nedá nakopnout přes kabely z ničeho normálního. Benzinová laguna ani O II 1.8TSI to nezvládla :/ zas to zítra bude muset zachraňovat 330d to je zvláštní, asi děláš něco blbě. Standardně startuju 2.0 TDI přes Seicento... Ten poměr odběru by měl bejt zhruba stejnej. Takže bych to viděl spíš tak, že tam máš nějakej provárek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 31. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2011 to je zvláštní, asi děláš něco blbě. Standardně startuju 2.0 TDI přes Seicento... Ten poměr odběru by měl bejt zhruba stejnej. Takže bych to viděl spíš tak, že tam máš nějakej provárek. Hele, jestli to druhý auto nemusí bejt nastarovaný... :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamo Odesláno 31. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2011 Tak chyba prý byla nejspíše v kabelech. Jakože nějaké obyč z benzinky nebo tesca zvládnou akorát tak felicii. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dagou Odesláno 31. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2011 Tak chyba prý byla nejspíše v kabelech. Jakože nějaké obyč z benzinky nebo tesca zvládnou akorát tak felicii. Jo, to by štymovalo. Při těch ampérech bych se nedivil, kdybys obyč kábl přepálil jak nudli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 31. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2011 Naštvala mě neskutečná debilita České pošty.Jsem dlouhodobě v nemocnici a občas mi domů přijde nějaká doporučená zásilka. Pošťák ji manželce vždy, po předložení občanského průkazu, bez problémů vydal. Včera však byla s dětma u doktorky a tak nalezla ve schránce lístek oznamující, že mám na poště nedoručenou zásilku. Dnes se tam vydala ji vyzvednout, ale na přepážce jí odmítli zásilku vydat - prý to nelze. Manželka oponovala, že když ji pošťák ráno rozváží osobně, tak problém není. Slečna odpověděla, že to je tak v pořádku - při rozvozu manželka zásilku smí vyzvednout, na poště už ne (nechápu ten rozdíl). Optala se na řešení - tím je plná moc, že může vyzvedávat mé zásilky. Samozřejmě ji musím podepsat, jenže pouze osobně u přepážky na poště!?! Manželka se zoufale optala, co teda máme dělat - prý si mám zavolat odesílateli (co já vím, kdo to zrovna je?), ať mi to pošle znovu, až budu doma...Docela by mne zajímalo, jak se to dá vyřešit...? Asi zavolám na poštu, ať se mi zásilku zítra znovu pokusí doručit (i když vím, že nebudu doma) a manželce ji vydají. Neskutečné! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 31. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2011 rovnako ako stve by ta to mohlo aj tesit Tak kdyby je prodával tady - v pohodě,mohl se alespoń zeptat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 31. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2011 Naštvala mě neskutečná debilita České pošty. Jsem dlouhodobě v nemocnici a občas mi domů přijde nějaká doporučená zásilka. Pošťák ji manželce vždy, po předložení občanského průkazu, bez problémů vydal. Včera však byla s dětma u doktorky a tak nalezla ve schránce lístek oznamující, že mám na poště nedoručenou zásilku. Dnes se tam vydala ji vyzvednout, ale na přepážce jí odmítli zásilku vydat - prý to nelze. Manželka oponovala, že když ji pošťák ráno rozváží osobně, tak problém není. Slečna odpověděla, že to je tak v pořádku - při rozvozu manželka zásilku smí vyzvednout, na poště už ne (nechápu ten rozdíl). Optala se na řešení - tím je plná moc, že může vyzvedávat mé zásilky. Samozřejmě ji musím podepsat, jenže pouze osobně u přepážky na poště!?! Manželka se zoufale optala, co teda máme dělat - prý si mám zavolat odesílateli (co já vím, kdo to zrovna je?), ať mi to pošle znovu, až budu doma... Docela by mne zajímalo, jak se to dá vyřešit...? Asi zavolám na poštu, ať se mi zásilku zítra znovu pokusí doručit (i když vím, že nebudu doma) a manželce ji vydají. Neskutečné! To už si nejde nechat přeposlat zásilku? Ségra byla v nemocnici X měsíců a řešilo se to takhle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky