Josef01 Odesláno 26. června 2015 Nahlásit Odesláno 26. června 2015 Dostane přesmyčku Polo, holt jsou lidi, kteří milují auta s krátkou značkou
Návštěvník Kamil Odesláno 26. června 2015 Nahlásit Odesláno 26. června 2015 Dostane přesmyčku Polo, holt jsou lidi, kteří milují auta s krátkou značkou Asi jsem nějak pomalejší, ale nechápu.
Josef01 Odesláno 26. června 2015 Nahlásit Odesláno 26. června 2015 Rozepsaný příspěvek v jiném čase a odeslaný při restartu stránky, jak říká klasik, když tomu nedorumím, nebo se toho bojím, tak to zabiju (smažu)
Filip.J Odesláno 26. června 2015 Nahlásit Odesláno 26. června 2015 Tak v tom pravém rameni, co mě už dva týdny bolí a musel jsem si kvůli tomu hodit myš na levou ruku, nemám nic nataženého - mám v něm artrózu. Doktorka na to dost valila oči, prý začínám hodně brzy - tak jsem jí upozornil, že v anamnéze se dočte, že artrózu mi už před 13 lety diagnostikoval jiný doktor v kyčlích a kolenou, to už jí spadla brada. Tak třeba se stihnu rozsypat dřív, než mě postihne stařecká demence...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 26. června 2015 Nahlásit Odesláno 26. června 2015 Palce jsou vždycky potřeba při nákupu ojetého auta, už jsem byl 2x a samej unterwasserman Tak do třetice všeho dobrého snad - 1.majitel, kupovaný v ČR, servisovaný po celou dobu v autorizáku, tak snad. Jinak na to už z vysoka a začneme jezdit vlakem, pokuď tady u nás v kotěhůrkách je vůbec vlaková stanice ja ale som nemyslel palce na nakup vozidla, ale mikrobus na kopec deti z porodnice!!! :-))
l.adamek Odesláno 26. června 2015 Nahlásit Odesláno 26. června 2015 To znám, je to občas sranda - měsíc po splatnosti faktury, tak jim slušně volám co teda bude a pani se rozčílí co ji s tim jako otravuju, že měsíc nic neni a že někomu platěj taky o čtvrt roku pozdějc. Já jsem tudíž za debila a ještě se omluvim:) Taky postupne zjistuju, ze kdo v tomhle bananistanu plati faktury zavcas je v podstate za exota
VS Odesláno 26. června 2015 Nahlásit Odesláno 26. června 2015 (upraveno) Další obohacení od našich spasitelůhttp://zpravy.idnes.cz/utok-ve-francii-grenoble-tovarna-islamska-vlajka-f6u-/zahranicni.aspx?c=A150626_111457_zahranicni_vez Upraveno 26. června 2015 uživatelem VS
MJ. Odesláno 26. června 2015 Nahlásit Odesláno 26. června 2015 Další obohacení od našich spasitelůty seš slušnej exot
prischera Odesláno 26. června 2015 Nahlásit Odesláno 26. června 2015 VS dostal varování, další můžou následovat
Klotzman Odesláno 26. června 2015 Nahlásit Odesláno 26. června 2015 Tak firma co mi dluží skoro dva měsíce částku za kterou by už byly fajnové Omegyje slovy svého ředitele pobouřena mým emailem s urgencí platby. Ale výsledek by měl být peníze na účtu. Snad. Penále při opoždění platby ve smluvních podmínkách nemáte? Já to čtu skoro na každý faktuře, co mi projde rukama.
Návštěvník Odesláno 26. června 2015 Nahlásit Odesláno 26. června 2015 Planeta opic neni nadsazka,ale uboha urazka. Problem to je,ale o tom ted nemluvim.Mluvim o lidech,ktery maj plnou hubu kecu o Muslimech,islamu a cmahem dve miliardy lidi odsoudej.A pritom o tom jaksi nevedi skoro nic.Vetsinou videj nejak bezduchy video,treba od spolku Islam v Cechach nechceme a uz to sdilej a pritom Muslima videli mozna na dovoleny v Tunisu. Kdyz napise African o cikanech,je to cajk,to ke normalni debata.Ale Planeta opic,kecy o vyhlazeni a podobny narazky by se tady nemely vyskytovat.Ubohy cechackovstvi v plny parade.Díky, je to tu úplně všude. Snažil jsem se k tomu nevyjadřovat už jsem taky musel smazat dost lid z facebooku a kdyz jsem napsal nekomu, ktery dal primer : mrtvy muslim=dobry muslim, jestli se zblaznil. tak jsem byl oznacen za kolaboranta o kterem se bude tocit dokument, jako o tech co kolaborovali s nacismem. kdokoliv s temito nazory je trapny ubozak.
kuncák7 Odesláno 26. června 2015 Nahlásit Odesláno 26. června 2015 Nejdřív jsem to chtěl dát do sekce humor, ale pak mě došlo, že takovýhleho jantara bych mohl potkat taky a tak sem : http://olomouc.idnes.cz/nehoda-zena-jela-podle-navigace-dzv-/olomouc-zpravy.aspx?c=A150626_112931_olomouc-zpravy_stk Fakt mě někdy zaráží,čím někteří myslej / nebo spíš nemyslej.
utrejch Odesláno 26. června 2015 Nahlásit Odesláno 26. června 2015 No to je dost, ze se tu za ten otevrenej rasismus a xenofobii davaj aspon "napomenuti".
prischera Odesláno 26. června 2015 Nahlásit Odesláno 26. června 2015 Poprosil bych i ostatní, aby se diskuze na politické a podobné témata zdrželi. Bez ohledu na to jak se na situaci dívají. My to tady nevyřešíme a akorát to povede k flamu. Pokud cítíte potřebu na toto téma diskutovat, je na českém internetu dostatek prostoru jinde. A pana utrejcha prosím aby si nechal zbytečné komentáře od cesty, nemůžeme číst celé fórum najednou dokolečka. Díky.
Tondaa73 Odesláno 26. června 2015 Nahlásit Odesláno 26. června 2015 http://www.novinky.cz/kultura/373492-zemrel-kreslir-kaja-saudek.html
Wanderer Odesláno 26. června 2015 Nahlásit Odesláno 26. června 2015 Dnešní anabáze s přepisem auta. Celej den na úřadu a nic jsem nevyřídil. A byrokracie bují a bují.
MJ. Odesláno 26. června 2015 Nahlásit Odesláno 26. června 2015 (upraveno) http://www.novinky.cz/kultura/373492-zemrel-kreslir-kaja-saudek.html smutný asi ho už odpojili Upraveno 26. června 2015 uživatelem MJ.
Rudykopalsson Odesláno 26. června 2015 Nahlásit Odesláno 26. června 2015 Dnešní anabáze s přepisem auta. Celej den na úřadu a nic jsem nevyřídil. A byrokracie bují a bují. tak já dneska musím chválit, řešil jsem ukradenou občanku a řidičák a za dopoledne mám obojí náhradní s měsíční platností (podotýkám, že na občanku mají dva dny, ale udělali mi to na počkání) a zároveň mám při jednom vypisování formulářů podanou i žádost o klasické doklady...
bandicoot Odesláno 26. června 2015 Nahlásit Odesláno 26. června 2015 Asi se to s tím Kájou dalo čekat, ale je mi strašně smutno.Holt všechno má svůj konec...
KFL Odesláno 26. června 2015 Nahlásit Odesláno 26. června 2015 Asi se to s tím Kájou dalo čekat, ale je mi strašně smutno. Holt všechno má svůj konec...Jj, dám si na nšj dneska sklenku rumu a prolistuju si znova Muriel...
Doporučené příspěvky