Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Kamil
Odesláno

Dostane přesmyčku Polo, holt jsou lidi, kteří milují auta s krátkou značkou :)

Asi jsem nějak pomalejší, ale nechápu.

Odesláno

Rozepsaný příspěvek v jiném čase a odeslaný při restartu stránky, jak říká klasik, když tomu nedorumím, nebo se toho bojím, tak to zabiju (smažu) :)

Odesláno

Tak v tom pravém rameni, co mě už dva týdny bolí a musel jsem si kvůli tomu hodit myš na levou ruku, nemám nic nataženého - mám v něm artrózu. Doktorka na to dost valila oči, prý začínám hodně brzy - tak jsem jí upozornil, že v anamnéze se dočte, že artrózu mi už před 13 lety diagnostikoval jiný doktor v kyčlích a kolenou, to už jí spadla brada. Tak třeba se stihnu rozsypat dřív, než mě postihne stařecká demence...  :wheelchair:

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

Palce jsou vždycky potřeba při nákupu ojetého auta, už jsem byl 2x a samej unterwasserman  :wacko: Tak do třetice všeho dobrého snad - 1.majitel, kupovaný v ČR, servisovaný po celou dobu v autorizáku, tak snad. Jinak na to už z vysoka a začneme jezdit vlakem, pokuď tady u nás v kotěhůrkách je vůbec vlaková stanice  :lol2:

ja ale som nemyslel palce na nakup vozidla, ale mikrobus na kopec deti z porodnice!!!

:-))

Odesláno

To znám, je to občas sranda - měsíc po splatnosti faktury, tak jim slušně volám co teda bude a pani se rozčílí co ji s tim jako otravuju, že měsíc nic neni a že někomu platěj taky o čtvrt roku pozdějc. Já jsem tudíž za debila a ještě se omluvim:)

Taky postupne zjistuju, ze kdo v tomhle bananistanu plati faktury zavcas je v podstate za exota :(

Odesláno

Tak firma co mi dluží skoro dva měsíce částku za kterou by už byly fajnové Omegy

je slovy svého ředitele pobouřena mým emailem s urgencí platby. :wallbash:

Ale výsledek by měl být peníze na účtu. Snad. :)

Penále při opoždění platby ve smluvních podmínkách nemáte? Já to čtu skoro na každý faktuře, co mi projde rukama.

Odesláno

Planeta opic neni nadsazka,ale uboha urazka.

Problem to je,ale o tom ted nemluvim.Mluvim o lidech,ktery maj plnou hubu kecu o Muslimech,islamu a cmahem dve miliardy lidi odsoudej.A pritom o tom jaksi nevedi skoro nic.Vetsinou videj nejak bezduchy video,treba od spolku Islam v Cechach nechceme a uz to sdilej a pritom Muslima videli mozna na dovoleny v Tunisu.

Kdyz napise African o cikanech,je to cajk,to ke normalni debata.Ale Planeta opic,kecy o vyhlazeni a podobny narazky by se tady nemely vyskytovat.Ubohy cechackovstvi v plny parade.

Díky, je to tu úplně všude. Snažil jsem se k tomu nevyjadřovat už jsem taky musel smazat dost lid z facebooku a kdyz jsem napsal nekomu, ktery dal primer : mrtvy muslim=dobry muslim, jestli se zblaznil. tak jsem byl oznacen za kolaboranta o kterem se bude tocit dokument, jako o tech co kolaborovali s nacismem. 

kdokoliv s temito nazory je trapny ubozak.

Odesláno

Nejdřív jsem to chtěl dát do sekce humor, ale pak mě došlo, že takovýhleho jantara bych mohl potkat taky a tak sem :

http://olomouc.idnes.cz/nehoda-zena-jela-podle-navigace-dzv-/olomouc-zpravy.aspx?c=A150626_112931_olomouc-zpravy_stk

Fakt mě někdy zaráží,čím někteří myslej / nebo spíš nemyslej.

Odesláno

Poprosil bych i ostatní, aby se diskuze na politické a podobné témata zdrželi. Bez ohledu na to jak se na situaci dívají. My to tady nevyřešíme a akorát to povede k flamu. Pokud cítíte potřebu na toto téma diskutovat, je na českém internetu dostatek prostoru jinde. A pana utrejcha prosím aby si nechal zbytečné komentáře od cesty, nemůžeme číst celé fórum najednou dokolečka. Díky.

Odesláno

Dnešní anabáze s přepisem auta. Celej den na úřadu a nic jsem nevyřídil. A byrokracie bují a bují.

tak já dneska musím chválit, řešil jsem ukradenou občanku a řidičák a za dopoledne mám obojí náhradní s měsíční platností (podotýkám, že na občanku mají dva dny, ale udělali mi to na počkání) a zároveň mám při jednom vypisování formulářů podanou i žádost o klasické doklady...

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...