bandicoot Odesláno 7. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2011 u drátěného plotu a v řadě jiných aut, alespoň mi to tak připadalo to bylo zas něco jinýho... v bazárku stojí touareg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boo-beek Odesláno 7. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2011 Me nenastvalo nic, jen tak trochu... dovedlo k povzdechnuti - na vizitce mam cosi o vedeni a IT... A dneska za mnou prisel sef s tim, ze vi, ze to neni moje prace, ale jestli bych jako zvladnul zaridit stehovani do novejch kancelari Tak jsem mu rekl, ze to zkusim, ale za vysledek nerucim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 7. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2011 Hmmm... xenony. A je na ně homologace, tedy schválení pro provoz na veřejných komunikacích? A měl jsi naklápění světel? A ostřikovače? Asi ne co... tudíž tě policajti pérovali oprávněně. Nevadí mi slovo buzerovat jako to, že tím pejorativním slovem dáváš najevo, že to vnímáš jako křivdu. Přitom je to k posrání tohle potkat, jsme jak někde na balkáně s tím neschváleným tuningem. Jo, napsal jsem buzerace, jelikož auto bylo dovezený z Holandska, kde jsou domontované xenony legální" To zase jenom u nás zákaz jako milion dalších věcí, tak mě to doslova přišlo. A policajti se taky smáli, protože já to opravdu nevěděl, že to je zakázaný a oni mě řekli, že je všechno zakázaný" Ale mi to fuk, dal jsem normální světla a taky to jde, sice to o dost hůř svítí, ale co, oči mám ok" Takže už Peace, víc neurolů už u sebe nemám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 7. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2011 Opět pošta, tentokrát PPL. Čekám na balík jak na smilování a dlouho nic. Dnes volá nějaký floutek že má balík. Pak znejistěl a říká... jo vlastně já to nemám v autě. Proč? Noo, my jsme čtyři dny nemohli najít Vaši adresu. Výmluva jak z mateřinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 7. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2011 no displej chci, ale je to 13,3'' 1366 x 768 na Asus UL30A? Nebo to je nejak unifikovany? Ahoj, displaye na laptopy kupujem celkom bezne cez ebay, neviem ako v Tvojom pripade ale vacsinou je to riadna uspora (oproti kupe v SK/CZ). Z UK to tu mas behom par dni, napr taketo nieco. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 7. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2011 Včera na poště, vyrobil jsem krásné balíčky 8x8x8cm na hodinky a šel je poslat, a co se nestalo, slečna za okýnkem mi oznámila že to nejde, že balíčky nesplňují minimální velikost, šermovala šablonou a prý musí mít minimálně 9X17cm či co. Na šabloně bylo ovšem 9x9. A prý že nemůže nalepit na horní stranu dvě samolepky. Tak jí říkám že může nalepit jinam a prý to nejde, takže jedině dát do obálky a podobný nesmysly. Nakonec po 10 minutové debatě odesláno, ale už jsem si začínal klepat prsty o přepážku... Grrr stupidní pošta, moloch podělanej, letos buď všechno rozbili, nebo to přišlo na špatnou adresu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikhra Odesláno 7. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2011 Včera na poště, vyrobil jsem krásné balíčky 8x8x8cm na hodinky a šel je poslat, a co se nestalo, slečna za okýnkem mi oznámila že to nejde, že balíčky nesplňují minimální velikost, šermovala šablonou a prý musí mít minimálně 9X17cm či co. Na šabloně bylo ovšem 9x9. A prý že nemůže nalepit na horní stranu dvě samolepky. Tak jí říkám že může nalepit jinam a prý to nejde, takže jedině dát do obálky a podobný nesmysly. Nakonec po 10 minutové debatě odesláno, ale už jsem si začínal klepat prsty o přepážku... Grrr stupidní pošta, moloch podělanej, letos buď všechno rozbili, nebo to přišlo na špatnou adresu... Včera to samé , ale je to Minimální rozměry 14 x 9 cm. Prý by jím to mohlo někde v autě zapadnout a už by to nenašli.(jak důsledné, co:rolleyes:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harry Odesláno 8. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2011 S tím jsem se také nedávno setkal. Argumentoval jsem naivně, že v této krabičce mi přišly hodinky z druhého konce světa, tak proč by nemohly zase putovat na druhý konec republiky. Prý si pošty v cizině věří víc že se to neztratí, kdežto u nás jsou realisti Odpověď mne dostatečně rozbila... Nicméně kupodivu milá paní to vyřešila okamžitě - vzala krabičku, šoupla ji do obálky A4 s bublinkama na vnitřních stěnách, zalepila, přepsala adresu a bylo vyřešeno... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 8. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2011 S tím jsem se také nedávno setkal. Argumentoval jsem naivně, že v této krabičce mi přišly hodinky z druhého konce světa, tak proč by nemohly zase putovat na druhý konec republiky. Prý si pošty v cizině věří víc že se to neztratí, kdežto u nás jsou realisti Odpověď mne dostatečně rozbila... Nicméně kupodivu milá paní to vyřešila okamžitě - vzala krabičku, šoupla ji do obálky A4 s bublinkama na vnitřních stěnách, zalepila, přepsala adresu a bylo vyřešeno... Jojo tohle paní taky říkala, ale chtěla jakousi bezpečnostní obálku a ještě abych veškerý popis na zásilkách sám přepsal. S psaním jsem nesouhlasil a ona nebyla ochotná to napsat sama. Mě v podobném balíku taky přišla zásilka z druhého konce světa, tak já nevím. Pro mě jsou to kokoti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 8. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2011 Jojo tohle paní taky říkala, ale chtěla jakousi bezpečnostní obálku a ještě abych veškerý popis na zásilkách sám přepsal. S psaním jsem nesouhlasil a ona nebyla ochotná to napsat sama. Mě v podobném balíku taky přišla zásilka z druhého konce světa, tak já nevím. Pro mě jsou to kokoti. cakat dobre sluzby od monopolneho podniku je naozaj optimizmus najhrubsieho zrna ja uz chodim na postu VZDY pripraveny na to ze niekde problem najdu :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 8. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2011 Šmelináři, kteří neustále skupují hodinky na Aukru jen proto aby je obratem hodili na Ebay. Viz např. nick Frantik aspol. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 8. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2011 Šmelináři, kteří neustále skupují hodinky na Aukru jen proto aby je obratem hodili na Ebay. Viz např. nick Frantik aspol. Sice nevím, jestli to kdokoli opravdu dělá, ale kdyby - co Tě na tom přesně rozčiluje? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 8. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2011 co? asi takhle... dražíš hodinky a nejen že tě někdo přeplatí, ale ještě je druhý den vidíš na ebay... nenaštvalo by tě to? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 8. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2011 co? asi takhle... dražíš hodinky a nejen že tě někdo přeplatí, ale ještě je druhý den vidíš na ebay... nenaštvalo by tě to? ja by som povedal ze to je regulerny sposob obchodovania Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 8. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2011 (upraveno) ja by som povedal ze to je regulerny sposob obchodovania nemyslím ten fakt že někdo šmelí, ale fakt že nemáš ty hodinky... to je naprosto lidské přirozené naštvání Upraveno 8. dubna 2011 uživatelem azeppelin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miccalek Odesláno 8. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2011 co? asi takhle... dražíš hodinky a nejen že tě někdo přeplatí, ale ještě je druhý den vidíš na ebay... nenaštvalo by tě to? Tak tě má štvát to, že ti vyfoukl hodinky a ne že je vzápětí vystaví na jiné aukci. IMO je tento způsob lepší než obráceně (tzn. kupovat na ebay a prodávat na aukru), páč na tebe nemůže finančák (pokud ovšem už též neprolézá ebay). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 8. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2011 IMO je tento způsob lepší než obráceně (tzn. kupovat na ebay a prodávat na aukru), páč na tebe nemůže finančák (pokud ovšem už též neprolézá ebay). jen tak mimo hru... to finančák opravdu kontroluje? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miccalek Odesláno 8. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2011 jen tak mimo hru... to finančák opravdu kontroluje? No maminy na aukru onehdá docela zkásnul, ale nevím jak na ebay (asi ne, museli by se učit cizí jazyk). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 8. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2011 Člověk se nestačí divit, jak dokáží být úředníci činorodí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 8. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2011 Mě dost rozčiluje ten vichr venku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky