Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 17. 8. 2015 v 16:57, Radimk napsal:

Tak. Pánové zkontrolujte si vaše ctěné pojistné smlouvy. Pokud výslovně nemáte uvedeno, že jste pojištěni na přepětí, a to klidně i od blesku, dostanete ho... teda ne ne, dostanete výhodnou nabídku nové smlouvy. Pojištění na úder blesku je k ho...nu, to by bar?k musel dostat přímý ostrý zásah, a to se st?vá jednou za kolik let kolegové?? Odpovím si sám- za moc, kua za moc moc let. Ale přepětí- standartně ze smlovy nenápadně vyjmuté se děje neustále...

Ti přepětí něco odpálilo?

Já mám pro sichr na každé zásuvce, která krmí něco dražšího, přepěťovou ochranu (APC). 

Odesláno
  V 17. 8. 2015 v 16:50, tommas4 napsal:

Nesplet, myslel to určitě tak že ho cajti oholili.

Tady ta zmíněná pivní trojka je rozlezlá na všechny strany, konkrétně minulý týden jsem viděl ve Šternberku nově pomalovaný barák reklamou Holby.

Mě tak napadá jestli taky třeba nedostanu nějaký fotopozdrav od pomáhačů z těch končin :(

V 17. 8. 2015 v 16:52, roura74 napsal:

Holba jsou Hanušovice.

Sent from my iPhone using Tapatalk

V 17. 8. 2015 v 16:53, Maxel napsal:

Bych si tipl, že to s pivem Holba (btw Šerák je dobrej) nemělo nic společného.

/edit: tomass4 to napsal za mě, píšu pomalu...

V 17. 8. 2015 v 16:54, tommas4 napsal:

Šerák není dobrej.

Na tom trvám :D

No dyk jo, ja jen, ze se Stbk se Sump plete casto. A Serak je stejne dobry pivo...:-D

Návštěvník Kamil
Odesláno

to by bar?k musel dostat přímý ostrý zásah, a to se st?vá jednou za kolik let kolegové?? Odpovím si sám- za moc, kua za moc moc let.

Povrch Země cca 510 100 000 000 000 m2, roční průměr blesků na zeměkouli 1 400 000 000, 3/4 blesků jsou mimo naši zeměpisnou šířku, nad souší blýská zhruba 10x častěji než nad mořem. Pokud by zastavěná plocha baráku byla 200 m2, vychází mi to jednou za 6,5 tisíce let. :D

Odesláno
  V 17. 8. 2015 v 17:00, Maxel napsal:

Já mám pro sichr na každé zásuvce, která krmí něco dražšího, přepěťovou ochranu (APC). 

V 17. 8. 2015 v 17:26, Kamil napsal:

Povrch Země cca 510 100 000 000 000 m2, roční průměr blesků na zeměkouli 1 400 000 000, 3/4 blesků jsou mimo naši zeměpisnou šířku, nad souší blýská zhruba 10x častěji než nad mořem. Pokud by zastavěná plocha baráku byla 200 m2, vychází mi to jednou za 6,5 tisíce let. :D

Jojo, když to vezmu odshora: počítač, wifi, anténní rozvod, televize, hifi věž, kotel, nějaké žárovky, lampička, pár adaptérú..

Mě hlavně štve, že pojišťovna pořád nabízí něco nového k pojištění, ale aby kua řekli- změňte vaši smlouvu máme nové podmínky kde je toto už uvedeno to ne. Přitom stačilo jen parafovat nové podmínky k st?vající smlouvě. Klidně bych jim pár kaček i přidal.

Návštěvník LukeD
Odesláno
  V 17. 8. 2015 v 12:27, Zmizík napsal:

A není to tak docela pravda, já třeba sem pomalej a na všechno potřebuju dost času, tak radši vocituju, než aby mě někdo předběh a byla z toho bramboračka. 

Jednak ti při psaní - když někdo přidal nový příspěvek - vyskočí nové plovoucí okno s oznamovacím textem o tomto, jednak lze před text napsat ID toho, na koho reaguješ. A když bude úplně nejhůř a dotyčný mezitím přidá deset dalších příspěvků (tímto zdravím ID maxigabrielg), vždycky ještě můžeš onen svůj příspěvek dodatečně editovat a citaci doplnit. I kdybys byl tedy sebepomalejší, žádná bramboračka nehrozí. Jinými slovy, jde to i bez tun zbytečně citovaného textu, ať si říká kdo chce co chce...

Odesláno (upraveno)

Budu citovat porad stejne.

edit: a kdyz budes prudit tak i s fotkama

V 17. 8. 2015 v 20:46, LukeD napsal:

Jednak ti při psaní - když někdo přidal nový příspěvek - vyskočí nové plovoucí okno s oznamovacím textem o tomto, jednak lze před text napsat ID toho, na koho reaguješ. A když bude úplně nejhůř a dotyčný mezitím přidá deset dalších příspěvků (tímto zdravím ID maxigabrielg), vždycky ještě můžeš onen svůj příspěvek dodatečně editovat a citaci doplnit. I kdybys byl tedy sebepomalejší, žádná bramboračka nehrozí. Jinými slovy, jde to i bez tun zbytečně citovaného textu, ať si říká kdo chce co chce...

Upraveno uživatelem utrejch
Odesláno
  V 17. 8. 2015 v 17:00, Maxel napsal:

Když ti majzne do baráku blesk, tak ti vyskáčou dráty ze zásuvkama ze zdi, žádná ochrana v takovém případě nepomůže.

Odesláno
  V 17. 8. 2015 v 22:11, Josef01 napsal:

Když ti majzne do baráku blesk, tak ti vyskáčou dráty ze zásuvkama ze zdi, žádná ochrana v takovém případě nepomůže.

Jojo, to samé mi řekli technici, co se u nás teď střídají. V podstatě mi každý řekl, že jsme mohli dopadnout podstatně hůř.

Jen ty finance... to dovolených, hmm,  a další plány se prostě odsouvají, no.

Odesláno

Tak. Pánové zkontrolujte si vaše ctěné pojistné smlouvy. Pokud výslovně nemáte uvedeno, že jste pojištěni na přepětí, a to klidně i od blesku, dostanete ho... teda ne ne, dostanete výhodnou nabídku nové smlouvy. Pojištění na úder blesku je k ho...nu, to by bar?k musel dostat přímý ostrý zásah, a to se st?vá jednou za kolik let kolegové?? Odpovím si sám- za moc, kua za moc moc let. Ale přepětí- standartně ze smlovy nenápadně vyjmuté se děje neustále...

na to upozorni kazdy slusny poistovak pri uzatvarani zmluvy. odporucam nakopat sucasneho poistovaka do zadnice...

Odesláno

Ono to asi bude o zvyku a o tom, na čen jsi byl "odkojený". Pro mě je Šeráček (Holba 11) to nejlepší pivo a zase nemusím Gambrinusy a podobné, což ovšem vůbec neznamená, že jsou to špatná piva.

Nakonec je to myslím i dobře, že člověk chlemtá lokální piva a nemusí mu to cisterna vozit úplně zbytečně 400 kilometrů;-)

Micey: Třeba jsi měl jen smůlu na hospodu se špinavýma trubkama nebo trefil poslední kousek z bečky, on se dá udělat patok i z té glorifikované plzničky :cheers:

Každopádně pokoj šviatu a pivu zdar, v těch vedrech co byly v posledních týdnech bych vypil i mrtvému oko, natožpak kdejaké pivo :lol2:

Odesláno
  V 18. 8. 2015 v 6:28, jankoxxx napsal:

na to upozorni kazdy slusny poistovak pri uzatvarani zmluvy. odporucam nakopat sucasneho poistovaka do zadnice...

Tak tak.. provedeno.

Náááhodou se blíží výroční datum, takže už letěla výpověď.

Teď ještě udržet nervy, protože je toho moc a výdaje jebn letí.

Naštěstí přístup všech, co u nás doposud byli super.

Odesláno
  V 17. 8. 2015 v 15:47, Sphinxx napsal:

vanderB.: doufám, že zima bude tuhá :) .

Moc hub srpnových - moc vánic sněhových.

Ale když nebude zima, tak se přemnoží zas hraboši...

Odesláno

Tak si říkám, že tu Ostravu měli na léto uzavřít úplně, nikdo by nic nepoznal. Všechny hlavní trasy rozkopané a aby to náhodou někdo neobjel, tak ty vedlejší taky a zbytek ucpaný. Na zastávkách nové digitální cedule s jízdním řádem. Je skvělé se o půl šesté ráno dozvědět, že další lokalka jede v 19:41.

Odesláno
  V 18. 8. 2015 v 7:41, VS napsal:

Tak si říkám, že tu Ostravu měli na léto uzavřít úplně, nikdo by nic nepoznal. Všechny hlavní trasy rozkopané a aby to náhodou někdo neobjel, tak ty vedlejší taky a zbytek ucpaný. Na zastávkách nové digitální cedule s jízdním řádem. Je skvělé se o půl šesté ráno dozvědět, že další lokalka jede v 19:41.

Jo to co tam předvádí jsem nepochopil. Jediná průjezdná cesta je rudná, takže fronta na semaforech 7km, zavřeli to úplně všechno. jsem rád, že někdo umí plánovat. Fakt debilové. 

Odesláno

Standard, posta Praha 120... TYO-PRG 2 dny, od 12.8. v Praze neskutecna masinerie s hodinkami, ktere jen tesne (o 40 us centu) nedosahuji hranice na doplatek dph. Samozrejme vse zdokladovat (paypal + ebay), znovu posoudit (chteli po mne penize na celni zastupovani, byli poslani do pr.dele). Dnes mame 18.8., doma jeste nejsou! Kurwa!

Odesláno
  V 17. 8. 2015 v 20:46, LukeD napsal:

..Jinými slovy, jde to i bez tun zbytečně citovaného textu, ať si říká kdo chce co chce...

Podle mne je citace praktická, přičemž neříkám že člověk musí citovat celý půl stránkový příspěvek, Pokud mám ve svém nastavení zatrženo "Informujte mě, když někdo cituje mé příspěvky", tak se pak nestane, že na příspěvek budu např. reagovat až za x dnů, až opět do příslušného vlákna zavítám...

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...