Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dnes som stravil cca 3 hodiny na plazi s mrtvolou (utopeny muz). Pohrebak siel asi zdaleka. Polozena v tieni, prikryta tenkou polopriesvitnou bielou plachtou. Dost bizarne.

Odesláno

Dnes som stravil cca 3 hodiny na plazi s mrtvolou (utopeny muz). Pohrebak siel asi zdaleka. Polozena v tieni, prikryta tenkou polopriesvitnou bielou plachtou. Dost bizarne.

Rychle kup nějaký hodinky, abys viděl, že tiká všem.

Odesláno

Práv? mě naštval Ivanův utopenec. Chtěl jsem si u snídaně počíst Chronomag, ale asi zůstane u toho čtení a ty pečenáče vrátím do lednice.

Odesláno

Tak si můžu připsat další ztrátu po bouřce. PC je v háji. Nejenom zdroj, v což sem tajně doufal, ale chytla to i základní deska, TV karta.. 

Takže to máme anténa, zesilovač, rozbočovač, rozvod, televize, hifi, kotel, a teď PC... a pojišťovna... hamba mluvit.. 

Mám vyděláno

Kdyby jste někdo chtěli monitor, 19", máám náááhodou jeden volný, ten byl mimo síť  .. přidám klávesnici a myš  :lol2: a vlastně i celý PC stůl..

:furious:  :frusty:  :furious:  :frusty:  :furious:  :frusty:

Odesláno

sorry, to je pech, ale já bych si s dovolením také vzal - ten procesor, případně celou tu šluslou desku  s procesorem.

Za odvoz nebo za poštu?  :photo:

**

Návštěvník km.kmk
Odesláno (upraveno)

Slušnej dotaz na člena v SZ. Neodpoví ale vidim přečteno. Druhy den dotaz znovu ,stejne... třetí den prosba aby alespoň odpověděl , ať tak či onak ... zase nic. Má me u prdele ... a to se dočtu z jeho vlastního příspěvků jak ho sere když mu nek do neodpoví na zprávu. .. Neříká se tomu pokrytectví. ..? :-(

Upraveno uživatelem km.kmk
Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

Slušnej dotaz na člena v SZ. Neodpoví ale vidim přečteno. Druhy den dotaz znovu ,stejne... třetí den prosba aby alespoň odpověděl , ať tak či onak ... zase nic. Má me u p....e ... a to se dočtu z jeho vlastního příspěvků jak ho s..e když mu nek do neodpoví na zprávu. .. Neříká se tomu pokrytectví. ..? :-(

mne sa to par krat stalo v inzeratoch

Odesláno

Slušnej dotaz na člena v SZ. Neodpoví ale vidim přečteno. Druhy den dotaz znovu ,stejne... třetí den prosba aby alespoň odpověděl , ať tak či onak ... zase nic. Má me u p....e ... a to se dočtu z jeho vlastního příspěvků jak ho s..e když mu nek do neodpoví na zprávu. .. Neříká se tomu pokrytectví. ..? :-(

to myslíš to jak se mě furt ptáš jestli hoří hovno?
Odesláno

Ano, to je zmena, ze? Za tento nazor se bude ale jiz dnes zavirat:).

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

Už to ani nechci vědět. ..sem urazenej. ..

:lol2:  :lol2:  :lol2:

Odesláno

Tak si můžu připsat další ztrátu po bouřce. PC je v háji. Nejenom zdroj, v což sem tajně doufal, ale chytla to i základní deska, TV karta.. 

Takže to máme anténa, zesilovač, rozbočovač, rozvod, televize, hifi, kotel, a teď PC... a pojišťovna... hamba mluvit.. 

Mám vyděláno

Kdyby jste někdo chtěli monitor, 19", máám náááhodou jeden volný, ten byl mimo síť  .. přidám klávesnici a myš  :lol2: a vlastně i celý PC stůl..

:furious:  :frusty:  :furious:  :frusty:  :furious:  :frusty:

just for the record,... pouzival si nejaky druh ochrany, napr predlzku s prepetvkou alebo UPSku?

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...