Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

mna ale viac stve, ze ako som zacal chodit na hodinkove stranky ( ja debilos, ze som sa nechal ukecat), tak uz znova nakupujem a cumim do inzeratov.

Minule som bol nadrzany na Compressor a teraz mi stipu oci Hublot

Ale uz si musim povedat rozhodne NIE!

sorry za off topic v tej tazkej teme o zenach

Jediné co se dá říct! NAKUPUJ! Není na co čekat :-)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dal jsem předminulý týden Orient Mako s prasklým sklíčkem v Berouně do opravy do hodinářství U Antonína (nad náměstím, Palackého 28) s požadavkem na výměnu skla za originál, vyčištění od střepů a tlakovou zkoušku. Při příjmu mi paní tvrdila, že to není problém, že se domluví s hodinářem, kterej tam zrovna nebyl. Ještě ten den mi volala, že seženou originál sklíčko, vyčistí, vymění a udělají tlakovku. Dnes mi přišla sms, že je to hotový, sice jsem se divil, že nějak brzo, ale proč ne. No tak jsem pro to hned jel. Nejdřív mi byla podezřelá cena 400,- ale ještě je odnesla někam dozadu k hodináři na seřízení. Když mi je konečně předala, tak jsem se nestačil divit - sklíčko tam dal nějaký obyčejný doma udělaný, bylo nižší, hodinky byly i pod tím sklíčkem plný střepů, tak jsem řekl, že tohle teda nechci, paní u pokladny mi vrátila peníze a odnesla to dozadu, ať si hodinář to sklíčko vyndá, pak mi to přinesla s otiskem prstu na ciferníku a když to nesla zase dozadu ten otisk utřít, tak jsem jen slyšel hodináře, jak mumlá, že ten ciferník už byl odřenej od toho, jak se to moje sklíčko rozbilo na střepy a jak to spadlo dovnitř. Debil neschopnej. Sice blbý jetý Orienty, ale mám je rád ....

post-27681-0-27597400-1442240877_thumb.jpg

Upraveno uživatelem milbar
Odkaz ke komentáři

Njn, chybama se člověk učí. Už jsem mluvil s p. Frýdlem, tak jen doufám, že to nějak zachrání. A já je nechal kvůli těm střepům uvnitř doběhnout, přenášel je jak v bavlnce, aby se zase moc nenatáhly a nesekl se nějak střep uvnitř a tady mi to vrátí i se střepama, zatřepou s tím a jako že dobrý, natažený, tikaj ...  :wallbash:

Odkaz ke komentáři

Jj, tak jsem to myslel. Někomu stačí rok, někomu pět let. Ale pohled z druhý strany může být poučný - jen musí být oba bývalí partneři v pohodě, netahat do toho emoce a mluvit pravdu. Kdyby si předtím oba lezli na nervy a hádali se třikrát týdn?, tak je to jasný a "pokec" je zbytečný, ale tyhle nečekané rozchody můžou mít nečekaný důvod. Já si to takhle asi po třech letech vyříkal s bývalkou, a bylo to docela přínosné.

Martine víš, že s tebou absolutně nebudu souhlasit :D, však už jsme se na toto téma snad i někdy bavili u piva, jestli si to dobře pamatuju.

Prostě konec šmitec a víc žádnou bývalou nepotřebuju vidět, k čemu taky...po světě běhá tolik krásných a volných bab, tak proč se zaobírat nějakou, kterou už jsem měl :D Stejně jsou nejlepší ty začátky, takže si myslím, že teg se má na co těšit. Jak už tu psali jiní, teď máš volnost a můžeš dělat co se ti zamane a to paráda a až přijde ta "pravá", tak můžeš zase spadnout do chomoutu :) A jediné co ještě za mě, vynechal bych ten chlast, ten stejně nic nevyřeší, bývalou ženskou vždy nejlíp přebije nějaká nová a mnohem lepší, takže vyraž lovit.

Odkaz ke komentáři

Tahleta komunita je proste uzasna, clovek ma hned pocit, ze by mel ty kopacky dostavat casteji :-).

Tak to určitě.

Kdyby jsi byl baba tak tě kamarádky politujou, vysvětlí ti že to byl pěknej haj.l, poradí ať si jdeš sežrat kýbl zmrzliny a nakoupit nový hadry.

Tady tě nikdo nelituje, pomalu ji omlouvají, chlast ti výslovně zakážou a jediná jakž takž rozumná rada je koupit si hodinky.

To ale stejně všichni místní pacoši délají takže to je jak házet hrách na zeď.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...