geometr Odesláno 14. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2015 (upraveno) Smrt všem hlasovejm schránkám a telefonním záznamníkům! Kdo se s nima chce bavit v 21. století. Upraveno 14. října 2015 uživatelem geometr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 14. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2015 rýma zas...a.. premejslim, jestli mam nasadit antibiotika... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 14. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2015 Na rýmičku slivovičku! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 14. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2015 slivovice není nikdy dost.............škoda že ji nepiju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 14. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2015 Můžeš ji kloktat, ale je to škoda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 14. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2015 jednou jsem zkusil panaka slivovice poranu, a cely den jsem chodil v polospanku.. nevim, co na tom ti moravaci maji.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 14. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2015 To bude tim,ze sis dal jen jednoho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 14. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2015 jednou jsem zkusil panaka slivovice poranu, a cely den jsem chodil v polospanku.. nevim, co na tom ti moravaci maji..Je to na Tebe moc silné Naředit napůl :-) /to je škoda/. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 14. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2015 slivovice není nikdy dost.............škoda že ji nepijujak nepiju... kdo nepije slivovicu, jako by nežil! Na rýmičku slivovičku! Svatá slova, též mám smrtelnou rýmečku, ovšem poctivě léčenourýma zas...a.. premejslim, jestli mam nasadit antibiotika...na rýmu???Stará pravda praví: Léčená rýma trvá týden, neléčená 7 dní.. jednou jsem zkusil panaka slivovice poranu, a cely den jsem chodil v polospanku.. nevim, co na tom ti moravaci maji..lepší jeden po ránu, než celý den nic! To bude tim,ze sis dal jen jednoho.tak tak 2 kousky po ránu na vyrovnání.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 14. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2015 Do každé nohy jednu,aby člověk nepajdal :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 14. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2015 Jojo, moje zubařka si čistí zuby nasucho i na zastávce MHD, jen tak z nudy, jednou jsem jí přistihnul.Ad to čištění tesáků na sucho - má to nějakej význam nebo je to jen móda? Já bych u toho asi stejně slintal a navíc si říkám, že bych si zbytečně hobloval dáseň. Co praví odborník? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 14. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2015 Klasika, přijde takhle SZ: moc se mi líbily, jakou mají WR? já chci alespoň 50m! Odepíšu: buď v klidu, mají 200m. A konec komunikace, už prostě neodpoví a vidím, že sem chodí každodenně. Tohle byl jen příklad, ale v různých obměnách už se mi to tu stalo vícekrát. Říkám jim soukromě zloději času a otravové, vlastně ani nechtějí nic koupit. Podobne. Príde SZ, človek sa niečo pýta, ja jak debil odpíšem a naspäť nepríde ani "ďakujem za info". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 14. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2015 Ad to čištění tesáků na sucho - má to nějakej význam nebo je to jen móda? Já bych u toho asi stejně slintal a navíc si říkám, že bych si zbytečně hobloval dáseň. Co praví odborník? No odborník nejsem, ale zkus třeba umejt auto na sucho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 14. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2015 No odborník nejsem, ale zkus třeba umejt auto na sucho.No já ti nevim, podle téhle logiky...zkus třeba čistit semišový botky na mokro. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 14. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2015 Slušně se mi rozjel tenisovej loket. Ani nezvednu půlitr piva. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 14. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2015 Ad to čištění tesáků na sucho - má to nějakej význam nebo je to jen móda? Já bych u toho asi stejně slintal a navíc si říkám, že bych si zbytečně hobloval dáseň. Co praví odborník?Doplňuji data pro vyhodnocení odborníkem: 1) v puse není nikdy sucho 2) měla takovej ten kartáček s malou kruhovou účinnou plochou na čištění plaku podél linie dásní. Vypadala s tím dost komicky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 14. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2015 Já teda někdy po ránu mám v puse pěkně sucho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 14. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2015 Já teda někdy po ránu mám v puse pěkně sucho.protože spíš s votevřenou klapačkou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 14. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2015 Jo, na zádech a chrápu u toho. Ale fakt jenom někdy, přísahám! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 14. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2015 Mě říkala d.h od jednoho místního člena zme mám čistit na sucho, protože je líp pak poznat zda jsem vyčistil všechen plak. Že začít bez pasty a pastu jen na dokončení prej to tlumí nějak cit a není pak cítit zda máte dobře vyčištěno. Jsem to zlusil a něco na tom je. Jinak samotný zákrok byl taky v pohodě celkem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky