Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

slivovice není nikdy dost.............škoda že ji nepiju

jak nepiju... kdo nepije slivovicu, jako by nežil!

Na rýmičku slivovičku!

Svatá slova, též mám smrtelnou rýmečku, ovšem poctivě léčenou

rýma zas...a.. premejslim, jestli mam nasadit antibiotika...

na rýmu???Stará pravda praví: Léčená rýma trvá týden, neléčená 7 dní..

jednou jsem zkusil panaka slivovice poranu, a cely den jsem chodil v polospanku.. nevim, co na tom ti moravaci maji..

lepší jeden po ránu, než celý den nic!

To bude tim,ze sis dal jen jednoho.

tak tak 2 kousky po ránu na vyrovnání..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Klasika, přijde takhle SZ: moc se mi líbily, jakou mají WR? já chci alespoň 50m! Odepíšu: buď v klidu, mají 200m. A konec komunikace, už prostě neodpoví a vidím, že sem chodí každodenně. Tohle byl jen příklad, ale v různých obměnách už se mi to tu stalo vícekrát. Říkám jim soukromě zloději času a otravové, vlastně ani nechtějí nic koupit.

Podobne. Príde SZ, človek sa niečo pýta, ja jak debil odpíšem a naspäť nepríde ani "ďakujem za info".

Odkaz ke komentáři

Ad to čištění tesáků na sucho - má to nějakej význam nebo je to jen móda? Já bych u toho asi stejně slintal a navíc si říkám, že bych si zbytečně hobloval dáseň. Co praví odborník?

Doplňuji data pro vyhodnocení odborníkem: 1) v puse není nikdy sucho 2) měla takovej ten kartáček s malou kruhovou účinnou plochou na čištění plaku podél linie dásní. Vypadala s tím dost komicky.

Odkaz ke komentáři

Mě říkala d.h od jednoho místního člena zme mám čistit na sucho, protože je líp pak poznat zda jsem vyčistil všechen plak. Že začít bez pasty a pastu jen na dokončení :) prej to tlumí nějak cit a není pak cítit zda máte dobře vyčištěno. Jsem to zlusil a něco na tom je. Jinak samotný zákrok byl taky v pohodě celkem.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...