Maxel Odesláno 5. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2015 Jo tak to pak chápu. Nám se to, ťuk-ťuk, zatim nestalo, ale otec je v tomto směru docela expert - koupil si loni novou Fiestu, nechal si dát parkovací senzory aby se mu líp couvalo, a stejně se mu povedlo při vyjíždění z garáže nabořit vrata, páč si je zapomněl vytáhnout a pípající senzory ho nezastavily Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 5. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2015 Já to měl ťuklý podobně a odnesla to i poloosa nebo co to bylo. Prostě bylo naprasklý něco u kola. Toho se taky bojim. Bylo lehce vzatý kolo, ale netroufám si odhadovat. Zítra to snad odstrojí, tak budu moudřejší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 5. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2015 Me se jednou povedlo si tuknout auto den před jeho prodejem.. To taky potěšilo. Couval jsem z garáže, otevřel jsem si jen půlku vrat a zapomněl na to. Za pár minut jsem šel vyjíždět, byla tma, mrknu jsem jen do levého zrcátka, tam vše ok a pak rána :-) prohnul jsem horní hranu kufru a nešlo s tím nic moc dělat. Nový majitel s tím jezdí do dnes. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 5. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2015 Kua, lítá mi tu moucha... :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 5. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2015 Kua, lítá mi tu moucha... :-(pusť ji ven, ono ji to nadšení venku přejde.......... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 5. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2015 .. no jo, tak blbá zase není.... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 5. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2015 poslední dobou se nestačim divit co se na silnici děje. Možná sem ovlivněnej tim že mam za sebou v sedačce prcka, jinak bych to tak neprožíval. +1.. navic zjistuju, ze i kdyz jedu sam, nejen s malym, jakmile se mi v zrcatku objevi auto, znervoznim.. ocekavam automaticky agresora.. desi me to.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 5. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2015 .... odnesla to i poloosa nebo co to bylo........bud rad,ze jen poloosa...Tohle se ti na rovine nikdy nestane...;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 5. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2015 moc na fotbal nekoukam, ale pripada mi, ze jsme svetova velmoc v noseni ruznych oblicejovych masek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 5. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2015 (upraveno) ..Tohle se ti na rovine nikdy nestane...;-)No jo, nesmíš s těma housenkama tolik řezat zatáčky... Já zas poslední dny na silnici trnu, kolik zas na široké suché přehledné silnici první třídy potkám Besipem zpomalených senilů a bab s popelníkama, co se v podzimním sluníčku šněrujou město-pole-les 60kou prostředkem - a když uvidí někoho v zrcátku a k tomu auta v protisměru, zpomalí pro větší bezpečnost provozu klidně i na 40 Jestli jsem hen ten "agresor" netuším - zásadně nikoho nevytlačuju ani nevybržďuju, naopak se výše uvedeným brzdám snaží co nejrychleji dostat z dosahu... Upraveno 5. listopadu 2015 uživatelem Radek124 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hodo65 Odesláno 5. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2015 Pokud už ovšem za tou "brzdou" není kolona 15 aut, kdy nikdo není schopen "brzdu" předjet, rozestupy mezi nima jsou tak maximálně 3 metry a hustota provozu v protisměru absolutně nedává možnost to předjet na jeden zátah.To je pak opravdu na švestku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 6. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2015 Celý týden děláme inventuru, sice vychází, ale jak mě to nebaví..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hodo65 Odesláno 6. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2015 Třebas to začne bejt zábavný, až to přestane vycházet . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 6. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2015 Sorry, že se ještě vracím k našemu včerejšímu "neodletu", ale poslední vývoj mi nedá. Jak jsem psal, ve středu nám doktorka řekla, že zánět ja velikej, rozhodně je vyloučený brzký zlepšení a v podstatě nám zakázala letět (pro šťourali to důrazně nedoporučila). Podotýkám, že odlet byl včera večer. Dnes opět kontrola, byl tam další, asi 3., doktor, shodou okolností primář. Výsledek? Syn je zcela zdráv, kontrola jen pro jistotu za měsíc s tím, že jsme klidně mohli letět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 6. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2015 Přesně, chtělo by to aspoň stolitrovou díru, ať je trochu změna Třebas to začne bejt zábavný, až to přestane vycházet . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 6. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2015 (upraveno) ... Syn je zcela zdráv, kontrola jen pro jistotu za měsíc s tím, že jsme klidně mohli letět.no ty kr.vo, to mě potěšno jo, ale co když nemá pravdu, stojí to za to? Upraveno 6. listopadu 2015 uživatelem Daemonultimate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 6. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2015 no ty kr.vo, to mě potěšno jo, ale co když nemá pravdu, stojí to za to?To je těžký. Ve středu jsme se rozhodli a stejně už to nejde změnit. V tu dobu jsem byl přesvědčenej, že děláme dobře, resp. že nic jinýho ani udělat nejde. Teď když vidím ten vývoj, tak se to ve mně trochu mele. Hlavní problém je v tom, že od soboty jsme tam byli 4x, z toho byli 3 doktoři a kažej říkal něco jinýho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 6. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2015 To je těžký. Ve středu jsme se rozhodli a stejně už to nejde změnit....vycházeli jste z aktuálních informací, nejstě věštci, rozhodli jste se podle mne správně, zaklapni desky a jdi dál, ostatně jak Tě znám, to ,,jdi dál" nebude zas tak dlouho trvat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 6. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2015 No však jo. Už máme letenky na březen ;-). Ale tentokrát máme v záloze babičku na hlídání :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 6. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2015 Tááák vidiš, vyřešeno )) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky