Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Jo tak to pak chápu. Nám se to, ťuk-ťuk, zatim nestalo, ale otec je v tomto směru docela expert - koupil si loni novou Fiestu, nechal si dát parkovací senzory aby se mu líp couvalo, a stejně se mu povedlo při vyjíždění z garáže nabořit vrata, páč si je zapomněl vytáhnout a pípající senzory ho nezastavily :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Me se jednou povedlo si tuknout auto den před jeho prodejem.. To taky potěšilo. Couval jsem z garáže, otevřel jsem si jen půlku vrat a zapomněl na to. Za pár minut jsem šel vyjíždět, byla tma, mrknu jsem jen do levého zrcátka, tam vše ok a pak rána :-) prohnul jsem horní hranu kufru a nešlo s tím nic moc dělat. Nový majitel s tím jezdí do dnes.

Odkaz ke komentáři

poslední dobou se nestačim divit co se na silnici děje. Možná sem ovlivněnej tim že mam za sebou v sedačce prcka, jinak bych to tak neprožíval. 

+1.. navic zjistuju, ze i kdyz jedu sam, nejen s malym, jakmile se mi v zrcatku objevi auto, znervoznim.. ocekavam automaticky agresora.. desi me to..

Odkaz ke komentáři

..Tohle se ti na rovine nikdy nestane...;-)

No jo, nesmíš s těma housenkama tolik řezat zatáčky...  :P

Já zas poslední dny na silnici trnu, kolik zas na široké suché přehledné silnici první třídy potkám Besipem zpomalených senilů a bab s popelníkama, co se v podzimním sluníčku šněrujou město-pole-les 60kou prostředkem - a když uvidí někoho v zrcátku a k tomu auta v protisměru, zpomalí pro větší bezpečnost provozu klidně i na 40  :grrr:

Jestli jsem hen ten "agresor" netuším - zásadně nikoho nevytlačuju ani nevybržďuju, naopak se výše uvedeným brzdám snaží co nejrychleji dostat z dosahu...  -_-

Upraveno uživatelem Radek124
Odkaz ke komentáři

Sorry, že se ještě vracím k našemu včerejšímu "neodletu", ale poslední vývoj mi nedá.

Jak jsem psal, ve středu nám doktorka řekla, že zánět ja velikej, rozhodně je vyloučený brzký zlepšení a v podstatě nám zakázala letět (pro šťourali to důrazně nedoporučila). Podotýkám, že odlet byl včera večer.

Dnes opět kontrola, byl tam další, asi 3., doktor, shodou okolností primář. Výsledek? Syn je zcela zdráv, kontrola jen pro jistotu za měsíc s tím, že jsme klidně mohli letět.

Odkaz ke komentáři

no ty kr.vo, to mě potěš

no jo, ale co když nemá pravdu, stojí to za to?

To je těžký. Ve středu jsme se rozhodli a stejně už to nejde změnit. V tu dobu jsem byl přesvědčenej, že děláme dobře, resp. že nic jinýho ani udělat nejde. Teď když vidím ten vývoj, tak se to ve mně trochu mele. Hlavní problém je v tom, že od soboty jsme tam byli 4x, z toho byli 3 doktoři a kažej říkal něco jinýho.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...