Zlý Jabko Odesláno 16. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2015 Pohled na opáleného obohacovače v Porsche mi připomněl tohle moudro babičky prince Chronoslava: "Milísku, dávej si pozor na chudý lidi - chtěj všechno, co máme my a aby to dostali, udělaj pro to cokoli" Nakolik to bylo autentické netuším, ale jako chronomagor (a materialista oceňující individuální úspěch) tuhle starosvětskou a naprosto nesluníčkovou logiku začínám nějak líp akceptovat. Aktivním lidem pomůže podobnou bolístku na autě vyléčit dobrá pojistka a osobní konfrontaci s dotyčným ksindlem třeba zbraň v ruce - zatímco ovce budou "zaujímat rezolutní stanoviska" na fórech a facebůčku, aby pak kvůli strachu o život padly k zemi kdykoliv teď venku zaslechnou petardy a Death Metal (osud má poťouchlý smysl pro ironii)... Amen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 16. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2015 (upraveno) Já to s tím pořekadlem o chudých lidech nechápu - za bohatého se nepovažuju, a abych byl bohatší, tak dřu od rána do noci, pořád přemýšlím, jak vydělávat víc a snažím se učit nové věci, za které bych třeba mohl dostat zaplaceno - to je špatně a je potřeba dávat na mě pozor nebo jak? Jinak mě teda aktuálně strašně naštvala situace, kdy jsem chtěl dát slečně hezkou věc, nechal jsem ji ručně vyrobit u známého, aby měl kšeft, slečna aby měla originální ručně dělaný výrobek "s duší" přesně podle svých požadavků, se slečnou jsme to všechno předem konzultovali a hádejte co? Teď je hotovo, slečna je s výsledkem nespokojená a známý je nasraný, že na tom ve výsledku prodělal. Přitom jsme mohli jít do krámu a koupit tam na automatech sekanou "konfekci" za míň jak polovinu... za dobrotu po mně kamenem, nebo jak se to říká Upraveno 16. listopadu 2015 uživatelem Filip.J Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 16. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2015 Pohled na opáleného obohacovače v Porsche mi připomněl tohle moudro babičky prince Chronoslava: "Milísku, dávej si pozor na chudý lidi - chtěj všechno, co máme my a aby to dostali, udělaj pro to cokoli" Nakolik to bylo autentické netuším, ale jako chronomagor (a materialista oceňující individuální úspěch) tuhle starosvětskou a naprosto nesluníčkovou logiku začínám nějak líp akceptovat. Aktivním lidem pomůže podobnou bolístku na autě vyléčit dobrá pojistka a osobní konfrontaci s dotyčným ksindlem třeba zbraň v ruce - zatímco ovce budou "zaujímat rezolutní stanoviska" na fórech a facebůčku, aby pak kvůli strachu o život padly k zemi kdykoliv teď venku zaslechnou petardy a Death Metal (osud má poťouchlý smysl pro ironii)... Vynechal si frikulínov. Takto tomu príspevku chýba pointa... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 16. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2015 Já to s tím pořekadlem o chudých lidech nechápu - za bohatého se nepovažuju, a abych byl bohatší, tak dřu od rána do noci, pořád přemýšlím, jak vydělávat víc a snažím se učit nové věci, za které bych třeba mohl dostat zaplaceno - to je špatně a je potřeba dávat na mě pozor nebo jak? Jinak mě teda aktuálně strašně naštvala situace, kdy jsem chtěl dát slečně hezkou věc, nechal jsem ji ručně vyrobit u známého, aby měl kšeft, se slečnou jsme to všechno předem konzultovali a hádejte co? Teď je hotovo, slečna je s výsledkem nespokojená a známý je nasraný, že na tom ve výsledku prodělal. Přitom jsme mohli jít do krámu a koupit tam na automatech sekanou "konfekci" za míň jak polovinu... za dobrotu po mně kamenem, nebo jak se to říká Ono to jiste ma hlubsi vyznam a vysvetleni se od autora jiste dockas :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 16. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2015 (upraveno) Já to s tím pořekadlem o chudých lidech nechápu - za bohatého se nepovažuju, a abych byl bohatší, tak dřu od rána do noci, pořád přemýšlím, jak vydělávat víc a snažím se učit nové věci, za které bych třeba mohl dostat zaplaceno - to je špatně a je potřeba dávat na mě pozor nebo jak? Za mne to urcite neni spatne, ba naopak, smekam.Co vadi mne, jsou existence razeni povolani syn, nebo dcera a ze jich je jak much. Upraveno 16. listopadu 2015 uživatelem filo-boxer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 16. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2015 Já to s tím pořekadlem o chudých lidech nechápu - za bohatého se nepovažuju, a abych byl bohatší, tak dřu od rána do noci, pořád přemýšlím, jak vydělávat víc a snažím se učit nové věci, za které bych třeba mohl dostat zaplaceno - to je špatněZa svoj zivot som doteraz dosiel k dvom podstatnym zaverom: 1. Kto vela robi nema cas zbohatnut 2. Drobne treba vyhodit oknom, aby bolo miesto pre cele co pridu dverami Rozmyslaj radsej nad tymto. Ked ti to da zmysel pochopis aj to o tych chudych lidech. Resp. nepochopis a bude ti to jedno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 16. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2015 Já to s tím pořekadlem o chudých lidech nechápu - za bohatého se nepovažuju, a abych byl bohatší, tak dřu od rána do noci, pořád přemýšlím, jak vydělávat víc a snažím se učit nové věci, za které bych třeba mohl dostat zaplaceno - to je špatně a je potřeba dávat na mě pozor nebo jak?A to děláš velkou chybu. Prací ještě nikdo nezbohatl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 16. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2015 (upraveno) Já to myslím tak, že jsem ochoten udělat opravdu leccos, něco se naučit, ponocovat, přestěhovat se, dojíždět, jednu dobu jsem i bydlel přes celý týden od partnerky - fakt nerozumím tomu, že by ti chudí udělali cokoliv - ale možná si jenom dneska sedím na vedení. Edit: Ah, jsem pomalej. Díky za podnětné příspěvky, pánové! Upraveno 16. listopadu 2015 uživatelem Filip.J Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 16. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2015 A to děláš velkou chybu. Prací ještě nikdo nezbohatl.já věděl že jsem tady špatně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 16. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2015 Co vadi mne, jsou existence razeni povolani syn, nebo dcera a ze jich je jak much. Asi jsem dneska natvrdlej ale tomu taky nerozumím....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 16. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2015 (upraveno) Predstava uspechu bez prace je naivni. Upraveno 16. listopadu 2015 uživatelem vojta1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 16. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2015 Asi jsem dneska natvrdlej ale tomu taky nerozumím.......Synacek, nebo dcerka dostava penizky od tatinka, sam nemakne, nic neumi a tvari se jako podnikatel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 17. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2015 Predstava uspechu bez prace je naivni.Je rozdiel medzi pracovat a zarabat rovnako ako je rozdiel medzi robit a muklovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 17. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2015 Synacek, nebo dcerka dostava penizky od tatinka, sam nemakne, nic neumi a tvari se jako podnikatel. No tak nějak jsem si to taky říkal, že to asi bude. Taky jich pár takových znám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 17. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2015 No tak nějak jsem si to taky říkal, že to asi bude. Taky jich pár takových znám.Asi jsem to prvne blbe napisal. Osobne jsem na takove silne alergicky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 17. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2015 Tak mě by třeba Bill Gates jako taťka nevadil :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 17. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2015 Tak mě by třeba Bill Gates jako taťka nevadil :-)Afri, to asi nikomu:). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 17. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2015 Ja par kluku "povolanim syn" znam. Vsichni si to v tech cca 18-25 letech naramne uzivali a casto byli na facku. Dnes jim je 35+ a prakticky vsichni maji svuj byznis. Nekdo s pomoci taty, nekdo vicemene sam. Ty co jsem nemel rad tehdy, nemam ani ted a naopak... Jak se rika, kdo se jako pica narodi, neumre jako kanarek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 17. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2015 Tak mě by třeba Bill Gates jako taťka nevadil :-) radej paris hilton jako mamku :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 17. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2015 Od kdy se řidičák vyhrává v tombole? Dnes jsem pár takovych vyhercu potkal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky