Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

MJ. : tezko rict, je to slozita situace. Urcite bych se vyhnul fyzickemu nasili, jak na psovi, tak osazenstvu pod Tebou. Jak to popisujes, porizeni s nima nebude. Asi bych to vyhodnotil, tak ze prdet na to. Tezke radit, urcite bych se vyhnul psani dopisu, vim jsem divnej, ale nejsem klechta.

Edit: dnes je to ale hodne popularni sport mezi cechackama, jak za hruzovlady:).

Prdět na to, že se nevyspíš, jak je tejden dlouhej? Tomu teda říkám flegmoš. Je vidět, že ses s podobným problémem ještě nesetkal. A ty názory jako "nejsem bonzák" a "populární sport mezi čecháčkama" ty jsou taky výživný. Automaticky každej, kdo žije v jalovým přesvědčení, že zákony a pravidla platí pro všechny a nedejbože chce, aby mu je exekutiva, kterou platí svými daněmi, vymohla, když to po dobrým nejde, dostává od tebe pěknou nálepku.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mě naštval řemeslník, kterej mi dělal asi před půl rokem rekonstrukci bytu. Ta samotná byla v pohodě, všechno platilo, peníze dostal hned, akorát teď ho z pro mě neznámýho důvodu už třetí tejden naháním a pořád nic. Vždycky mu zavolám, on řekne, že dá vědět druhej den, neozve se, tak mu za dva dny volám zase... A takhle už to jde třetí tejden. Nemáte prosím tip na nějakého spolehlivého řemeslníka v Praze? V zásadě to, co teď potřebuju je asi prkotina, ze střechy garáže mi vyrostl stromek, kterej odchlípl střechu. Ten už jsem dostal pryč, ale střecha nedolejhá, tak se bojím aby tam nezateklo/nezmrzlo to a nerozpraskalo. Nevíte prosim o někom/případně jak na tohle? Akorát se bojím abych to já neudělal horší, než lepší... Díky moc kdyžtak :)

Starou lepenku pryč, koupit novou, půjčit si bombu + hořák, postupně plamenem tavit a odbalovat z role.

Případně se zkus stavit v nějakých menších stavebninách a poptat se, chlapi se mezi sebou znají, tak ti třeba někoho na práci doporučí.

Odkaz ke komentáři

Prdět na to, že se nevyspíš, jak je tejden dlouhej? Tomu teda říkám flegmoš. Je vidět, že ses s podobným problémem ještě nesetkal. A ty názory jako "nejsem bonzák" a "populární sport mezi čecháčkama" ty jsou taky výživný. Automaticky každej, kdo žije v jalovým přesvědčení, že zákony a pravidla platí pro všechny a nedejbože chce, aby mu je exekutiva, kterou platí svými daněmi, vymohla, když to po dobrým nejde, dostává od tebe pěknou nálepku.

Ale zazil, to ze o tom nepisu neznamena, ze jsem usetren, ju? Zazil jsem to z obou stran. A k nalepce? Vsak to je pravda, fotit jak kdo parkuje, volat na souseda benga, pisat na urady. Flegmous sem, to mne naucil zivot:).

Odkaz ke komentáři

Já jsem teda cholerik jako barák. Jakmile nastane problém, tak ho řeším.....kdykoliv s kýmkoliv.

Ale nikdy ne bezdůvodně (nějaké focení aut na chodníku neřeším posíláním fotografií kamkoliv), vždycky si za to dotyčný může sám, a kdyby dělal svou práci tak jak má, neřešil by ho nikdo.

Naopak mi vadí postoj "mouchy snězte si mne", nechávání vše vyhnít, a následovné frflání u piva.

Howgh.

Odkaz ke komentáři

Sem tě viděl někde tady na fotce. Kdyby přišel za pánem s pejskem já a řek mu: "Pro-pro-prosim Vas, ne-nemoh by Váaš pepepejsánek přestat ššššštěkat?" tak bych dostal facku a šel zase na kutě. Každej holt neumí nebo nechce řešit věci nějakým vypjatějším pohovorem.

Odkaz ke komentáři

Sem tě viděl někde tady na fotce. Kdyby přišel za pánem s pejskem já a řek mu: "Pro-pro-prosim Vas, ne-nemoh by Váaš pepepejsánek přestat ššššštěkat?" tak bych dostal facku a šel zase na kutě. Každej holt neumí nebo nechce řešit věci nějakým vypjatějším pohovorem.

No jo no, zapomněl jsem dodat, že ty problémy nevyhledávám, jen řeším ty, co už nastaly... :rolleyes: ...mám rád svůj klid, ale ne zaprděnost. :)

Odkaz ke komentáři

Hele a ultrazvukovej (nebo jakej) trestač psího štěkotu, kterej tu někdo doporučoval, teda nefunguje nebo jste to jen zakecali? Já našel na netu jen výchovné obojky, ale pokud by fungovalo něco i do zástrčky a um?lo to vychovávat čoklíka přes stěnu, tak mi to přijde jako nejlepší řešení. Vraždit zvíře nebo majitele - kdoví, třeba by se mu taky ulevilo :) - mi přijde hrozně neestetický a namáhavý, navíc by člověka mohli třeba i kousnout...

Upraveno uživatelem martar
Odkaz ke komentáři

Já jsem v tom jeden čas pátral a dospěl jsem k názoru (po přečtení x různých fór), že to funguje, ale jen do určité vzdálenosti a že některý psi na to prostě nereagujou nebo je to ještě víc rozvzteklí (to stejný platí i pro trestací obojky). Je to asi spíš pro páníčky, že to mají někde v dosahu toho psa, když nejsou doma, než pro nebohý sousedy.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO

kuncáku ! wole ! - cos to zas vymyslel na tý vršovický ? - ze dvou pruhů jeden, zastávky vypíčený, že se tam nedá skoro projet a ten hrbol před bohemkou ? - se poseru - kolik tadle píčovina stála ?

joa včéra sem potkal tram zastávku vypíčenou před štvanicí ?!? - na co tam je ? = v tom asi prsty nemáš :D

Odkaz ke komentáři

Zastávka na štvanici je supr, zúžení ve směru z centra je ještě zvládnutelný (pokud auto v pravým pruhu uhne ke kraji), ale na výjezdu je to úzký jak prase, pravej pruh se vrací kvůli chodníku brzo a při běžný rychlosti auta v levým to maj ťipťop zadním kolem o obrubník tý zastávky aby nebrnkli pravým předním blatníkem o auto jedoucí vedle. Šikana jak v F1 v Monacu. Už aby tam zprovoznili ten semafor, pak to bude cajk, při stání se bourat nebude nebude :D

Upraveno uživatelem bandicoot
Odkaz ke komentáři

Hele a ultrazvukovej (nebo jakej) trestač psího štěkotu, kterej tu někdo doporučoval, teda nefunguje nebo jste to jen zakecali? Já našel na netu jen výchovné obojky, ale pokud by fungovalo něco i do zástrčky a um?lo to vychovávat čoklíka přes stěnu, tak mi to přijde jako nejlepší řešení. Vraždit zvíře nebo majitele - kdoví, třeba by se mu taky ulevilo :) - mi přijde hrozně neestetický a namáhavý, navíc by člověka mohli třeba i kousnout...

Funguje i přes stěnu a za 5 nebo8$ to za pokus stojí...

Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO

Zastávka na štvanici je supr, zúžení ve směru z centra je ještě zvládnutelný (pokud auto v pravým pruhu uhne ke kraji), ale na výjezdu je to úzký jak prase, pravej pruh se vrací kvůli chodníku brzo a při běžný rychlosti auta v levým to maj ťipťop zadním kolem o obrubník tý zastávky aby nebrnkli pravým předním blatníkem o auto jedoucí vedle. Šikana jak v F1 v Monacu. Už aby tam zprovoznili ten semafor, pak to bude cajk, při stání se bourat nebude nebude :D

je zajímavý, že tady to starosta obhajuje: http://www.novinky.cz/domaci/384054-stvanice-v-novem-kabate-vrati-se-i-tramvajova-zastavka.html

a tady si už moc jistej není :)http://praha.idnes.cz/nova-zastavka-u-stvanice-nehoda-d39-/praha-zpravy.aspx?c=A151111_113740_praha-zpravy_nub

hlavně "dáme tam radar" :D

možná je to tam kvůli těm bezdomovcům co bydlej dole po mostem, jinak si to neumím vysvětlit, páč okolo nic není

Odkaz ke komentáři

@vwtyp11 hele, ono je to s těma plašičkama a antištěkama tak pade na pade, spíš teda 20/80. Hodil jsem očkem po Conrad UP17D, ale neoslnil a ještě víc to rozklížily recenze. Žádnej objektivní test těchhle uděláků jsem taky nenašel.

Prakticky každej se navíc shoduje v tom, že přes překážky ten krám nezabere a vzhledem k tomu, že je čokl za dveřmama, by to byly prachy v kýblu. Mohl by zabrat obojek s nažhaveným taserem, ale to by zas musel souhlasit majitel, se kterým jsem měl včera rozmluvu. Takovej tichej pán z Vietnamu, omluvil se a řekl, že ho v těch jedenácti letech zkusí ještě vycvičit.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...