Zlý Jabko Odesláno 11. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2015 Manželka má podezření na polycystický ovaria. Chci něco rozmlátit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lu2cz Odesláno 11. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2015 Ono je to taky tak, že každá mince má dvě strany. Před mnoha lety kamarád přejíždějící z jedné vsi do druhé v noci trefil babku, která na zádech nesla otep chrastí - zkrátka vypadala jako náhle se zjevící keřík na krajnici. Babka nepřežila... soudy... podmínka... zákaz řízení nakonec. Smutná záležitost, subjektivně on v tom celkem nevinně - ale i po mnoha letech to má stále před očima a žije s tím, že někoho zabil. Za mě reflexní prvky ano... s dodatkem, že pokud někoho sestřelím a nebude mít reflexní prky -- tedy ne že to bude povoleno - ale mělo by to být bráno jako polehčující okolnost. znám z praxe... řešili se znalecké posudky... chodkyně byla v černém, včetně gumáků, šla pro mlíko přes cestu a prakticky vběhla ještě sama pod auto... znalec konstatoval, že na potkávačky ji mohl řidič registrovat opravdu na pár metrů, když v 90 km/hod nemohl už nic udělat (protijedoucí auta a předjížděl)... "naštěstí" jen těžké zranění, ale i tak podmínka a zákaz.... - jako polehčující okolnost to bráno bude určitě (pokud pohyb na vozovce bez reflexů bude postižitelný) - já osobně bych prosazoval - nemáš reflexy, nemáš tam co dělat, pokud se Ti něco stane, Tvůj problém...- takhle jsme ustáli bez zákazu řízení srážku (jen s podmínkou) a těžké zranění u cyklisty....jel ve tmě nad ránem z práce, ožralý navíc k tomu, a samozřejmě tvrdil že si svítil baterkou (zdroj má být připevněný napevno na kole) - byla to taková ta třepací, co naakumuluje energii a pak 10s svítí takže v tomto případě to soud zohlednil- také jsme ustáli bez zákazu i smrťák... chodkyně na neosvětleném přechodu, celá v černém s černým deštníkem v dešti (takové to husté mrholení) při soumraku, prakticky před setměním... asi automaticky předpokládala 100% přednost, akorát tak nějak nepočítala s tím, že ji řidič nemusí vidět...ale tam byli i vážné důvody pro zachování papírů na straně řidiče (práce, zdravotní stav členů rodiny) Každopádně je to mazec, někdy opravdu chudák řidič nenadělá nic, někomu ublíží a pak si to ještě celý život může vyčítat, bez ohledu na trestní či jiné následky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 11. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2015 To už je nějaký národní sporthttp://ostrava.idnes.cz/video-ve-frydku-mistku-na-zeleznicnim-prejezdu-se-srazil-vlak-s-kamionem-1qf-/ostrava-zpravy.aspx?c=A151211_085911_ostrava-zpravy_woj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 11. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2015 Po letech jsem chytil hřebík :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 11. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2015 2VS: Nejspíš to tak bude - jeden "King of The Road" už otestoval jejich Pendolíno i na byciklu...http://zpravy.idnes.cz/cyklista-se-srazil-s-pendolinem-dnl-/zahranicni.aspx?c=A151211_112029_zahranicni_ale Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 11. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2015 Možná to téma těch vest byla promarněná příležitost, tak to trochu oživím tíhle odkazem. http://vetvicka.blog.idnes.cz/c/487218/poslanecka-buzerace-lidi-budu-nosit-povinne-reflexni-vesty-brzo-aji-po-baraku.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 11. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2015 A to tě naštvalo, pobavilo nebo co... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 11. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2015 V sekci "Humor" už to každopádně před pár týdny proběhlo, i když je to spíš k pláči. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 13. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2015 že jsem k tomu jako obvykle přišel v 17:43 s křížkem po funuse, debil http://aukro.cz/dezertni-misky-a-vidlicky-i5838699477.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník LukeD Odesláno 13. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2015 To už je nějaký národní sporthttp://ostrava.idnes.cz/video-ve-frydku-mistku-na-zeleznicnim-prejezdu-se-srazil-vlak-s-kamionem-1qf-/ostrava-zpravy.aspx?c=A151211_085911_ostrava-zpravy_woj Taky mě to naštvalo. Opět červená světla. Navíc opět pšonek. A opět řidič z povolání. Nemluvě o tom, že ten vlak musel vidět minimálně v periferním vidění. Kdyby to udělal nějaký pan klobouk, tak to ještě snad i pochopím. Ale i tak... Nechápu, že někdo může být takový debil, že mu ta "úspora" pár desítek sekund, maximálně minut, při najíždění na přejezd s červeně blikajícími světly, popř. zavírajícími se závorami stojí za riskovaní života vlastního, životů těch ve vlaku, resp. další vzniklé škody, pravděpodobnost kriminálu a případného finančního postihu. Posraný uspěchaný duch doby, ve které žijeme... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roland0 Odesláno 13. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2015 probudil jsem se v cizí posteli a nebylo mně zrovna dobře.. hledajíc dveře potmě jsem si pozvracel hodinky, teď na nich mám fleky Snad to půjde vyleštit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 13. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2015 Konečně nějaká zábavná a při tom zemitá historka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 13. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2015 probudil jsem se v cizí posteli a nebylo mně zrovna dobře.. hledajíc dveře potmě jsem si pozvracel hodinky, teď na nich mám fleky Snad to půjde vyleštit Fuh, a co si este trafil? Verim ze je nemozne pozvracat len hodinky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 13. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2015 to jsou zážitky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 14. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2015 Mě zaujala ta cizí postel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 14. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2015 Mě zaujala ta cizí postel Napodobně :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 14. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2015 Mě zaujala ta cizí postel Pokud v ní neležel nějaký svalnatý chlupáč, tak to ještě nebylo tak zlé :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 14. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2015 Pokud v ní neležel nějaký svalnatý chlupáč, tak to ještě nebylo tak zlé :-)To by vysvětlovalo tu následnou nevolnost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 14. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2015 By mě zajímalo,jestli to bylo i s cizí ženou v cizím pokoji . (a snad ji když tak taky nepozvracel ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 14. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2015 No, a nás grammar nazi, zaujal špatně použitý přechodník ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky