PepaSFI Odesláno 10. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2016 když je řeč o té poště, můj brácha tvrdí že se mu přestaly ztrácet dopisy poté co jednu doručovatelku přeložili jinam. Teď pro změnu jim přeorganizovali rajón a tak například dnes dorazila pošta asi tak v půl čtvrtý odpoledne.A k těm městským policajtům, tak nějak si nejsem jistý jestli vedle ve městě ta instituce ještě existuje. Myslím že tam auto za radnicí stojí ale živýho policajta jsem už dávno neviděl. Každopádně přechody u škol hlídají státní ale je taky možný že si netroufli to městským svěřit. Zblízka jsem je potkal vlastně jen jednou, když před časem zaváděli parkování na ciferník aby nestagnovaly parkovací místa. Nachomejt jsem se k tomu když pokutovali nějakou maminu že zaparkovala bez ciferníku a k pokutě jí dali jedno to kolečko jako dáreček. Tak si říkám, ten můj starý už je odrbaný, přece to nebudu kupovat a tak se ptám policajta jestli by byl jeden k mání. On na mě kouká jak tydýt a důležitě se ptá jestli to budu používat. Né asi vole, budu si s tím hrát po večerech místo televize. A jednou jsem je viděl zpovzdálí když "řídili provoz" na jednom přechodu. Jo, přesně tím způsobem co už někdo popisoval. Když se přiblížil chodec, policajt se vrhl do silnice a vehementně zastavil provoz na půlce okresu. No a pak mu jedna přecházející babička řekla něco ve smyslu "tys byl chlapče dycky blbej". Zdá se že tady jsme výjimka, že se tady policajti nenasadili jako radaroví lovci. Asi mají na radnici dost rozumu protože kdyby se k všeobecnému dopravnímu chaosu přidalo ještě rychlostní prudění, nejspíš by to brzy skončilo defenestrací. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek.VV Odesláno 10. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2016 Už od rána to bylo nějak špatně : v práci se nějak nedařilo, čili den blbec,pak se m? drahé se podělalo auto, a následkem toho, že nám trocha nasněžilo jsme už pár hodin bez elektriky.... Ještě, že sem tablet stihnul v práci dobít. Snad to bude zítra lepší ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nickk Odesláno 10. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2016 Taky tě lituju a budu sledovat, jestli stihneš tu 50 naflákat dřív, než tě někdo blokne. Jinak, kdybys potřeboval s něčím pomoct a byl z Prahy, tak napiš SZ.Bohuzel z Olomouce . Ale diky . To se nejak nasbira . Navic bude trvat nejakej ten patek az moje nova akvizice dorazi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 10. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2016 Vím, že už to tu bylo, ale to výkupný za ty 2 pipinky, co lezou kam nemaj (fakt zvědavý jak vopice), mě fakt nadzvedlo jako už dlouho co ne. Prý že má život u nás takovou cenu. Hovno!!! Hromada lidí u nás chcípne, protože není pár (desítek) tisíc na lék, každou zimu umrzne několik bezdomovců, jenom proto, že jim chybí bydlení atd. 150 mega za 2 holky fakt cenu nemá, hlavně ne za 2 blbý krávy. Myslel jsem původně, že to bylo 6 mil., ale CZK... A Zeman tomu zveřejněním dodal korunu. Akorád nasral půlku národa. Samozřejmě už to primárně podělali ty, co to proflákli Respektu. Sorry za moje vyjadřování, ale jsem fakt vytočenej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 10. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2016 Prosím - tohle téma ne!!!!Politika sem prostě nepatří. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 10. února 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2016 Prosím - tohle téma ne!!!!Politika sem prostě nepatří. : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 11. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2016 Co je na tom politickyho? Víc mě ale štve že kvůli 5 joudum připustíme 2 teroristy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 11. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2016 Se přidám s téměř politickým tématem . . . plán zavést povinně pět tzv. sick days, plošně v celé republice, plně hrazených zaměstnavatelem. http://www.ceskatelevize.cz/ct24/ekonomika/1683451-cssd-navrhuje-pet-dnu-zdravotniho-volna-pro-vsechny-zamestnance Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 11. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2016 (upraveno) No jo, ale Martin Herzán je bývalý komunista, dnes Zemanovec, který píše konspirační knihy od UFO po americké koncentráky v ČR a vyrábí různé dárky pro Zemana. Dřív byl znám hlavně jako propagátor teorií světovlády, na nichž pak ujel Karel Gott. Je symptomatické, jak z něj Novinky udělaly lidskoprávínka.A je to tu zas a tentokrát s důkazy.... A ještě komentář... Upraveno 11. února 2016 uživatelem Klotzman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 11. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2016 Se přidám s téměř politickým tématem . . . plán zavést povinně pět tzv. sick days, plošně v celé republice,plně hrazených zaměstnavatelem. http://www.ceskatelevize.cz/ct24/ekonomika/1683451-cssd-navrhuje-pet-dnu-zdravotniho-volna-pro-vsechny-zamestnanceno a to bych celkem podpořil. to je lepčí než levný pivo a rohlík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 11. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2016 To jsem na ty jeho dukazy zvedavej. Neco z ruske dilny asi :-DA je to tu zas a tentokrát s důkazy.... A ještě komentář... Ja bych podporil i dvacet, stat to nic nestoji!no a to bych celkem podpořil. to je lepčí než levný pivo a rohlík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 11. února 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2016 Se přidám s téměř politickým tématem . . . plán zavést povinně pět tzv. sick days, plošně v celé republice,plně hrazených zaměstnavatelem. http://www.ceskatelevize.cz/ct24/ekonomika/1683451-cssd-navrhuje-pet-dnu-zdravotniho-volna-pro-vsechny-zamestnance Co je na to mšpatného? V řadě firem je dnes standardem 3 placené sick day Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 11. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2016 (upraveno) Asi to, ze je rozdil kdyz se firma rozhodne mit takovejdle bonus, nez kdyz Ti nekdo prikaze dat lidem 5 dnu dovolene navic z tvoji vlastni kapsy. Naklady jsou dvoji - jednak ta dovolena, za druhe praci nekdo musi udelat, takze u napr. restaurace s 10 lidma to je 100 mandays v nakladech navic. Co je na to mšpatného? V řadě firem je dnes standardem 3 placené sick day Upraveno 11. února 2016 uživatelem utrejch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 11. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2016 Asi to, ze je rozdil kdyz se firma rozhodne mit takovejdle bonus, nez kdyz Ti nekdo prikaze dat lidem 5 dnu dovolene navic z tvoji vlastni kapsy. Naklady jsou dvoji - jednak ta dovolena, za druhe praci nekdo musi udelat, takze u napr. restaurace s 10 lidma to je 100 mandays v nakladech navic. Místo toho ti tam bude kuchař soplit a chrchlat nad hrncema a tvrdit, že "to není nakažlivý..." Podle mé zkušenosti každej kolega co začne chrchlat dostane s chřipajznou zároveň asi i aprobaci z interny, protože přesně ví, že "není nakažlivej"... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 11. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2016 (upraveno) Tady je to v poslední době jak v pořadu Máte slovo s Michaelou Jílkovou Téma: to je jedno, co nejbulvárnější Průběh: a) blabla bal bla b ) ehmblablablaaaa a) dknknsblabla blaaa a + c) ehm bla bla bleeeee b + d + e) blaaaa blaaaaa blaaaaa ... Upraveno 11. února 2016 uživatelem azeppelin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 11. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2016 :-) jako by vsichni, co si berou sick day byli nemocni ... Místo toho ti tam bude kuchař soplit a chrchlat nad hrncema a tvrdit, že "to není nakažlivý..." Podle mé zkušenosti každej kolega co začne chrchlat dostane s chřipajznou zároveň asi i aprobaci z interny, protože přesně ví, že "není nakažlivej"... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 11. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2016 :-) jako by vsichni, co si berou sick day byli nemocni ...No jo...a jsme zase u toho - je to vo lidech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 11. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2016 Já to vidím tak, že když čtu denně nebulvární tisk (HN, Právo, MF), tak tady tohle vlákno asi bude pořád hore . Ale v zásadě musím souhlasit se Scifim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 11. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2016 Já to vidím tak, že když čtu denně nebulvární tisk (............., MF), ......... Vlákno HUMOR je vedle :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 11. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2016 Jakože u nás se noviny dělí jen na ekonomické, bulvární, bulvárn?jší, nejbulvárn?jší a obskurní? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky