Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

My meli doma vzdy hafany, ted mame kocku a zadny problem. Je to o lidech, co ty zvirata, resp. psy maji. :) .

Návštěvník km.kmk
Odesláno

Kočky jsou nejhorší, nikdy nevíš co Ti domu přitáhnou a v kombinaci s těhotnou manželkou je to vůbec to nejlepší. Ale vono běhej s kočkou na vodítku.

Tudle jsem viděl přednášku nějakýho našeho předního parazitologa a  ten říkal, jak jsme strašně vybobkovaný z médií a bohužel i od některých jeho kolegů. Paranoia  z parazitů, červů a bůhví čeho ještě. Že snad někdo odčervuje i děti a to preventivně, bezdůvodně. Soužití člověka a zvířete ( domácího) je přirozené a lidský imunitní systém si dokáže sám vybudovat protilátky. Jsou to prý přehnané obavy z něčeho, co je uměle vyvolané. Samozřejmě, že jsou i výjimky, ale ty jsou  všude.  

Odesláno

nebyl to profesor flegr? :) (asi ne)

.. jinak, protoze taky chovame kocky, pred casem jsem presne takove, rekneme treba poplasne zprave podlehl a vzal jsem preventivne vermox..

Odesláno (upraveno)

Pokud to vezmu s trochou nadsázky tak děcka která vyrůstala na venkově mezi kupkou hnoje vepříkem slepicemi Azorem u boudy,  Mickou za komínem a kravami byla nejzdravější a choroby jako poruchy imunity se prakticky nevyskytovaly :notworthy:

Upraveno uživatelem Conrad
Odesláno (upraveno)

... Paranoia  z parazitů, červů a bůhví čeho ještě. ...

Máme dva psy, kočku, rybičky a králíky. Onehdá jsem před pár lety chytil na plotě malou andulku, takže máme i ji. Děti už máme větší, takže mně je to fuk a každej ať si dělá co chce. Mimochodem, jestli jsi neviděl pořádnýho psího červa, tak si toho ještě moc neviděl :) Když jsme přivezli Jessii domů, vešla se do polozavřený dlaně a vypadl z ní večer červ asi dvakrát tak dlouhej než byla sama. Samo jsme uháněli k veterináři a td, odčervení zřejmě zanedbal původní chovatel, tak dalece tomu nerozumim, ale přednášky o paranoii z červů si ušetři :)))))) Záleží na majitelovi. Viděl jsem zanedbanýho pudlika s ránami na hlavě, ve kterých se mu hemžili červi. To stejný bych naindikoval páníčkovi. Ale to ještě nic neni. Jinak jistě, přítomnost zvířat zdravě působí na psychiku nejen dětí.

A teď perlička: Měli jsme králíka alergického na seno. Kdykoliv byl v jeho blízkosti začala mu téct z čenichu alergická rýma a musel celoročně být léčen na alergie pomocí kapek.

Upraveno uživatelem Daemonultimate
Návštěvník km.kmk
Odesláno (upraveno)

Máme dva psy, kočku, rybičky a králíky. Onehdá jsem před pár lety chytil na plotě malou andulku, takže máme i ji. Děti už máme větší, takže mně je to fuk a každej ať si dělá co chce. Mimochodem, jestli jsi neviděl pořádnýho psího červa, tak si toho ještě moc neviděl :) Když jsme přivezli Jessii domů, vešla se do polozavřený dlaně a vypadl z ní večer červ asi dvakrát tak dlouhej než byla sama. Samo jsme uháněli k veterináři a td, odčervení zřejmě zanedbal původní chovatel, tak dalece tomu nerozumim, ale přednášky o paranoii z červů si ušetři :)))))) Záleží na majitelovi. Viděl jsem zanedbanýho pudlika s ránami na hlavě, ve kterých se mu hemžili červi. To stejný bych naindikoval páníčkovi. Ale to ještě nic neni. Jinak jistě, přítomnost zvířat zdravě působí na psychiku nejen dětí.

A teď perlička: Měli jsme králíka alergického na seno. Kdykoliv byl v jeho blízkosti začala mu téct z čenichu alergická rýma a musel celoročně být léčen na alergie pomocí kapek.

Já vůbec nevím, co mi tím chceš říct.... a hlavně nerozumím , co jsi myslel ..... přednášky o paranoii z červů si ušetři.... :-) Já na té přednášce prostě jen náhodou byl, sorry , příště už nikam nepůjdu ... :-))

Ta paranoia z parazitů ze zvířat se samozřejmě týkala lidí ( máme odčerveného mazlika ale pro sichr odčervím i děcko), zvířata při styku s lidmi by měla být pravidelně odčervovaná, ale to je snad samozřejmost.

Upraveno uživatelem km.kmk
Odesláno

Já vůbec nevím, co mi tím chceš říct.... a hlavně nerozumím , co jsi myslel ..... přednášky o paranoii z červů si ušetři.... :-) Já na té přednášce prostě jen náhodou byl, sorry , příště už nikam nepůjdu ... :-))

Se omlouvám no :) jsem chtěl napsat přednášky o přednáškách, ale jsem se nechal strhnout :blush02:

Odesláno

Dnes na hotelu na snídani mladý pár. Evidentně na líbánkách. Ona na něj koukala jak na svatý obrázek a on...

...čuměl do mobilu....

Holt je asi taková doba.

No tak jestli přes LTE v tom mobilu zrovna na Forexu zavíral pozici za pár desítek tisíc zisku, kór jestli jí slíbil, že jí to nechá utratit u LV...

Odesláno

Kočky sm.dí jako tchoři a v bytových domech bych je celorepublikově zakázal.

Na tchoře mně nesahej. Domestikované tchoře = fretky chováme roky, a maximálně během říje voní pižmem .-)

Odesláno

Chlapi teď mě nasjalo video, kde jsem viděl ty šmejdy co šikanovalinzu učitelku !!

Asi doma zapomněli chlapce vychovat.

Jakmz dvaceti centimetrů naznačovali údery rukou i nohou . Bliju.

Navíc jsem přesvědčen, že není možné,aby o tom vedení školy nemělo žádné povědomí.

A šmejdům dají podmínečné vyloučení ?

Obžaloba, soud a sedět. Nazdar!

Odesláno

Chlapi teď mě nasjalo video, kde jsem viděl ty šmejdy co šikanovalinzu učitelku !!

Asi doma zapomněli chlapce vychovat.

Jakmz dvaceti centimetrů naznačovali údery rukou i nohou . Bliju.

Navíc jsem přesvědčen, že není možné,aby o tom vedení školy nemělo žádné povědomí.

A šmejdům dají podmínečné vyloučení ?

Obžaloba, soud a sedět. Nazdar!

Se vůbec nedivím že občas dá nějaký učitel svému žákovi pěstí, bych to udělal stejně, proto nemůžu učit, jo a taky trochu kvůli mému pravopisu :-)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...