tano Odesláno 15. února 2016 Nahlásit Odesláno 15. února 2016 My meli doma vzdy hafany, ted mame kocku a zadny problem. Je to o lidech, co ty zvirata, resp. psy maji. .
Gustaf Odesláno 15. února 2016 Nahlásit Odesláno 15. února 2016 Ne ne, ze všeho nejhorší jsou trpaslíci, ti vlezou všude...... a strašně rychle se množí :D
Návštěvník km.kmk Odesláno 15. února 2016 Nahlásit Odesláno 15. února 2016 Kočky jsou nejhorší, nikdy nevíš co Ti domu přitáhnou a v kombinaci s těhotnou manželkou je to vůbec to nejlepší. Ale vono běhej s kočkou na vodítku.Tudle jsem viděl přednášku nějakýho našeho předního parazitologa a ten říkal, jak jsme strašně vybobkovaný z médií a bohužel i od některých jeho kolegů. Paranoia z parazitů, červů a bůhví čeho ještě. Že snad někdo odčervuje i děti a to preventivně, bezdůvodně. Soužití člověka a zvířete ( domácího) je přirozené a lidský imunitní systém si dokáže sám vybudovat protilátky. Jsou to prý přehnané obavy z něčeho, co je uměle vyvolané. Samozřejmě, že jsou i výjimky, ale ty jsou všude.
montemar Odesláno 15. února 2016 Nahlásit Odesláno 15. února 2016 nebyl to profesor flegr? (asi ne) .. jinak, protoze taky chovame kocky, pred casem jsem presne takove, rekneme treba poplasne zprave podlehl a vzal jsem preventivne vermox..
Conrad Odesláno 15. února 2016 Nahlásit Odesláno 15. února 2016 (upraveno) Pokud to vezmu s trochou nadsázky tak děcka která vyrůstala na venkově mezi kupkou hnoje vepříkem slepicemi Azorem u boudy, Mickou za komínem a kravami byla nejzdravější a choroby jako poruchy imunity se prakticky nevyskytovaly Upraveno 15. února 2016 uživatelem Conrad
Daemonultimate Odesláno 15. února 2016 Nahlásit Odesláno 15. února 2016 (upraveno) ... Paranoia z parazitů, červů a bůhví čeho ještě. ...Máme dva psy, kočku, rybičky a králíky. Onehdá jsem před pár lety chytil na plotě malou andulku, takže máme i ji. Děti už máme větší, takže mně je to fuk a každej ať si dělá co chce. Mimochodem, jestli jsi neviděl pořádnýho psího červa, tak si toho ještě moc neviděl Když jsme přivezli Jessii domů, vešla se do polozavřený dlaně a vypadl z ní večer červ asi dvakrát tak dlouhej než byla sama. Samo jsme uháněli k veterináři a td, odčervení zřejmě zanedbal původní chovatel, tak dalece tomu nerozumim, ale přednášky o paranoii z červů si ušetři ))))) Záleží na majitelovi. Viděl jsem zanedbanýho pudlika s ránami na hlavě, ve kterých se mu hemžili červi. To stejný bych naindikoval páníčkovi. Ale to ještě nic neni. Jinak jistě, přítomnost zvířat zdravě působí na psychiku nejen dětí. A teď perlička: Měli jsme králíka alergického na seno. Kdykoliv byl v jeho blízkosti začala mu téct z čenichu alergická rýma a musel celoročně být léčen na alergie pomocí kapek. Upraveno 15. února 2016 uživatelem Daemonultimate
Návštěvník km.kmk Odesláno 15. února 2016 Nahlásit Odesláno 15. února 2016 (upraveno) Máme dva psy, kočku, rybičky a králíky. Onehdá jsem před pár lety chytil na plotě malou andulku, takže máme i ji. Děti už máme větší, takže mně je to fuk a každej ať si dělá co chce. Mimochodem, jestli jsi neviděl pořádnýho psího červa, tak si toho ještě moc neviděl Když jsme přivezli Jessii domů, vešla se do polozavřený dlaně a vypadl z ní večer červ asi dvakrát tak dlouhej než byla sama. Samo jsme uháněli k veterináři a td, odčervení zřejmě zanedbal původní chovatel, tak dalece tomu nerozumim, ale přednášky o paranoii z červů si ušetři ))))) Záleží na majitelovi. Viděl jsem zanedbanýho pudlika s ránami na hlavě, ve kterých se mu hemžili červi. To stejný bych naindikoval páníčkovi. Ale to ještě nic neni. Jinak jistě, přítomnost zvířat zdravě působí na psychiku nejen dětí. A teď perlička: Měli jsme králíka alergického na seno. Kdykoliv byl v jeho blízkosti začala mu téct z čenichu alergická rýma a musel celoročně být léčen na alergie pomocí kapek.Já vůbec nevím, co mi tím chceš říct.... a hlavně nerozumím , co jsi myslel ..... přednášky o paranoii z červů si ušetři.... :-) Já na té přednášce prostě jen náhodou byl, sorry , příště už nikam nepůjdu ... :-))Ta paranoia z parazitů ze zvířat se samozřejmě týkala lidí ( máme odčerveného mazlika ale pro sichr odčervím i děcko), zvířata při styku s lidmi by měla být pravidelně odčervovaná, ale to je snad samozřejmost. Upraveno 15. února 2016 uživatelem km.kmk
Daemonultimate Odesláno 15. února 2016 Nahlásit Odesláno 15. února 2016 Já vůbec nevím, co mi tím chceš říct.... a hlavně nerozumím , co jsi myslel ..... přednášky o paranoii z červů si ušetři.... :-) Já na té přednášce prostě jen náhodou byl, sorry , příště už nikam nepůjdu ... :-))Se omlouvám no jsem chtěl napsat přednášky o přednáškách, ale jsem se nechal strhnout
azeppelin Odesláno 15. února 2016 Nahlásit Odesláno 15. února 2016 Kočky smrdí jako tchoři a v bytových domech bych je celorepublikově zakázal.
Návštěvník LukeD Odesláno 15. února 2016 Nahlásit Odesláno 15. února 2016 A já bych zakázal tyhle ty internety... jako všecky.
azeppelin Odesláno 15. února 2016 Nahlásit Odesláno 15. února 2016 A ještě máslo, protože chleba vždycky padá na zem blbou stranou!!!
Filip.J Odesláno 15. února 2016 Nahlásit Odesláno 15. února 2016 Dnes na hotelu na snídani mladý pár. Evidentně na líbánkách. Ona na něj koukala jak na svatý obrázek a on......čuměl do mobilu....Holt je asi taková doba.No tak jestli přes LTE v tom mobilu zrovna na Forexu zavíral pozici za pár desítek tisíc zisku, kór jestli jí slíbil, že jí to nechá utratit u LV...
Daemonultimate Odesláno 15. února 2016 Nahlásit Odesláno 15. února 2016 ... depak, nahrával fotky sem na fórum.
Gustaf Odesláno 15. února 2016 Nahlásit Odesláno 15. února 2016 registrace u MZ a s tím spojená nutnost vyplnit seznam zdravotnických výrobků. Jsou k tomu potřeba speciální GMDN kody, které lze získat jen zakoupením licence zde https://www.gmdnagency.org/Info.aspx?pageid=6 a ty ceny jsou astronomický. Kurvy si z toho udělaly hezkej byznys... Je nějaká možnost je získat jinde?
sery.vlk Odesláno 15. února 2016 Nahlásit Odesláno 15. února 2016 Kočky sm.dí jako tchoři a v bytových domech bych je celorepublikově zakázal.Na tchoře mně nesahej. Domestikované tchoře = fretky chováme roky, a maximálně během říje voní pižmem .-)
azeppelin Odesláno 15. února 2016 Nahlásit Odesláno 15. února 2016 Na tchoře mně nesahej. Domestikované tchoře = fretky chováme roky, a maximálně během říje voní pižmem .-)ježišmarja
long Odesláno 15. února 2016 Nahlásit Odesláno 15. února 2016 Chlapi teď mě nasjalo video, kde jsem viděl ty šmejdy co šikanovalinzu učitelku !!Asi doma zapomněli chlapce vychovat.Jakmz dvaceti centimetrů naznačovali údery rukou i nohou . Bliju.Navíc jsem přesvědčen, že není možné,aby o tom vedení školy nemělo žádné povědomí.A šmejdům dají podmínečné vyloučení ?Obžaloba, soud a sedět. Nazdar!
African Odesláno 15. února 2016 Nahlásit Odesláno 15. února 2016 Chlapi teď mě nasjalo video, kde jsem viděl ty šmejdy co šikanovalinzu učitelku !!Asi doma zapomněli chlapce vychovat.Jakmz dvaceti centimetrů naznačovali údery rukou i nohou . Bliju.Navíc jsem přesvědčen, že není možné,aby o tom vedení školy nemělo žádné povědomí.A šmejdům dají podmínečné vyloučení ?Obžaloba, soud a sedět. Nazdar!Se vůbec nedivím že občas dá nějaký učitel svému žákovi pěstí, bych to udělal stejně, proto nemůžu učit, jo a taky trochu kvůli mému pravopisu :-)
Ohm-Aztec Odesláno 15. února 2016 Nahlásit Odesláno 15. února 2016 Tady je odkaz: http://www.extra.cz/sokujici-video-ukazuje-jak-studenti-tyrali-ucitelku-pani-ludmila-nakonec-zemrela Myslím, že kluci by měli v první řadě dostat pěkně po tlamě. A pak do báně.
Doporučené příspěvky