eloga Odesláno 15. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2016 chlape ty si fakt tutovej vejr. Máš se píchnout sám, troubo.**
villain83 Odesláno 15. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2016 Kluci, pichani si nechte laskave na doma.
decebal Odesláno 15. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2016 V 15. 4. 2016 v 11:29, eloga napsal: chlape ty si fakt tutovej vejr. Máš se píchnout sám, troubo.**A co jiného říkám, když píšu, že živého mě nedostane???? Troubo:-).
Hasňa Odesláno 15. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2016 V 15. 4. 2016 v 8:39, Rudykopalsson napsal: Afri, to se může stát jenom tobě Dobrý na tom je, že to s největší pravděpodobností neskončí zánětem varlat:-)
Honza.manta Odesláno 15. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2016 Decebal a Eloga - brzděte prosím, nebo otevřu stánek s ovocem.
eloga Odesláno 15. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2016 decebale decebale, ty jseš opravdu popleta, raději to uzavřeme, myslím, že bys do tohoto fora měl příspívat lepšími pokusy, než tady rozhádat členy, kteří sem chodí kvůli hodinkách a nikoliv kvůli tvým poněkud pochybným názorům.Mě teda osobně zaujalo tvé někdejší hádání s hasičem z důvodu tvého nicku sebevraha. Sebevrah v přímém přenosu v diskusi o hodinkách. Tfuj. No nic, dejme tomu, že si sebevraždu v historickém kontextu už svými vstupy zde vykonal a více to nemá cenu řešit. Věnuj se zde raději hodinkám, bude to lepší pro tebe i pro všechny včetně adminů a modů.** Howgh.
decebal Odesláno 15. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2016 V 15. 4. 2016 v 12:46, eloga napsal: decebale decebale, ty jseš opravdu popleta, raději to uzavřeme, myslím, že bys do tohoto fora měl příspívat lepšími pokusy, než tady rozhádat členy, kteří sem chodí kvůli hodinkách a nikoliv kvůli tvým poněkud pochybným názorům.Mě teda osobně zaujalo tvé někdejší hádání s hasičem z důvodu tvého nicku sebevraha. Sebevrah v přímém přenosu v diskusi o hodinkách. Tfuj. No nic, dejme tomu, že si sebevraždu v historickém kontextu už svými vstupy zde vykonal a více to nemá cenu řešit. Věnuj se zde raději hodinkám, bude to lepší pro tebe i pro všechny včetně adminů a modů.** Howgh.
Micey Odesláno 15. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2016 (upraveno) Já si nemůžu pomoct, ale když vidim dohadujícího se elogu s decebalem, nedokážu než myslet na něco takovýho: Upraveno 15. dubna 2016 uživatelem Micey
eloga Odesláno 15. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2016 myslíš si to úplně blbě, je to diskuse a ne souboj.....**
eloga Odesláno 15. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2016 tohle je fakt blbý vlákno, generuje a rozdmýchává tady neskutečným způsobem skutečné životní problémy, které ve valné míře s hodinkama nemají nic společného. Spolehlivě ukáže nejen úroveň, ale i charakter, bohužel nejen členů. Když tohle vlákno a jemu podobná zmizí, budou tu lidi, co jim jde faktjen o hodinky mít více prostoru k rozumným vztahům a nakonec i znalostem. Tohle co se tu občas stává to je fakt na hlavu. Sorry, musel jsem se k tomu vyjádřit, s těmi bany mi to nevadí, jsem zvyklý, že rozumné a pricipiální myšlenky nejsou v zaplivané čtyřce populární.**All you need is Seiko.
azeppelin Odesláno 15. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2016 jsi měl dnes k obědu vtipnou kaši :D
utrejch Odesláno 15. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2016 Me se chce taky plakat, kdyz to tady ctu
decebal Odesláno 15. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2016 (upraveno) V 15. 4. 2016 v 12:46, eloga napsal: decebale decebale, ty jseš opravdu popleta, raději to uzavřeme, myslím, že bys do tohoto fora měl příspívat lepšími pokusy, než tady rozhádat členy, kteří sem chodí kvůli hodinkách a nikoliv kvůli tvým poněkud pochybným názorům.Mě teda osobně zaujalo tvé někdejší hádání s hasičem z důvodu tvého nicku sebevraha. Sebevrah v přímém přenosu v diskusi o hodinkách. Tfuj. No nic, dejme tomu, že si sebevraždu v historickém kontextu už svými vstupy zde vykonal a více to nemá cenu řešit. Věnuj se zde raději hodinkám, bude to lepší pro tebe i pro všechny včetně adminů a modů.** Howgh. Elogo, Elogo, já si myslel. že jde o humor a ono ne, v tom případě odebírám smajlíka od toho trouby, co jsem napsal výše. Jsem rád, že si děláš starosti o mé příspěvky, ale nech to raději na mně. Nemám pocit, že bych někoho rozhádával, korigovat je, myslím, vhodnější slovo.Co se mého nicku týče, bohužel Ti musím sdělit, že jsi přinejmenším stejný popleta jako já. Vystavěl sis na tom, že Decebal zemřel vlastní rukou, celou konstrukci svého vynikajícího příspěvku, nicméně Ti zřejmě unikl důvod (to se může stát, člověk je tvor omylný, leccos přehlédne), proč tak učinil. V dějinách je známo mnoho případů, kdy vojevůdce či prostý voják sáhli si na život, aby nepadli do rukou nepřítele. Nešlo o žádné psychicky narušené jedince, o lidi nad propastí ap. Pěkným příkladem jsou naši parašutisté Kubiš a spol. Budeš je také nazývat sebevrahy? Já myslím, že ne, ale třeba se mýlím. Pro mě není Decebal prostým zavrženihodným sebevrahem (jak se zřejmě snažíš ve svém skvělém příspěvku naznačit), nýbrž hrdinou, který zvolil raději smrt než zajetí. Přeji hodně úspěchů při studiu historických kontextů a nenech se odradit počátečními neúspěchy. Honza Manta: pardon, já si opravdu myslel, že jde o humor, proto jsem tam taky dával ty smajlíky. Upraveno 15. dubna 2016 uživatelem decebal
SCIFI Odesláno 15. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2016 Do klece je zavřít nemůžeme ale co založit vlákno " decebal eloga azepelin " a nechat je psát ty vyblitky jen tam.
eloga Odesláno 15. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2016 no fajn, je vidět, že jsme tady všichni vědci a magoři maskující to hodinkami, takové skoro SCIFI.Tohle dál nikam nevede, omluva mantovi, jinak nic.**
martar Odesláno 15. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2016 A tak smířlivě tohle vlákno dneska ráno začalo...
JR_2010 Odesláno 15. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2016 V 15. 4. 2016 v 8:35, African napsal: Jsem si potřeboval pšouknout a jak jsem si chtěl dát rychle ruku před pusu, tak jsem pšouknul, hodil hlavou a zapíchnul si prst přímo do oka, au Teď se mě ve firmě každý ptá, co se mi to sakra stalo, oko rudý jak ruská vlajka Promiň, ale jakej má význam dát si rychle ruku před pusu, když si pšoukneš?
mondeo2 Odesláno 15. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2016 V 15. 4. 2016 v 13:04, eloga napsal: tohle je fakt blbý vlákno, generuje a rozdmýchává tady neskutečným způsobem skutečné životní problémy, které ve valné míře s hodinkama nemají nic společného. Spolehlivě ukáže nejen úroveň, ale i charakter, bohužel nejen členů. Když tohle vlákno a jemu podobná zmizí, budou tu lidi, co jim jde faktjen o hodinky mít více prostoru k rozumným vztahům a nakonec i znalostem. Tohle co se tu občas stává to je fakt na hlavu. Sorry, musel jsem se k tomu vyjádřit, s těmi bany mi to nevadí, jsem zvyklý, že rozumné a pricipiální myšlenky nejsou v zaplivané čtyřce populární.**All you need is Seiko. Tak to nemáš pravdu, tohle vlákno je dost důležitý, kde jinde by jsi se dočetl o tom jak si Afričan nechá zmrznout koule anebo při kejchání si málam vypíchne oko...........jen to nesmíte tak hrotit
Doporučené příspěvky