Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Ano Bobe, nátělník.

U nás, v našich krajích, pánové, se tomuto říká (říkalo) nátělník. Tílko sem nafasoval až na vojně.

To s rukávem bylo tričko.

Tílko ..když tak zpětně přemýšlím mamka asi taky občas řekla a patřilo to k tomu ramínkovému.

Odborníci na to byli rusáci, měli takové modrobílé pruhované a byli to docela hranáči. Byl to dobrý soriment do kšeftování mezi záklaďákama, vyhledávaný artefakt.

Myslím si vezmu na pomoc RadimaK  a vysvětlíme Ti ten nátělník  :boxing:  Jak si na tom Radime ? Fyzicky a váhově :-)   Pro Jaryna ,Radim je tak dva metry řízek ,ruku má jak já nohu :-) 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A nátělník má taky :-) 

Ale má  Primky z MPM quality

Vlastně blbnu v té době tam byly jen lazy a ne fabrika

Upraveno uživatelem Conrad
Odkaz ke komentáři

Docela zajímavá tabulka na konci článku -http://auto.idnes.cz/spotreba-aut-tabulky-rozdily-d2f-/automoto.aspx?c=A160711_114748_automoto_fdv

Ostatní se ví a je to veřejné tajemství, ale konečně někdo zpracoval tabulku, snad skutečné spotřeby.

Odkaz ke komentáři

Ufff, to se mi ulevilo! Při čtení prvních příspěvků na téma nátělník se mě začala zmocňovat panika, že snad žiju v jiným světě. Seriózně jsem si začínal lámat hlavu otázkou, čím ho teda letošní zimu nahradím. Ale pak se to naštěstí vysvětlilo. Takže jsem vlastně ve špatným vláknu :D

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...