Duke650 Odesláno 10. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2016 Tvl oni tu vodku dělaj z čím dál většího svinstva... že by lysohlávky :-)Cerny polobotky jsou v pohode... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 10. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2016 Ano Bobe, nátělník.U nás, v našich krajích, pánové, se tomuto říká (říkalo) nátělník. Tílko sem nafasoval až na vojně.To s rukávem bylo tričko.Tílko ..když tak zpětně přemýšlím mamka asi taky občas řekla a patřilo to k tomu ramínkovému.Odborníci na to byli rusáci, měli takové modrobílé pruhované a byli to docela hranáči. Byl to dobrý soriment do kšeftování mezi záklaďákama, vyhledávaný artefakt.Myslím si vezmu na pomoc RadimaK a vysvětlíme Ti ten nátělník Jak si na tom Radime ? Fyzicky a váhově :-) Pro Jaryna ,Radim je tak dva metry řízek ,ruku má jak já nohu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 10. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2016 jednoznacne hodej, takovy ty vojensky, pro zakladaky. K tomu homolkovic modry teplaky s gumou. Homolka má styl, prostě primkař Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 10. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2016 A nátělník má taky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varjag Odesláno 11. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2016 (upraveno) Prej primkar...:-))))) Tady je to lepsi nez ve vlakne humor;-). Jinak souhlas s cegym, dnes rano mastna tyc a zkazenej celej den :-) Upraveno 11. července 2016 uživatelem varjag Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 11. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2016 (upraveno) A nátělník má taky :-) Ale má Primky z MPM qualityVlastně blbnu v té době tam byly jen lazy a ne fabrika Upraveno 11. července 2016 uživatelem Conrad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 11. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2016 Nevím co máte proti tílku... Nosím ho celou zimu... Bez něj ven nevylezu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 11. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2016 To bys taky vypadal jak vůl. Do pasu nahý. V zimě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 11. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2016 (upraveno) Nevím co máte proti tílku... Nosím ho celou zimu... Bez něj ven nevylezu...Ja taky ne, jak mi tahne na zada, tak jsem nesvuj . Upraveno 11. července 2016 uživatelem skalis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 11. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2016 Ja jsem tílko neměl snad od školky. Tam to ale bylo v kombu se štramplema:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 11. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2016 Taky ho nosim. Pod všechny kosile - teda hlavne pod ty tmavy, kde není videt obrys. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 11. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2016 tílko nosej jenom buzeranti .... taky nosej redwingy a rolex Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 11. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2016 Tak už mi chybí jenom ty boty a dám se k růžový loby... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dlubix Odesláno 11. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2016 Tak už mi chybí jenom ty boty a dám se k růžový loby... Já už jsem komplet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 11. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2016 tílko nosej jenom buzeranti .... taky nosej redwingy a rolex Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 11. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2016 Taky ho pod košile nosím. Dokud ho člověk používá jako spodní prádlo, tak myslím v pohodě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 11. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2016 V nouzi se da pouzit jako extravagantni plavky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 11. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2016 Že budu zase sypat prašule do úplně něčeho jiného než bych chtěl A taky že mi zítra vytrhnou stoličku, před expedicí prý nebudeme nic riskovat, se po letech asi ožeru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 11. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2016 Docela zajímavá tabulka na konci článku -http://auto.idnes.cz/spotreba-aut-tabulky-rozdily-d2f-/automoto.aspx?c=A160711_114748_automoto_fdvOstatní se ví a je to veřejné tajemství, ale konečně někdo zpracoval tabulku, snad skutečné spotřeby. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 11. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2016 Ufff, to se mi ulevilo! Při čtení prvních příspěvků na téma nátělník se mě začala zmocňovat panika, že snad žiju v jiným světě. Seriózně jsem si začínal lámat hlavu otázkou, čím ho teda letošní zimu nahradím. Ale pak se to naštěstí vysvětlilo. Takže jsem vlastně ve špatným vláknu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky