Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Přesně, jak píše Afri. K čemu jsou mi žabí stehýnka a lunapark, když mne můžou odyebat jinde. Můj názor je, že bych tam nejel ani za zlaté prase. Nechci o dovolené žít ve strachu anebo zavřený ve zlaté klícce resortu. Navíc odmítám z principu sypat vědomě byť korunu do Turecka.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přesně, jak píše Afri. K čemu jsou mi žabí stehýnka a lunapark, když mne můžou odyebat jinde. Můj názor je, že bych tam nejel ani za zlaté prase. Nechci o dovolené žít ve strachu anebo zavřený ve zlaté klícce resortu. Navíc odmítám z principu sypat vědomě byť korunu do Turecka.

Mam to uplne stejne, z tohoto duvodu jsem prestal kupovat kebab. Vim, ze se to muze zdat pro nekoho smesne, ale je to ma volba. Ma skromna zkusenost je pouze 1 x navsteva trediska Bodrum. Pokud to porovnam k Kyprem, neni o cem. Kypr se mi vsech ohledech libil vice. Bohuzel cena je take nekde jinde. Nechci nekoho urazet, je to kazdeho vec. Ja tam urcite nepojedu ani pi-u. Upraveno uživatelem tano
Odkaz ke komentáři

Decebale ty zase provokuješ. Dej pokoj, ať zase, pln obav, nemusíš členům chronomagu vyhrožovat podáním trestního oznámení a psát srdceryvné

sz. A vy kluci, že se s ním bavíte! 

Poslouchej, ty tajtrlíku, pokud mi budeš zase do zpráv psát své dementní výkřiky, opět se toho dočkáš. A nepiš "členům Chronomagu", protože se týkalo pouze tebe. Lhát se nemá.

Odkaz ke komentáři

Dyt sis střikl do učitelskej spodáku ty jeden uchyle, ale ja na tebeseru. Tak ses rozklepal, když see skrýváš za nickem  a vyhrožuješ. Tři minuty mi trvalo, než jsem tě našel. Pamatuješ? Tak nevotravuj. Sbohem

LOL, tragéde, to myslíš jaks' mi psal, že bydlím ve Vítkově? Tak to tě musím zklamat, detektive Štiko, sekl se o pár set kiláků. A tu debatu mám jako screenshot, tak bys tady radši neměl psát o nějakém stříkání do kalhot, protože bych ji taky mohl zveřejnit a to by se tady asi lidi dost smáli. Dej si pivo a zklidni mysl, ty divochu.

Odkaz ke komentáři

Jsou typy lidi s kterými bych nechtěl mít

dvojdomek a pak další s nimi ani příjezdovou cestu

Upraveno uživatelem Conrad
Odkaz ke komentáři

Mohli by MODi zasiahnut? Normalne mi je zle od zaludka ked citam tieto prizemne urazky, sme tu forum ktore ma nejaku uroven a toto sem napatri. Bol by som za zmazanie vsetkych tych grcov a natvrdo zopar banov, tuto debatu nemozte mysliet vazne kolegovia. A potom prosim vymazat aj tento moj povzdych :(.

Odkaz ke komentáři

Ňuňu pisou ti, co nemají na nic vtipnou odpověď? Nebo jak to bylo? Možná chytrou...

Decebale, chtěl bych tě požádat, ať tu chvíli nic napíšeš... Něž se to uklidní a někdo tě nedejbože nepošle do řiti.

A tak určitě, ať tady Hasič může psát ty své blitky, myslíš? Tak to už mlčím. A ňuňu píšu těm, co mi už za jinou odpověď nestojí, jen tak pro pořádek.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...