Návštěvník tolja Odesláno 16. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2016 Úplně jsem se rozklepal, kašpárku. tak si vezmi něco na zklidnění, bylo by škoda, kdyby tě kleplo, klaunů není nikdy dost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 16. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2016 tak si vezmi něco na zklidnění, bylo by škoda, kdyby tě kleplo, klaunů není nikdy dostŇuňu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 16. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2016 Přesně, jak píše Afri. K čemu jsou mi žabí stehýnka a lunapark, když mne můžou odyebat jinde. Můj názor je, že bych tam nejel ani za zlaté prase. Nechci o dovolené žít ve strachu anebo zavřený ve zlaté klícce resortu. Navíc odmítám z principu sypat vědomě byť korunu do Turecka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 16. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2016 Pravděpodobnější je, že se na dovolené utopíš, stane se Ti dopravní nehoda apod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 16. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2016 Decebale ty zase provokuješ. Dej pokoj, ať zase, pln obav, nemusíš členům chronomagu vyhrožovat podáním trestního oznámení a psát srdceryvnész. A vy kluci, že se s ním bavíte! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 16. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2016 (upraveno) Přesně, jak píše Afri. K čemu jsou mi žabí stehýnka a lunapark, když mne můžou odyebat jinde. Můj názor je, že bych tam nejel ani za zlaté prase. Nechci o dovolené žít ve strachu anebo zavřený ve zlaté klícce resortu. Navíc odmítám z principu sypat vědomě byť korunu do Turecka.Mam to uplne stejne, z tohoto duvodu jsem prestal kupovat kebab. Vim, ze se to muze zdat pro nekoho smesne, ale je to ma volba. Ma skromna zkusenost je pouze 1 x navsteva trediska Bodrum. Pokud to porovnam k Kyprem, neni o cem. Kypr se mi vsech ohledech libil vice. Bohuzel cena je take nekde jinde. Nechci nekoho urazet, je to kazdeho vec. Ja tam urcite nepojedu ani pi-u. Upraveno 16. července 2016 uživatelem tano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 16. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2016 No ty jsi tu chyběl požárníku :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 16. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2016 Azeppelin: však jo, máš recht....ale v té palici to hlodá, zvláště když jedeš s malýma děckama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 16. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2016 Decebale ty zase provokuješ. Dej pokoj, ať zase, pln obav, nemusíš členům chronomagu vyhrožovat podáním trestního oznámení a psát srdceryvnész. A vy kluci, že se s ním bavíte! Poslouchej, ty tajtrlíku, pokud mi budeš zase do zpráv psát své dementní výkřiky, opět se toho dočkáš. A nepiš "členům Chronomagu", protože se týkalo pouze tebe. Lhát se nemá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 16. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2016 Vid, já a Krišna Te vidime! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 16. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2016 (upraveno) stacil to prrecist..... Tak nevotravuj. Sbohem Upraveno 16. července 2016 uživatelem Hasič Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 16. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2016 Dyt sis střikl do učitelskej spodáku ty jeden uchyle, ale ja na tebeseru. Tak ses rozklepal, když see skrýváš za nickem a vyhrožuješ. Tři minuty mi trvalo, než jsem tě našel. Pamatuješ? Tak nevotravuj. SbohemLOL, tragéde, to myslíš jaks' mi psal, že bydlím ve Vítkově? Tak to tě musím zklamat, detektive Štiko, sekl se o pár set kiláků. A tu debatu mám jako screenshot, tak bys tady radši neměl psát o nějakém stříkání do kalhot, protože bych ji taky mohl zveřejnit a to by se tady asi lidi dost smáli. Dej si pivo a zklidni mysl, ty divochu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 16. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2016 Udělej si screeshot sebe, a neotravuj tady. A nevnucuj se:::: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 16. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2016 Borci, nechte toho. Nebo sem do vlakna budu muset napsat, ze me to prave nastvalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 16. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2016 Udělej si screeshot sebe, a neotravuj tady. A nevnucuj se::::Ňuňu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 16. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2016 (upraveno) Jsou typy lidi s kterými bych nechtěl mít dvojdomek a pak další s nimi ani příjezdovou cestu Upraveno 16. července 2016 uživatelem Conrad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 16. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2016 Ňuňu pisou ti, co nemají na nic vtipnou odpověď? Nebo jak to bylo? Možná chytrou... Decebale, chtěl bych tě požádat, ať tu chvíli nic napíšeš... Něž se to uklidní a někdo tě nedejbože nepošle do řiti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 16. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2016 Mohli by MODi zasiahnut? Normalne mi je zle od zaludka ked citam tieto prizemne urazky, sme tu forum ktore ma nejaku uroven a toto sem napatri. Bol by som za zmazanie vsetkych tych grcov a natvrdo zopar banov, tuto debatu nemozte mysliet vazne kolegovia. A potom prosim vymazat aj tento moj povzdych . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 16. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2016 Ňuňu pisou ti, co nemají na nic vtipnou odpověď? Nebo jak to bylo? Možná chytrou... Decebale, chtěl bych tě požádat, ať tu chvíli nic napíšeš... Něž se to uklidní a někdo tě nedejbože nepošle do řiti.A tak určitě, ať tady Hasič může psát ty své blitky, myslíš? Tak to už mlčím. A ňuňu píšu těm, co mi už za jinou odpověď nestojí, jen tak pro pořádek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 16. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2016 Má pravdu! Dej me i Decembalovi ban. budu 14dní na Mauritiu, tak to přežiju. A Deci Vas nebude otravovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky