Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

jestli mu ta vaše mamutí kráska v chytání pikačovin nevadila, tak to byl jasnej adept darwinovy ceny.

jinak, kdo je zodpovědnej za umisťování těch číčovin, ajťáci subdodavatele tý hry nebo globální distributor? zajímá mě to z hlediska event. zneužití, jinak je mi to jedno, ta hra.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jestli mu ta vaše mamutí kráska v chytání pikačovin nevadila, tak to byl jasnej adept darwinovy ceny.

jinak, kdo je zodpovědnej za umisťování těch číčovin, ajťáci subdodavatele tý hry nebo globální distributor? zajímá mě to z hlediska event. zneužití, jinak je mi to jedno, ta hra.

Nebo si mylsel, že naše čuvačka je pokemon.... to mě v tu chvíli nenapadlo  :lol2:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník

Nebo si mylsel, že naše čuvačka je pokemon.... to mě v tu chvíli nenapadlo  :lol2:

Ta naše má problém pustit někoho koho neviděla na zahradu i když jsme s ním my:D Se celkem divím, že se nebál. Naši teď odjeli na dovolenou a psa hlídali prarodiče, přišli jejich známí a zůstali stát před plotem a po půl hodině to vzdali a odešli:) Pes je tam prostě nechtěl :D 

Odkaz ke komentáři

Vypadá to že přímo Niantec, internet mlčí, ale tady je psáno že využívají původní databáze Ingress? hry,

https://www.washingtonpost.com/news/the-intersect/wp/2016/07/11/what-happens-when-pokemon-go-turns-your-home-into-a-gym/

Plus některé články tvrdí že za sponzorský dar se dá nalákat dav pikačuchtivých (hladovych) lovců do

provozovny, jako to například dělá McDonalds.

Odkaz ke komentáři

Ta naše má problém pustit někoho koho neviděla na zahradu i když jsme s ním my:D Se celkem divím, že se nebál. Naši teď odjeli na dovolenou a psa hlídali prarodiče, přišli jejich známí a zůstali stát před plotem a po půl hodině to vzdali a odešli:) Pes je tam prostě nechtěl :D

No on ten debil stál tak, že fena skákala, ale na něj nedosáhla, naštěstí...

Odkaz ke komentáři

Vypadá to že přímo Niantec, internet mlčí, ale tady je psáno že využívají původní databáze Ingress? hry,

https://www.washingtonpost.com/news/the-intersect/wp/2016/07/11/what-happens-when-pokemon-go-turns-your-home-into-a-gym/

Plus některé články tvrdí že za sponzorský dar se dá nalákat dav pikačuchtivých (hladovych) lovců do

provozovny, jako to například dělá McDonalds.

Dík, právěže jsem postřehl, že se to průběžně konfiguruje, tak z logiky věci vyplývá, že to někdo pro ně musí dělat, min. dle regionů. A v případě zneužití nebo omylu to může nést zajímavý důsledky, přesně jak nazančoval Eman. Při představě, že za debilitu jedinců bude odpovídat typicky třeba obec, to budou mít právníci žně.

Odkaz ke komentáři

Když jste tu rozjeli ty Pokemony, tak mám taky pěknou story s umístěním. Přítelkyni pro změnu lezou do kanceláře zaměstnanci, že tam prý jednoho má, tak jestli si ho tam můžou chytit...wtf?! :bangin: :lol2:  I když pominu to, že jsou v práci, tak nemaj co chytat nějaký pokemony, tak i tak nechápu tu demenci některých lidí, co lezou kam nemají a je jim to úplně jedno, hlavně že budou mít dalšího pokemona.

Odkaz ke komentáři

O tych pokemonoch tu koluje tolko urban legends ze je to az neuveritelne.

Bohužel to nejsou jen urban legens, ale tvrdá realita a někteří to s tím hraním fakt přehání, víc k tomu asi nemám co říct, ale aby mi někdo lezl do kanceláře, nebo nedejbože ještě skoro až domu, jako psal Emam, tak to mi přijde fakt přes jakoukoliv mez.

Odkaz ke komentáři

Bohužel to nejsou jen urban legens, ale tvrdá realita a někteří to s tím hraním fakt přehání, víc k tomu asi nemám co říct, ale aby mi někdo lezl do kanceláře, nebo nedejbože ještě skoro až domu, jako psal Emam, tak to mi přijde fakt přes jakoukoliv mez.

Jeden fakt je, že si myslím, že kdyby tam ten pes nebyl, tak ten magor by byl schopnej tam normolně přeskočit. A pozor, nebyl to žádnej puboš, ale maník kolem třicítky, což už mi přijde fakt mazec.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...