African Odesláno 22. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2016 V pondělí podáno, dnes(čtvrtek)stále na poště.. Pošta jede..Taky tak, prý co bylo dodáno do devatenáctého, zítra bude pošta slibuje :-) Uvidíme....
Pavelpu27 Odesláno 22. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2016 ...a safra, můj ročník, taky kozoroh... to už se fakt kácí v našem lese, nebo nějaká nehoda...? Cítím s Tebou...Jo, začíná se kácet v našem lese. Taky mě to sere.
siwi Odesláno 22. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2016 @Radimk: Taky se říká, že člověk unese víc, než by mu bylo milé. Čas bolest otupí, ale faktem je, že v našem věku (taky jsem ročník 71) už nás smrt někoho blízkého či známého sakra oslovuje. Začínáme být na tyhle zprávy citliví, protože jak napsal Pavel nade mnou, začíná se kácet v našem lese. Ale hlavu vzhůru, my ještě neumíráme. Ještě je moc hodinek, které jsme nevyzkoušeli.
Radimk Odesláno 23. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2016 (upraveno) ...a safra, můj ročník, taky kozoroh... to už se fakt kácí v našem lese, nebo nějaká nehoda...? Cítím s Tebou...Tak rok zpět spadl ze střechy, ale v podstatě nic vážného. Prostě tvrďák. Ale při vyšetření mu našli nádor.. Upraveno 23. prosince 2016 uživatelem Radimk
straspol Odesláno 23. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2016 Tak rok zpět spadl ze střechy, ale v podstatě nic vážného. Prostě tvrďák. Ale při vyšetření mu našli nádor..Tak to je hrozný..
mondeo2 Odesláno 23. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2016 No po včerejším firemním večírku ¨mi není dvakrát nejlíp, ale proti tomu co tady čtu je to prkotina............. jen jsem asi neměl pít ten vyjetej olej.......................
Gustaf Odesláno 23. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2016 Tak po mladší dceři problila noc i ta starší. Ještě teď bleje a bohužel se to od noci pokouší i o mně. Tyvle bych se na to vysral....
mondeo2 Odesláno 23. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2016 Tak to držím palce ať jste všichni brzy v pohodě.............jsem takhle strávil vánoce asi před pěti lety, ani na vánoční kachnu jsem ke tchýni nešel. No a já jdu chcípnout někam do houští................
Gustaf Odesláno 23. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2016 Jj..diky.tak vždy to vypadá na jednodenní nevolnost, tak snad budeme ok. Njn, nemáš chlastat, když to neumíš
straspol Odesláno 23. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2016 Tak po mladší dceři problila noc i ta starší. Ještě teď bleje a bohužel se to od noci pokouší i o mně. Tyvle bych se na to vysral....Vyčkej. I to přijde...
MadButcher Odesláno 23. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2016 Musím vyrazit Praha - Brno a ješte kus dál, a ona ledovka a na D1 hromadná nehoda a odklánějí to. Má to smysl, nebo počkat do odpoledne?
blam Odesláno 23. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2016 Tak po mladší dceři problila noc i ta starší. Ještě teď bleje a bohužel se to od noci pokouší i o mně. Tyvle bych se na to vysral.... Nejspíš máte Norovirus. Naše malá to chytla ve školce a já to odskákal dnes v noci. Naspáno cca 1,5 hodiny. Na WC jsem nevěděl kolikrát jestli to pude horem nebo spodem. Doporučuji hodně pít, ale jen posrkávat. Nejlépe černý čaj a nebo Coca Colu.
ivan_989 Odesláno 23. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2016 Prosim vas nesirte tu tie porazenecke reci o nejakom kaceni v nasom lese. Je to aj moj les a ja si tam prozatim kacet nenecham!
wave ceptor Odesláno 23. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2016 Musím vyrazit Praha - Brno a ješte kus dál, a ona ledovka a na D1 hromadná nehoda a odklánějí to. Má to smysl, nebo počkat do odpoledne?Počkej na odpoledne.
organic Odesláno 23. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2016 Tak po mladší dceři problila noc i ta starší. Ještě teď bleje a bohužel se to od noci pokouší i o mně. Tyvle bych se na to vysral....Taky byla blicí noc. Dcerka obrácená naruby, chuděra. Takhle dávit jsem ještě nikoho neslyšel. Snad to není vir a nebudem blít všichni.
kuncák7 Odesláno 23. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2016 Musím vyrazit Praha - Brno a ješte kus dál, a ona ledovka a na D1 hromadná nehoda a odklánějí to. Má to smysl, nebo počkat do odpoledne?Odpoledne, nebo nejaka oklika. Sleduju to tez a je to bida.
bohus76 Odesláno 23. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2016 Nějak mi nafoukalo do ucha,cítím každý zub,a jídlo jen při pokojové teplotě,jinak bych se zbláznil.Nebolí mě to nějak moc,ale pořád,kuwa to je kšeft.
Gustaf Odesláno 23. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2016 Vyčkej. I to přijde...no mam zaludek pořád na vodě. Preventivně žeru endiaron a laktobacily. Piju cílů a černej čaj. K jídlu rohlík a piškoty. Koukám, že je to nějaká epidemie predvanocni...Maly už jsme museli flaknout čípek, jak ji bylo zle nedobre.
Primoš Odesláno 23. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2016 Já mám trombózu v lýtku,taky nic moc, hlavně že si přejeme hodně zdraví, jenže ono to stejně nepomáhá.
PepaSFI Odesláno 23. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2016 teda doufám že ty chcíplotiny neumí prolézt digitálníma linkama, ono stačí když je člověku nedobře z přežrání, natož takovýhle věci. Když tak vzpomínám, já měl jako dítě často angíny a pak si pamatuju ještě příušnice, obklady z vařených brambor. Ale žeby takovýhle problémy, no asi se i ty nákazy vylepšujou. Jo ještě jsme měli ve škole žloutenku, jeden případ. Na záchodech pak byly kýble s nějakým smradem, museli jsme si v tom oplachovat ruce. A co mě štve? Počasí. Vysočina je obalená námrazou, narůstá to čím dál víc a už to začíná lámat stromy. Byl jsem dopoledne ještě trošku nakupovat a docela sranda, v obchoďáku blikala elektrika, zastavovaly se schody a venku na křižovatce zhášely semafory. Aspoň že na silnici ten led začal měknout a kola se mají čeho chytit. Na čistém ledě to jelo blbě i s 4x4, auto se divně zmítá jak se kola potýkají se záběrem. Teď už je to lepší, klouže to tak akorát aby to hrabalo jen když chci.
Doporučené příspěvky