Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

V pondělí podáno, dnes(čtvrtek)stále na poště.. Pošta jede..

Taky tak, prý co bylo dodáno do devatenáctého, zítra bude pošta slibuje :-) Uvidíme....

Odesláno

...a safra, můj ročník, taky kozoroh... to už se fakt kácí v našem lese, nebo nějaká nehoda...? Cítím s Tebou...

Jo, začíná se kácet v našem lese. Taky mě to sere.
Odesláno

@Radimk: Taky se říká, že člověk unese víc, než by mu bylo milé. Čas bolest otupí, ale faktem je, že v našem věku (taky jsem ročník 71) už nás smrt někoho blízkého či známého sakra oslovuje. Začínáme být na tyhle zprávy citliví, protože jak napsal Pavel nade mnou, začíná se kácet v našem lese. Ale hlavu vzhůru, my ještě neumíráme. Ještě je moc hodinek, které jsme nevyzkoušeli.

Odesláno (upraveno)

...a safra, můj ročník, taky kozoroh... to už se fakt kácí v našem lese, nebo nějaká nehoda...? Cítím s Tebou...

Tak rok zpět spadl ze střechy, ale v podstatě nic vážného. Prostě tvrďák. Ale při vyšetření mu našli nádor..

Upraveno uživatelem Radimk
Odesláno

No po včerejším firemním večírku ¨mi není dvakrát nejlíp, ale proti tomu co tady čtu je to prkotina.............

jen jsem asi neměl pít ten vyjetej olej.......................

Odesláno

Tak to držím palce ať jste všichni brzy v pohodě.............jsem takhle strávil vánoce asi před pěti lety, ani na vánoční kachnu jsem ke tchýni nešel.

No a já jdu chcípnout někam do houští................

Odesláno

Tak po mladší dceři problila noc i ta starší. Ještě teď bleje a bohužel se to od noci pokouší i o mně. Tyvle bych se na to vysral....

Nejspíš máte Norovirus. Naše malá to chytla ve školce a já to odskákal dnes v noci. Naspáno cca 1,5 hodiny. Na WC jsem nevěděl kolikrát jestli to pude horem nebo spodem. Doporučuji hodně pít, ale jen posrkávat. Nejlépe černý čaj a nebo Coca Colu. 

Odesláno

Prosim vas nesirte tu tie porazenecke reci o nejakom kaceni v nasom lese. Je to aj moj les a ja si tam prozatim kacet nenecham!

Odesláno

Tak po mladší dceři problila noc i ta starší. Ještě teď bleje a bohužel se to od noci pokouší i o mně. Tyvle bych se na to vysral....

Taky byla blicí noc. Dcerka obrácená naruby, chuděra. Takhle dávit jsem ještě nikoho neslyšel. Snad to není vir a nebudem blít všichni.

Odesláno

Musím vyrazit Praha - Brno a ješte kus dál, a ona ledovka a na D1 hromadná nehoda a odklánějí to. Má to smysl, nebo počkat do odpoledne?

Odpoledne, nebo nejaka oklika. Sleduju to tez a je to bida.

Odesláno

Nějak mi nafoukalo do ucha,cítím každý zub,a jídlo jen při pokojové teplotě,jinak bych se zbláznil.Nebolí mě to nějak moc,ale pořád,kuwa to je kšeft.

Odesláno

Vyčkej. I to přijde...

no mam zaludek pořád na vodě. Preventivně žeru endiaron a laktobacily. Piju cílů a černej čaj. K jídlu rohlík a piškoty. Koukám, že je to nějaká epidemie predvanocni...Maly už jsme museli flaknout čípek, jak ji bylo zle nedobre.
Odesláno

Já mám trombózu v lýtku,taky nic moc, hlavně že si přejeme hodně zdraví, jenže ono to stejně nepomáhá.

Odesláno

teda doufám že ty chcíplotiny neumí prolézt digitálníma linkama, ono stačí když je člověku nedobře z přežrání, natož takovýhle věci. Když tak vzpomínám, já měl jako dítě často angíny a pak si pamatuju ještě příušnice, obklady z vařených brambor. Ale žeby takovýhle problémy, no asi se i ty nákazy vylepšujou. Jo ještě jsme měli ve škole žloutenku, jeden případ. Na záchodech pak byly kýble s nějakým smradem, museli jsme si v tom oplachovat ruce.

A co mě štve? Počasí. Vysočina je obalená námrazou, narůstá to čím dál víc a už to začíná lámat stromy. Byl jsem dopoledne ještě trošku nakupovat a docela sranda, v obchoďáku blikala elektrika, zastavovaly se schody a venku na křižovatce zhášely semafory. Aspoň že na silnici ten led začal měknout a kola se mají čeho chytit. Na čistém ledě to jelo blbě i s 4x4, auto se divně zmítá jak se kola potýkají se záběrem. Teď už je to lepší, klouže to tak akorát aby to hrabalo jen když chci.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...