Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Trochu si sa pomýlil, tí čo ma poznajú vedia, že nemôžem byť rasista :D . Len mi vadí odkladaný a neriešený problém, ktorý často postihne tých, ktorí by boli ochotní pomôcť.

Nemyslel jsem to na tebe - to ani snad tak nemohlo vyznít, jen jsem si vzpomněl na ten případ, kdy dlouhodobé, svévolné a hlavně úmyslné porušování nepsaných pravidel slušného chování ze strany některých lidí vyústí až v něco takového, jak jsem vzpomínal.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud systém se více zajímá o práva pachatele než oběti tak co chcete :boxing:

Upraveno uživatelem Conrad
Odkaz ke komentáři

Teraz som sa,ale vytocil totalne.Snad s tym ma niekto podobnu skusenost.pred casom som zakupil 2 vouchery za 300kc/v hodnote 1000kc/ na konzumaciu v restauracii Svet piva na Zizkove.Mesiac som sa tam pokusal dovolat,posielal maily a nic.Az dneska mi to nejake pako zdvihlo s tim,ze musim prist 9.8.o 12h na obed....Takze ja a moji 3 kolegovia si zoberieme dovolenky aby sme mohli ist minut voucher a opivit sa kedy to vyhovuje krcme...Uzasne.smejdi predali vouchery za mega a teraz pocitaju asi s tym,ze ludia mavnu rukou a nechaju to prepadnut....Uz voucher nikdy,nikdy,nikdy...Som debil,cakat,ze nieco dostanem zadarmo...

To buď rád, že sis nedal tatarák. Kolega ho měl a zvracel 3 dny. Pan majitel je vyhlášenej kretén, na netu je toho v diskuzích milion, stačí hledat. Perličkou je třeba to (mám z doslechu), že se vevnitř nesmí kouřit. Jdeš teda ven, ale už tě nepustí zpátky ;o) Ještěže na tyhle vouchery nevěřím. Ale teda s tím od nich naplánovaným termínem návštěvy bych je poslal tam, kde slunce nesvítí!

Odkaz ke komentáři

Pokud systém se více zajímá o práva pachatele než oběti tak co chcete :boxing:

Presne tak. A ak sa budú trestné činy zľahčovať, príp. zatajovať, hoci aj z etnických dôvodov, tak sa budú množiť ako burina. Skôr by pomohlo, keby zástupcovia tej-ktorej národnosti, príp. etnika ako prví vyjadrili poľutovanie nad prečinmi, namiesto toho, aby ich ospravedlňovali. Takto niektorí jednotlivci, alebo skupiny nadobudnú dojem, že vlastne nič strašné nevykonali.
Odkaz ke komentáři

Presne tak. A ak sa budú trestné činy zľahčovať, príp. zatajovať, hoci aj z etnických dôvodov, tak sa budú množiť ako burina. Skôr by pomohlo, keby zástupcovia tej-ktorej národnosti, príp. etnika ako prví vyjadrili poľutovanie nad prečinmi, namiesto toho, aby ich ospravedlňovali. Takto niektorí jednotlivci, alebo skupiny nadobudnú dojem, že vlastne nič strašné nevykonali.

Polutovanie je pekna vec,ale gula medzi ocami je ovela ucinnejsia...Ja mam osobnu skusenost ked som sa kvoli sockam/a je jedno,ze tam boli,morgosi,brikety,fetky/musel stahovat.Neurobit to,tak skoncim s modrymi klapkami na usiach...:gunsmilie:

Upraveno uživatelem svijanskymaz
Odkaz ke komentáři

Štve mě nový vlastník Slavie. Na nějaký čas budu asi fandit jinému klubu ze stejného stadionu...

Ten předchozí tě neštval? Mě teda mnohem víc.

A jestli budeš fandit Bohemce, která vznikla podvodem, tak to si teda pomůžeš...

EDIT: A jen tak mimochodem, ty měníš fanouškovství podle vlastníka klubu? Já to vždycky bral jako věc na celý život.

Upraveno uživatelem Chumpus
Odkaz ke komentáři

Od rána mě sekýruje telefonama a mailama jedna čůza z centrály z Paříže.

Má štěstí, že je tak daleko, jinak bych jí asi rozhodil sandál.

Pro Evropany jsme pořád jenom póvl z východu...

Sa nediv,ze ta kefuje,ked miesto rachoty surfujes na chronofore....:whistle:

Odkaz ke komentáři

Ten předchozí tě neštval? Mě teda mnohem víc.

A jestli budeš fandit Bohemce, která vznikla podvodem, tak to si teda pomůžeš...

EDIT: A jen tak mimochodem, ty měníš fanouškovství podle vlastníka klubu? Já to vždycky bral jako věc na celý život.

Současný majitel mě štve víc než kterýkoliv jiný a to tak, že se o fotbal prostě přestanu zajímat. Oslavovat AŘ jako zachránce Slavie nebudu.
Odkaz ke komentáři

Současný majitel mě štve víc než kterýkoliv jiný a to tak, že se o fotbal prostě přestanu zajímat. Oslavovat AŘ jako zachránce Slavie nebudu.

Takže Sisák je lepší než Řebíček. Běž to říct Rosenovi, schválně co on na to.

Já ho taky oslavovat nebudu, ale radši ať tam je člověk, který má šanci v tom ráji Peltů, Macelů nebo Berbrů něco udělat.

Odkaz ke komentáři

mě teda jeho hlášky chybět budou...RIP

pár hlášek ze Seznamu...

Hlášky jo, ale jak říkám, nedá se to poslouchat dlouho. A pak když vezmu jen namátkou poslední věc, kvůli kterej jsem přepnul na německej Eurosport: desetiminutovej rozbor toho, jak při loňskej TDF jel někdo na novym rámu merckx 7, protože je prostě úžasnej a skvělej a vychvalování rámu, jako kdyby se jednalo o reklamu a ten chlapík jel na starym modelu a celou tu dobu co to Baky chválil byl záběr na zadní vidlici, kde to bylo napsaný... prostě jako komentátor mi neseděl, plkal blbiny a motal pátý přes devátý, protože toho věděl opravdu hooodně a chtěl to říct všechno. Takže ano, bude mi chybět, jako postava českýho sportu, jako člověk, kterej měl neuvěřitelnej smysl pro humor a byl dost pohotovej v řeči, ale jako komentátor TDF mi chybět nebude...

Odkaz ke komentáři

ze se tak namaham najit vam ty obrazky kapitana Nema a baker mi to smaze. ja vim, ze nejsem na seznamu, tak do toho nemam co kecat... no ale dal jsem to tam jenom pro ulehceni hledani pro ostatni... nepotesilo me to.

Jo, taky jsem se pokusil prispet napadem.. no nic.

Odkaz ke komentáři

To je ještě horší,než kdyby Slavii koupil Řepka. :smile_anim:

Odkaz ke komentáři

Kreatura, která unesla a zabila dítě a byla za to odsouzena na doživotí dostane odškodné za to, že mu při výslechu bylo vyhrožováno násilím, když neřekne kam dítě ukryl. To je k zblití.

http://www.gmx.net/t...ng-fuer-gaefgen

post-3194-069225600 1312462221.jpg

Upraveno uživatelem filo-boxer
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...