Chronař Odesláno 11. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2017 Policajti, kterým se vaří krev, jdou za katr - https://www.novinky.cz/krimi/437378-po-40minutovem-zakroku-11-policistu-je-muz-po-smrti-my-nic-tvrdi-u-soudu-policiste.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr.S Odesláno 11. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2017 To je taky jeden z důvodů, proč nejsem policajt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 11. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2017 Policajti, kterým se vaří krev, jdou za katr - https://www.novinky.cz/krimi/437378-po-40minutovem-zakroku-11-policistu-je-muz-po-smrti-my-nic-tvrdi-u-soudu-policiste.htmlTohle zrovna neni podobnej priklad, i kdyz se tam ukazuje jinej blb- blb v poutech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronař Odesláno 11. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2017 Jasně. Policajti, stejně jako ostatní představitelé výkonné moci musejí být odolnější protože je to jen jeich zaměstnání. Není to osobní. U nás jako občanů už to osobní je. Ne jedné straně to platíme, ne druhé straně inkasujeme represi Odesláno z mého D5803 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuko Odesláno 11. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2017 Americkej,díky za video ,a odkaz pre mudrlantov,pozrite si to do úplneho konca... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 11. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2017 Americkej,díky za video ,a odkaz pre mudrlantov,pozrite si to do úplneho konca...Neboj, koukal jsem ty mudrlante. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 11. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2017 Dnes mi nějaká kuwa odřela zadní nárazník,asi jej i někdo viděl SPZ mám,ale nechce se mi martyrium na policajtech :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas.78 Odesláno 11. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2017 Dnes na mě v 16h zvoní soused přes ulici, že nám zrovna někdo vykradl před barákem auto. Tedy nebylo moje, ale jednoho z nájemníků, ale stejně to naštve. Slepá zapadlá ulice a jen rodinné domky. Přifrčí si to kluk cca 25let ve starém Volvu, zastaví napříč ulice, vystoupí, vymlaskné okno a vytáhne celou navigaci ze Superba. Potom použije sprej a odjede. To vše za 5 vteřin, ve čtyři odpoledne a před svědky (soused se sousedkou a pán s pejskem). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 11. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2017 Aky sprej? Deodorant? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 11. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2017 Aky sprej? Deodorant?Asi se u toho trochu zpotil :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas.78 Odesláno 11. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2017 Postříkal tím dveře a vnitřek auta. Předpokládám něco proti otiskům nebo pach. stopám. Řešil to s policii nájemník a nechtěl jsem se do toho motat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 11. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2017 ...že mi PPL vlezlo do balíku, který jsem včera odeslal, nenávratně zničilo hodinky a balík mi vrátili dnes s vyrozuměním, že takové předměty nesmí posílat. O tom, že vyrvali stěžejky z pouzdra tak, že už tam nedrží, tak o tom se nezmínili. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 11. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2017 Mě dnes DPD dovezlo hodinky z Francie. Z krabičky slisovaná placka, jedna stěžejka zlomená a zadní sklo na padrť Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 11. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2017 (upraveno) ...založíme chronovrakoviště. Upraveno 11. května 2017 uživatelem Sacíbagr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 11. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2017 To jako ze jsou hodinky na seznamu zakazanych predmetu? Kam ten svet speje... Tady se na poste standardne ptaji co posilam, a seznam zakazanych predmetu se neustale rozsiruje. Minule mi treba rekli, ze do zahranici nesmim posilat zadne nakresy, vykresy, fotodokumentaci... v praxi to znamena, ze mi legalne muzou odmitnout poslat babickam skolni kresby od vnoucat nebo fotky. Parada. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 11. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2017 (upraveno) Aky sprej? Deodorant?na tohle se používá pepřák ...že mi PPL vlezlo do balíku, který jsem včera odeslal, nenávratně zničilo hodinky a balík mi vrátili dnes s vyrozuměním, že takové předměty nesmí posílat. O tom, že vyrvali stěžejky z pouzdra tak, že už tam nedrží, tak o tom se nezmínili.To se mi nějak nezdá, neměl jsi to nedostatečně zabalené? PPLko mi normálně hodinky bere a vozí. Zkus to vyreklamovat. A naštval mě Miloš...nejstřeženější odsouzený vrah v ČR dostane milost. Jsem fakt zvědavej, jak se po více jak 20 letech v lochu začlení do společnosti. Upraveno 11. května 2017 uživatelem Liqid Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 11. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2017 No, spíš ho někdo brzy vycleni... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 11. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2017 Kruci, to je dnes zase den. Nejen, že mi DPD zrasovalo hodinky, ještě mi akorát aplikace zahlásila, že mi dnes ČP doručila balíček, který mi nedoručila Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 11. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2017 Jak zrasovalo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 11. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2017 Jak zrasovalo?Je to asi o 5 příspěvků výše... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky