Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Tohle zrovna neni podobnej priklad, i kdyz se tam ukazuje jinej blb- blb v poutech.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jasně. Policajti, stejně jako ostatní představitelé výkonné moci musejí být odolnější protože je to jen jeich zaměstnání. Není to osobní. U nás jako občanů už to osobní je. Ne jedné straně to platíme, ne druhé straně inkasujeme represi

Odesláno z mého D5803 pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Dnes na mě v 16h zvoní soused přes ulici, že nám zrovna někdo vykradl před barákem auto. Tedy nebylo moje, ale jednoho z nájemníků, ale stejně to naštve. Slepá zapadlá ulice a jen rodinné domky. Přifrčí si to kluk cca 25let ve starém Volvu, zastaví napříč ulice, vystoupí, vymlaskné okno a vytáhne celou navigaci ze Superba. Potom použije sprej a odjede. To vše za 5 vteřin, ve čtyři odpoledne a před svědky (soused se sousedkou a pán s pejskem). 

Odkaz ke komentáři

...že mi PPL vlezlo do balíku, který jsem včera odeslal, nenávratně zničilo hodinky a balík mi vrátili dnes s vyrozuměním, že takové předměty nesmí posílat. O tom, že vyrvali stěžejky z pouzdra tak, že už tam nedrží, tak o tom se nezmínili.

Odkaz ke komentáři

To jako ze jsou hodinky na seznamu zakazanych predmetu? Kam ten svet speje... :( Tady se na poste standardne ptaji co posilam, a seznam zakazanych predmetu se neustale rozsiruje. Minule mi treba rekli, ze do zahranici nesmim posilat zadne nakresy, vykresy, fotodokumentaci... v praxi to znamena, ze mi legalne muzou odmitnout poslat babickam skolni kresby od vnoucat nebo fotky. Parada.

Odkaz ke komentáři

Aky sprej? Deodorant?

na tohle se používá pepřák

...že mi PPL vlezlo do balíku, který jsem včera odeslal, nenávratně zničilo hodinky a balík mi vrátili dnes s vyrozuměním, že takové předměty nesmí posílat. O tom, že vyrvali stěžejky z pouzdra tak, že už tam nedrží, tak o tom se nezmínili.

To se mi nějak nezdá, neměl jsi to nedostatečně zabalené? PPLko mi normálně hodinky bere a vozí. Zkus to vyreklamovat.

A naštval mě Miloš...nejstřeženější odsouzený vrah v ČR dostane milost. Jsem fakt zvědavej, jak se po více jak 20 letech v lochu začlení do společnosti.  

Upraveno uživatelem Liqid
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...