Hasňa Odesláno 1. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2017 Pořád mám v Berlíně v takové tichoulinké miniaturní zahradní části maličkou vilku, která je u staré, legendární trati Avus se sklopenými zatáčkami, která pamatuje heroické závody mezi Rudolfem Caracciolou a Tazio Nuvolarim, kteří proháněli ty obrovské bestie s tak silnými motory, o kterých si dnešní F1 může dnes nechat jen zdát. Bohužel. Wow. Parada. O tech zbytcich te drahy jsem videl na nemcich nekolik dokumentu. Sila. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 1. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2017 (upraveno) No tak jsi z toho venku.Dnes díl dorazil, mechanik se nenechal dlouho přemlouvat a okno už zase jezdí nahoru a dolů...A abych nebyl v tomto vlákně :OT:, tak zase zjistil, že mi teče brzdová kapalina z brzdiče, tak jsem ho rovnou objednal. Další Seiko 5 v zadeli Upraveno 1. června 2017 uživatelem JaRooN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 1. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2017 Dnes díl dorazil, mechanik se nenechal dlouho přemlouvat a okno už zase jezdí nahoru a dolů...A abych nebyl v tomto vlákně :OT:, tak zase zjistil, že mi teče brzdová kapalina z brzdiče, tak jsem ho rovnou objednal. Další Seiko 5 v zadeli Zitra mne to ceka tez + vymena filru a oleje, ale bude to za par supu, nastesti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 1. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2017 Tak výměna filtru a oleje je u mě za 11 stovek. To je malina.Nový brzdič za 4k, destičky 1k, práce 1k, to by už nějaké hezké Seiko byly... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 1. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2017 Ja som po istych nedavnych skusenostiach nadobudol dojem ze najhorsie co sa da autu spravit je dat ho do servisu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 1. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2017 (upraveno) Tak výměna filtru a oleje je u mě za 11 stovek. To je malina.Nový brzdič za 4k, destičky 1k, práce 1k, to by už nějaké hezké Seiko byly...Prave proto to pisu, tohle mam za 3,2 celkem ( i tak zvysuju cenu auta o cca 25% :-).Tak je budes mit za mesic, kdyz teda zacnes opatrne zavirat dvere a okna :-) Upraveno 1. června 2017 uživatelem kuncák7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 1. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2017 Minulý týden jsem koupil černé Sumo, SKX007 a chrona z 50. let, tak pětky asi teď žádné chtít nebudu, ale kdybych je náhodou chtěl, tak bych si je prostě nemohl koupit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 1. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2017 Minulý týden jsem koupil černé Sumo, SKX007 a chrona z 50. let, tak pětky asi teď žádné chtít nebudu, ale kdybych je náhodou chtěl, tak bych si je prostě nemohl koupit Ty ses fakt wul, promin :-)). Po tehle nakupech nemas dost? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 1. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2017 (upraveno) Ty ses fakt wul, promin :-)). Po tehle nakupech nemas dost?Čekal jsem podobnou reakci Nemám, já kupuji a prodávám tak 10 kousků do měsíce. Těší mě to hledání a čekání. Pak přijdou, pomazlím se a jedou zase do prodeje Edit: jo a zapomněl jsem na Seiko Sawtooth, co jsem koupil tady od chronokolegy Upraveno 1. června 2017 uživatelem JaRooN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 1. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2017 Ve čtyři odpoledne jsem zjistil, že nemám peněženku s hotovostí, všemi kreditkami a kompletními doklady. Po hodině marného hledání naštěstí volali z jedné firmy, kde jsem byl, že ji našli ležet na stole. To mě sice potěšilo, ale naštvalo mě, že jsem takovej idiot a nechal jsem ji tam povalovat. Firma se zabývá bezpečností a má všechny možné prověrky, známe se dlouho, takže tam byla v naprostém bezpečí. Ale jsem debil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbatow Odesláno 1. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2017 To vojta1: Trochu nevím jak to s tím zdravotnictvím u nás myslíš, protože u nás v kraji doktoři okolo sedmdesáti bez zájmu kohokoliv léčit, dětský pomalu žádný a zubaři bez šance. Lidi běžně dojíždí za doktorem až čtyřicet km. A ve většině ČR podobná situace, co tak koukám ve zprávách. Motol je dobrej, to asi určitě ale nemyslím si že se to dá považovat za zdravotnictví v ČR...Afri to je otázka úhlu pohledu. Já nejsem čech a tam odkud pochází moji rodiče by skákali do nebes za takové zdravotnictví. Vloni jsem musel na pohotovost do nemocnice a na recepci měly vlaštovky hnízdo. Je třeba si vážit toho co tady máte. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 1. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2017 Afri to je otázka úhlu pohledu. Já nejsem čech a tam odkud pochází moji rodiče by skákali do nebes za takové zdravotnictví. Vloni jsem musel na pohotovost do nemocnice a na recepci měly vlaštovky hnízdo. Je třeba si vážit toho co tady máte.A postarali se o tebe? Tady sice hnízda na recepci nemáme, všude pěkně voní dezinfekce, ale sere na tebe pes. Tak úplně nevím co je lepší... Můžu se zeptat, kde jsi tu pohotovost navštívil a byl jsi spokojený s výsledkem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 1. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2017 (upraveno) little_w: A místní realitu taktéž. A taky polskou, anglickou,... Upraveno 1. června 2017 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 1. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2017 Zase ale stavíš barák, takže není důvod ke stížnostem.Vždyť já si nestěžuji, já jsem si jen tak povzdechl, že si nemůžu koupit Seiko pětky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 1. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2017 Nojo, ale toto je pořád soukromá televize, tak ať si tam blábolí, co chtějí. Mě spíš znepokojuje to veřejnoprávní médium, prý objektivní a nezávislé..To neni pravda, zpravodajstvi musi splnovat nejaka pravidla. Ostatni porady tam at si delaji co chteji. Ja to teda vubec nesleduju, ale milion lidi ano a to me desi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 1. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2017 Ad zdravotnictvi, pridam i americkou realitu. V CR je navic zdravotnicvi vicemene za hubicku. V US se tvrde plati a pokud chce clovek lepsi kvalitu, tak se plati jeste vic... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 1. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2017 To neni pravda, zpravodajstvi musi splnovat nejaka pravidla. Ostatni porady tam at si delaji co chteji. Ja to teda vubec nesleduju, ale milion lidi ano a to me desi... Jsem v klidu, pokud něco v paměti uvízlo, tak to následně hned přepíše Ordinace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 1. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2017 little_w: A místní realitu taktéž. A taky polskou, anglickou,...Hasno, mozna to je unavou, ale fakt jsem to cetl nekolikrat, a porad to nechapu. Ja tim "mistni" myslim svoji mistni, anglickou realitu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 1. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2017 A on myslí Holandskou a dává ti za pravdu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 1. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2017 Afri to je otázka úhlu pohledu. Já nejsem čech a tam odkud pochází moji rodiče by skákali do nebes za takové zdravotnictví. Vloni jsem musel na pohotovost do nemocnice a na recepci měly vlaštovky hnízdo. Je třeba si vážit toho co tady máte.Pred 6-ti lety jsem byl nucen vyhledat u vas lekarskou peci - kousl mne pes, kdyz jsem uspesne odrazel utok 3 dalsich a vlastovci hnizdo by byl ten nejmensi problem :-). Pichnuti tetanovky ( psa jsem chytil a dokazal dostat z asi majitele bumazku o ockovani, asi platnou ) byl zazitek o kterej priste rad prijdu ( snad desinfikovana jehla a latka co jsem dostal byla snad mladsi 20 let ).Zlata ceska nemocnice treba v Jeseniku, kde mi rovnal doktor zlomenej nos podle lecebnych metod z roku 1985 ( coz mi rekl doktor u nas pri kontrole ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky