Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Pořád mám v Berlíně v takové tichoulinké miniaturní zahradní části maličkou vilku, která je u staré, legendární trati Avus se sklopenými zatáčkami, která pamatuje heroické závody mezi Rudolfem Caracciolou a Tazio Nuvolarim, kteří proháněli ty obrovské bestie s tak silnými motory, o kterých si dnešní F1 může dnes nechat jen zdát. Bohužel.

Wow. Parada. O tech zbytcich te drahy jsem videl na nemcich nekolik dokumentu. Sila.  

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No tak jsi z toho venku.

Dnes díl dorazil, mechanik se nenechal dlouho přemlouvat a okno už zase jezdí nahoru a dolů...

A abych nebyl v tomto vlákně :OT:, tak zase zjistil, že mi teče brzdová kapalina z brzdiče, tak jsem ho rovnou objednal. Další Seiko 5 v zadeli :)

Upraveno uživatelem JaRooN
Odkaz ke komentáři

Dnes díl dorazil, mechanik se nenechal dlouho přemlouvat a okno už zase jezdí nahoru a dolů...

A abych nebyl v tomto vlákně :OT:, tak zase zjistil, že mi teče brzdová kapalina z brzdiče, tak jsem ho rovnou objednal. Další Seiko 5 v zadeli :)

Zitra mne to ceka tez + vymena filru a oleje, ale bude to za par supu, nastesti.

Odkaz ke komentáři

Tak výměna filtru a oleje je u mě za 11 stovek. To je malina.

Nový brzdič za 4k, destičky 1k, práce 1k, to by už nějaké hezké Seiko byly...

Prave proto to pisu, tohle mam za 3,2 celkem ( i tak zvysuju cenu auta o cca 25% :-).

Tak je budes mit za mesic, kdyz teda zacnes opatrne zavirat dvere a okna :-)

Upraveno uživatelem kuncák7
Odkaz ke komentáři

Minulý týden jsem koupil černé Sumo, SKX007 a chrona z 50. let, tak pětky asi teď žádné chtít nebudu, ale kdybych je náhodou chtěl, tak bych si je prostě nemohl koupit :D

Ty ses fakt wul, promin :-)). Po tehle nakupech nemas dost?

Odkaz ke komentáři

Ty ses fakt wul, promin :-)). Po tehle nakupech nemas dost?

Čekal jsem podobnou reakci :D

Nemám, já kupuji a prodávám tak 10 kousků do měsíce. Těší mě to hledání a čekání. Pak přijdou, pomazlím se a jedou zase do prodeje :)

Edit: jo a zapomněl jsem na Seiko Sawtooth, co jsem koupil tady od chronokolegy :D

Upraveno uživatelem JaRooN
Odkaz ke komentáři

Ve čtyři odpoledne jsem zjistil, že nemám peněženku s hotovostí, všemi kreditkami a kompletními doklady. Po hodině marného hledání naštěstí volali z jedné firmy, kde jsem byl, že ji našli ležet na stole. To mě sice potěšilo, ale naštvalo mě, že jsem takovej idiot a nechal jsem ji tam povalovat. Firma se zabývá bezpečností a má všechny možné prověrky, známe se dlouho, takže tam byla v naprostém bezpečí. Ale jsem debil. :(

Odkaz ke komentáři

To vojta1: Trochu nevím jak to s tím zdravotnictvím u nás myslíš, protože u nás v kraji doktoři okolo sedmdesáti bez zájmu kohokoliv léčit, dětský pomalu žádný a zubaři bez šance. Lidi běžně dojíždí za doktorem až čtyřicet km. A ve většině ČR podobná situace, co tak koukám ve zprávách. Motol je dobrej, to asi určitě ale nemyslím si že se to dá považovat za zdravotnictví v ČR...

Afri to je otázka úhlu pohledu. Já nejsem čech a tam odkud pochází moji rodiče by skákali do nebes za takové zdravotnictví. Vloni jsem musel na pohotovost do nemocnice a na recepci měly vlaštovky hnízdo. Je třeba si vážit toho co tady máte.
Odkaz ke komentáři

Afri to je otázka úhlu pohledu. Já nejsem čech a tam odkud pochází moji rodiče by skákali do nebes za takové zdravotnictví. Vloni jsem musel na pohotovost do nemocnice a na recepci měly vlaštovky hnízdo. Je třeba si vážit toho co tady máte.

A postarali se o tebe? Tady sice hnízda na recepci nemáme, všude pěkně voní dezinfekce, ale sere na tebe pes. Tak úplně nevím co je lepší... Můžu se zeptat, kde jsi tu pohotovost navštívil a byl jsi spokojený s výsledkem?

Odkaz ke komentáři

Nojo, ale toto je pořád soukromá televize, tak ať si tam blábolí, co chtějí. Mě spíš znepokojuje to veřejnoprávní médium, prý objektivní a nezávislé..

To neni pravda, zpravodajstvi musi splnovat nejaka pravidla. Ostatni porady tam at si delaji co chteji. Ja to teda vubec nesleduju, ale milion lidi ano a to me desi...

Odkaz ke komentáři

Pred 6-ti lety jsem byl nucen vyhledat u vas lekarskou peci - kousl mne pes, kdyz jsem uspesne odrazel utok 3 dalsich a vlastovci hnizdo by byl ten nejmensi problem :-). Pichnuti tetanovky ( psa jsem chytil a dokazal dostat z asi majitele bumazku o ockovani, asi platnou ) byl zazitek o kterej priste rad prijdu ( snad desinfikovana jehla a latka co jsem dostal byla snad mladsi 20 let ).

Zlata ceska nemocnice treba v Jeseniku, kde mi rovnal doktor zlomenej nos podle lecebnych metod z roku 1985 ( coz mi rekl doktor u nas pri kontrole ).

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...