wizard-ov Odesláno 4. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2017 Já jsem antitalent, tak si alespoň přemaluji fejsbúk v příslušných barvách...místo vlastní jízlivosti mohl nám prostým duchem alespoň naznačit, co by tedy měl Bohouš udělat, aby již britští občané islamisté v Británii neútočili?toto jest čirá demagogie... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 4. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2017 ...Tohle je diskuze na pivo a ne na chronomag, už na to kašlu... Hlavně tam buď na sebe opatrnej, protože jsou hospody, kde může člověk za blbé řeči dostat políček. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 4. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2017 Cet sem ted rozhovor v Tydnu s Josefem Klimou skrz Kajinka a je to jako promlouvani s lidskou krysou. A to nejsem fanosuk ani Kajinka ani Klimy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 4. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2017 (upraveno) Cet sem ted rozhovor v Tydnu s Josefem Klimou skrz Kajinka a je to jako promlouvani s lidskou krysou. A to nejsem fanosuk ani Kajinka ani Klimy. Hmm, to máš dobrý. Já otevřel pár let starou slivovici a chutná jádrem a to já nemám moc rád. A v baru jsem při úklidu našel nedopitou flašku myslivce. Upraveno 4. června 2017 uživatelem Roman I. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 4. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2017 Cet sem ted rozhovor v Tydnu s Josefem Klimou skrz Kajinka a je to jako promlouvani s lidskou krysou. A to nejsem fanosuk ani Kajinka ani Klimy.Kterej? Jak se tam Pepek dušuje, že na Jiřím rejžovat nechtěl? To je síla, no. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 4. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2017 Na politiku seru,ale naštval mě ten Roman,že sem nedal ty vyprsené dorostenky v těch mokrých trikách :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 4. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2017 (upraveno) Kterej? Jak se tam Pepek dušuje, že na Jiřím rejžovat nechtěl? To je síla, no.Jj, to je von. A Slunecnik mne volal, ze ty dorostenky v tom hangaru potaji vosahaval a delal u toho fffffff. Upraveno 4. června 2017 uživatelem Zmizík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 4. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2017 Nevosahával, stál jsem tam jak hňup a ony do mě vobčas jako drkly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 4. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2017 Od kdy fffff ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 4. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2017 Od kdy fffff ? Ty toho taky nech nebo nekoupím ty tvoje hnusný anko. Jedeme s Milisem na kola za deset dní a už vidím, jak si je vezmu a budě mě celou dobu urážet a zesměšňovat. A navíc asi potřebuju k B&R ještě jedny pilotky a jsem úplně v prde.li, nevím jaký. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 4. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2017 Na politiku seru,ale naštval mě ten Roman,že sem nedal ty vyprsené dorostenky v těch mokrých trikách :-) Na ty fotky se tu tesil kdekdo, i ja :-). Misto toho politika. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 4. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2017 (upraveno) Vám to horko fakt nedělá dobře. No dobře, tak tahle se jmenovala Jennifer a šli jsme spolu hledat mapy dozadu do hangáru. Ale uznejte, že to vochmatávání bylo těžká písemka. Mluvím čistou pravdu, na mou duši Upraveno 4. června 2017 uživatelem Roman I. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 4. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2017 No ta je paradni :-), myslim ta kombineza :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 4. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2017 No Berte snad bys v rámci prokrastinace místo vlastní jízlivosti mohl nám prostým duchem alespoň naznačit, co by tedy měl Bohouš udělat, aby již britští občané islamisté v Británii neútočili? V úterý mám nějaké jednání ve Strakovce, zatím sice daleko od premiérské pracovny, ale "vyzbrojený" konstruktivními nápady bych audienci určitě dostal... Tak pozdravuj v kantýně ve Strakovce, a příště se trochu zamysli nad cizími termity, než je použiješ. Bohoušovi raději nic neříkej, stejně by to nepobral. Oceňuji, že jsi se zařadil mezi chudé duchem. Zkus si ale společně s jedním nejmenovaným politickým hnutím říct: ANO, bude líp. :frusty: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobisek Odesláno 4. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2017 Termity znám dobře, zas tak chudý duchem nejsem. Přeci jen asi budeš nyní spíše odborníkem na InsZ než vnitřní bezpečnost či protiteroristická opatření, tak jsem nechtěl nárokovat tvůj drahocenný pracovní čas. Rozumím nicméně, že prokrastinaci si nemůžeš dovolit a tak ti ani nevyčítám, že místo oněch dobře míněných rad, které by mohly zachránit Británii (Evropu atd.), jsi se opět zmohl pouze na hloupé osobní invektivy (disclaimer: toto slovo znám rovněž). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 4. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2017 Jezis bobisek pozdravuj v ty Strakovce vostatni frustraty a preju abys byl jednou Bohousovi bliz, kdyz teda 'zatim' nejses. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 5. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2017 Termity znám dobře, zas tak chudý duchem nejsem. Přeci jen asi budeš nyní spíše odborníkem na InsZ než vnitřní bezpečnost či protiteroristická opatření, tak jsem nechtěl nárokovat tvůj drahocenný pracovní čas. Rozumím nicméně, že prokrastinaci si nemůžeš dovolit a tak ti ani nevyčítám, že místo oněch dobře míněných rad, které by mohly zachránit Británii (Evropu atd.), jsi se opět zmohl pouze na hloupé osobní invektivy (disclaimer: toto slovo znám rovněž). To je super, tak Sralbotkovi připomeň žalobu na EU. Nějak na to při demisi nedemisi zapomněl a to by byla škoda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas.78 Odesláno 5. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2017 Tohle mě opravdu naštvalo, nevím kde si za chvilku budu moci zapálit.Na kuřáky před bary a lidi popíjející v ulicích dohlíží v Praze tým ranařů - iDNES.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 5. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2017 Tohle mě opravdu naštvalo, nevím kde si za chvilku budu moci zapálit.Na kuřáky před bary a lidi popíjející v ulicích dohlíží v Praze tým ranařů - iDNES.cz Klidně je pošli do hajzlu, jejich pravomoc je naprosto nulová. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas.78 Odesláno 5. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2017 Jejich pravomoc je nulová, ale pěsti mají obrovské. Nejsem srab, ale nechat si rozkopat tlamu od deseti joudu se mi nechce. Věřil bych tomu že musejí vykazovat výsledky aby jejich agentura dostala smlouvu na další měsíce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky