Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Jo. A podle měření je tam jen o trochu víc, než Rtg

Myslis to tak, ze ziarenia je tam viac ako ked idem ma rengen ? Cize na rengene mi cvaknu trebars pluca za sekundu a ked sa prechadzam v tej oblasti tebars pol dna, tak je to ako keby mal pol dna v kuse rengenovali ? To mi moc ok nepripada.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No ono je zajímavý sledovat co to záření vlastně dělá.

Pokud nedostaneš strašnou ránu a nezemřeš do dvou týdnů, tak to až zas taková hrůza není.

Ta příroda vydrží dost hodně.  Ale zkracuje to trvanlivost.  Lidi tam furt žijou,  zvěř taky.  Jen se tam nedožiješ let osumdesáti,  ale tak čtyřiceti.

Paradoxně si toho dlouho nikdo moc nevšímal.   Lidi se tam dřív uchlastaj,   takže to rakovina a rozpad organismu nestihne.

Ani s těma postiženíma a jinýma hnusama to není tak horké.  Jen se tam žije rychle.  Až uplyne prvních sto let,  tak se bude dát říct co a jak.  A toho se už ani já nedožiju.

Jo a v roce 1986 bylo naprosto luxusní léto.  Takže prakticky všichni v evropě koupili spad.  Máma dělala v hydráku a na satelitu bylo vidět, že jim to bouchlo už tejden dopředu než to přiznali.  Pak fouklo z východu a vypršelo se to od kyjeva až po Itálii.

Černobyl,  to je takovej stalker naživo.

Odkaz ke komentáři

Jj, rentgen musí bejt pěkný svinstvo. Mně když zubař rentgenuje hubu, tak vždycky uteče za roh. Teď už neutíká, dal si rentgen na chodbu..

Smě pobavil.  Ale jo holky tedy přesněji moje zubařka taky uteče.  Ale něco jinýho je to dostat jednou za rok,  a bejt v tom furt.

Navíc se to sčítá.  Jako s chlastem.  Lezeš na kopec a nevíš je je velkej.  Pád pak je přímo na hubu.  Každej je na to jinak citlivej. 

Odkaz ke komentáři

Smě pobavil. Ale jo holky tedy přesněji moje zubařka taky uteče. Ale něco jinýho je to dostat jednou za rok, a bejt v tom furt.

Navíc se to sčítá. Jako s chlastem. Lezeš na kopec a nevíš je je velkej. Pád pak je přímo na hubu. Každej je na to jinak citlivej.

Jj, NTAK (Nohavicova teorie alkoholického kopce) znám. Zatím lezu furt nahoru... A zubař je na mě hodnej, rentgenuje mě jednou za rok.
Odkaz ke komentáři

Proto uz se nemuzu dockat az zacnou fotbalove ligy. Platim si satelit na kterem zacina v patek 2. Francouzska a pak uz to jede od soboty anglicka, spanelska, italska, francie, holandsko atd. Cely vikend samy fotbal a pres tyden reprizy s rozbory. Manzelce uz jebe, kdyz slysi ze hraje bedna tak uz slysim z kuchyne " zase ten zkurveny fotbal zacal"? 

Soucítím s tvou manželkou

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...