Ruslan77 Odesláno 28. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2017 Mam nového Superba a tam to prý nejde vůbec vyndat, každopádně řešit tyhle události je opravdu hodně nepříjemné, sám jsem si tím prošel u předchozí RS. Jestli to nebude v garáži, tak se to asi bude opakovat, bohužel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 28. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2017 Nexus, resp. google, resp. alza.Sekl se mi telefon a přešel do bootloop. Chyba telefonu která je způsobena aktualizací = telefon nepoužitelný Nexus 6P. Je to chyba uznána googlem. Telefon je méně než rok starý, zašel jsem tedy reklamovat do Alzy. A údajně reklamaci nemůžou uznat když je vidět jakékoliv mechanické poškození. (mám prasklý displej, nicméně absolutně nesouvisí se závadou- uznanou googlem) Dokonce mi borec říká, to je chyba androidu, já to vím. Ale nemůžu to poslat jako reklamaci, tak jsem zvědav na odpověď z opravny. Při nejhorším budu muset zaplatit za diagnostiku a koupit nový telefon. Což asi stejně udělám, protože na vyřízení mají 60 dnů a to s provizorním telefonem nedám. Tak co je tohle za služby, výrobce udělá botu, známá závada a oni si nejspíš nechají zaplatit výměnu displeje, který má hodnotu 2/3 telefonu+ trochu ohnutý rámeček atd - spadl mi na kole). Zábavné na tom je, že pro vyřešení té závady ten displej stejně musí rozbít....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobisek Odesláno 28. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2017 Já se stejně nasral u Samsungu S6 v autorizáku v Brně u Avionu. Přestal fungovat USB konektor, záruční opravu podmínili tím, že si zaplatím 800 Kč za zadní poškrábaný kryt. Když s tím nesouhlasím, mám prý si zkusit jiný servis, kde to ale určitě skončí stejně. Telefon samozřejmě člověk potřebuje, takže jsem byl nucen s návrhem souhlas podepsat. Nejdřív jsem si říkal, že při převzetí jenom vezmu do ruky telefon a půjdu pryč, pak jsem poctivec vyměkl, zaplatil a k údivu obsluhy nepodepsal předávací protokol. Řešil jsem to ještě přímo se Samsungem a po delší emailové výměně mě poslali k šípku. Uvažoval jsem, že bych se soudil, podle mého to je právně naprostý nesmysl, asi jako kdyby ti v autě odešlo turbo a opravu podmínili zaplacením odřených elektronů. Nakonec jsem nad tím mávl vzhledem k ceně rukou, u tebe už bych se po nějaké judikatuře podíval, případně se zkus pozeptat na ČOI. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 28. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2017 Ani mě tak nenaštvalo, ale spíše dostalo dnešní zjištění. Tak jsem nějak googlil, jestli Steinhart nechystá nějaké menší hodinky, ideálně kolem 38 nebo 39 mm. Nakonec jsem se dostal k tomu, že s největší pravděpodobností Steinhart vůbec nevyrábí svá pouzdra, ale bere je z nějaké čínské fabriky, kde je berou i jiní výrobci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 28. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2017 no a co si myslel ? .... že Gunter sedí po večerech u soustruhu ? ..... co bys tak jako chtěl za deset litrů ? buď rád, že tam vesměs všude za ty prachy je ETA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 28. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2017 Nevím. Elton si svá pouzdra vyrábí taky sám a cenově jsou na tom stejně, co se týče renovací. Steinhart tak nesleduju, takže nevím, ale prostě mě překvapilo, že vidím tohle pouzdro u hodinek za 99 dolarů. U Steinhart za 500. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 28. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2017 2Sphinxx: Přeju pevné nervy - 125 litrů už je fakt dost, i kdyby byl ten "český sen" pojištěný bez spoluúčasti Klišé "Japonec nakonec" v tomhle kontextu vyzní úplně jinak, než jak jej používají zastydlí fandové konzernu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 28. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2017 Mam nového Superba a tam to prý nejde vůbec vyndatNo já nevím, mi to připadá jako klasické dvoudinové rádio, akorát, že část je ho narvaná v přihrádce u spolujezdce. Z předchozího auta mi ukradli Columbus 2x a jednou to zkusili (to už byly na všech sklech přídavné folie a alarm). Kucí z PČR mi řekli, že to je klasika - borci vyberou auto a pak ho jdou za tři týdny zkontrolovat ;o) Na otázku co s tím mi bylo řečeno ať se přestěhuji. Tak jsem se přestěhoval (důvodů bylo více, ale tohle už byla poslední kapka) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 28. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2017 Japonec nakonecNo já něco podobného říkal manželce - "máš citroše, toho se každý čorkař štítí a feťák se ho bojí" a pak jsem asi po půl roce četl, že v ČR byl nějaký gang, co čóroval výfuky z Picassa - svět se normálně zbláznil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 28. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2017 A neni to v tych modernych autach nejak hento-zaheslovane, ze ako len tak nejake radio do len tak nejakeho auta nezafunguje? Alebo aj to maju fetky zmaknute? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 28. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2017 Nevím. Elton si svá pouzdra vyrábí taky sám a cenově jsou na tom stejně, co se týče renovací. Steinhart tak nesleduju, takže nevím, ale prostě mě překvapilo, že vidím tohle pouzdro u hodinek za 99 dolarů. U Steinhart za 500.No:1. tie renovacie v ELTONe uz tiez nestoja co stavalia2. tymto sposobom funguje len jeden model - konkretne IGEN,.... nechajsi do nerezu renovovat co ja viem diplomaty a uvidis na aku cenu sa dostanes. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 28. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2017 No:1. tie renovacie v ELTONe uz tiez nestoja co stavalia2. tymto sposobom funguje len jeden model - konkretne IGEN,.... nechajsi do nerezu renovovat co ja viem diplomaty a uvidis na aku cenu sa dostanes. Přidal bych renovaci Traktor a pokud se nepletu, ještě jejich Linea pouzdro je v podobné cenovce. To by byla tři pouzdra. Takže asi jako Steinhart, který má víceméně jedno hlavní pouzdro a pak pilotky, dejme tomu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 28. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2017 (upraveno) 2wizzard-ow: No je fakt že na přelomu tisíciletí kdesi na Liberecku operoval i specializovaný gang na Hondy - ale potom co jeden z majitelů svého miláška vystopoval, kurvám líným fízlovským prý nezbylo než přítomné pozatýkat. Nicméně v porovnání se všudypřítomnýma ztrátama "konzernových" elektronů, stěračů, zrcátek, kolumbusů a dalších "ve frcu skladových" dílů je to jen kapka v moři - tohle už je regulérní "šedá ekonomika", kdy servisák při shánění "levnějších dílů" už pomalu ani neobvolává vrakoviště, ale zastavárny. Tím pádem máš paradoxně větší šanci že se s ukradeným konzernovým rádiem shledáš "po opravě", než po úspěšném zásahu pomahačů a chráničů... Upraveno 28. srpna 2017 uživatelem Radek124 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 28. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2017 Koncem minulého roku byla po Praze a okolí východní parta na Lexuse a Toyoty.Díky chytrému zamykání (dotyku) brali ty radia i s auty....Ale čapli je :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 28. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2017 Hele kámo přečetl jsem celou Tvoji anabázi a co dodat ? Zkus to jednou pohlídat a sjednej pořádek sám.Techniku pro pokrytí zahrady Ti zapujčím. Kolega přišel před měsícem na Superbu 2017 na zahradě se psem ( hlídacím) o komplet kola s pojistnými šrouby!!! Superb 2014 - combi, LK. Koupen v březnu 2017. Duben - čorli světla, červen - čorli mlhovky, dnes v noci - ty svině čorli Columbuse + bag a vymlátili sklo, chytit ty sráče v noci při činu, tak budeme mít všichni velký problém. Třetí událost za 4 měsíce, to snad ani není možné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 28. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2017 Přidal bych renovaci Traktor a pokud se nepletu, ještě jejich Linea pouzdro je v podobné cenovce. To by byla tři pouzdra. Takže asi jako Steinhart, který má víceméně jedno hlavní pouzdro a pak pilotky, dejme tomu.Nove mechaniky s ETA alebo podobnym strojkom v Eltone za 10K urcite nekupis a nekupis ich ani za 20K,... ved uz aj tie renovacie idu dnes okolo 15 podla toho co vsetko za farby a kustomizacie si navymyslas v pohode aj viac. A nezabudaj, ze su tu stale renovacie, takze bez noveho stroja. Nove Igen so safirom su tusim za 30+. A k tym cinskym puzdram,.... ona to asi naozaj seka jedna linka, akurat tie co sa viac podaria idu Gunterovi a o tom to je. Take Tissely su napriklad za 200 USD ale ze nie vzdy na nich vsetko licuje ako by malo potvrdia v prislusnom vlakne miestni clenovia. No a Gunter s licovanim pokial viem problemy nema, ci to za ten cenovy rozdiel stoji si musi urcit kazdy sam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 28. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2017 No já něco podobného říkal manželce - "máš citroše, toho se každý čorkař štítí a feťák se ho bojí" a pak jsem asi po půl roce četl, že v ČR byl nějaký gang, co čóroval výfuky z Picassa - svět se normálně zbláznil 2: Máme Citroena. A koupíme Suzuki. Je smutné, že si člověk musí vybírat auto podle averze mezi zloději, ale nemá cenu čůrat proti větru. "Neb, kolego Jánošíku, vítr je pouze obohacen o složky, které pak v plné míře dopadnou na čůrajícího." Kvíz, z jaké knížky to je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 28. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2017 Nevím. Elton si svá pouzdra vyrábí taky sám a cenově jsou na tom stejně, co se týče renovací. Steinhart tak nesleduju, takže nevím, ale prostě mě překvapilo, že vidím tohle pouzdro u hodinek za 99 dolarů. U Steinhart za 500.renovaci v Eltonu máš bez strojku. Steinhart a většina podobných výrobců to seká v Číně, případně nakupuje přes různý firmy ala Kanada, UK, který to stejně zadají do Číny. Vyrobit mechanický hodinky v Evropě pod 1000 euro na pultě snad ani nejde.To samý Davosa, všechno kupují, sami to jen smontují dokupy. Když jsme dělali limitku,tak se všechno protahovalo hlavě díky komunikaci: chronomag - Davosa - subdodavatelé (jeden na ručky, další na ciferníky, strojky, pouzdra...) - Davosa - chronomag Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 28. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2017 renovaci v Eltonu máš bez strojku. Steinhart a většina podobných výrobců to seká v Číně, případně nakupuje přes různý firmy ala Kanada, UK, který to stejně zadají do Číny. Vyrobit mechanický hodinky v Evropě pod 1000 euro na pultě snad ani nejde.To samý Davosa, všechno kupují, sami to jen smontují dokupy. Když jsme dělali limitku,tak se všechno protahovalo hlavě díky komunikaci: chronomag - Davosa - subdodavatelé (jeden na ručky, další na ciferníky, strojky, pouzdra...) - Davosa - chronomagJsem vůbec nevěděl. Dík za vysvětlení :-) Odesláno z mého SM-G935F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník qoyi Odesláno 28. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2017 Duben - čorli světla, červen - čorli mlhovky, dnes v noci - ty svině čorli Columbuse + bag a vymlátili sklo, chytit ty sráče v noci při činu, tak budeme mít všichni velký problém. Třetí událost za 4 měsíce, to snad ani není možné. Jo, to znám. Nejdřív mi šlohli celý auto, pak mi auto vybrali ... a pak mi auto rozmlátili (zrcátka, okna, RZ zmizelé). Taky vše během pár měsíců. Na fízlárně .... nebo vlastně od "chlapů od PČR" ... nebo jak se ty prasátka dnes nazývají jsem se dozvěděl že jsem buzerant co někoho nasral a teď po nich chce aby to řešili .. většina odložena. Jen s tím volem co mi šlohnul auto jsme se pak potkali u soudu. Cigán, aspoň se mi na chodbě před soudní síní omluvil, vše přiznal a víc mě nezajímalo. A od tý doby shánim garáž a on ji nikdo neprodává. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky