eskimak Odesláno 16. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2017 Dik chlapi. Takto dobre som sa dlho nezasmial 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 17. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2017 (upraveno) Hele, Romane, nemůžeš to ale napsat všeobecně, prostě jste měli smůlu na nějakou pitomou slepici. U nás byla holka z Mexika na tejden a byla naprosto v pohodě. Komunikativní, normální, vděčná za to, že jsme se snažili a starali. Nejdřív byla naše holka v Mexiku, za půl roku výměna. Mexičanka přivezla dárky všem a v létě máme přijet na dovolenou celá rodina. Projeli jsme pár míst po Čechách, fotila, vyptávala se. S dcerou mluvily španělsky, s námi se snažila anglicky. S rodiči jsme předtím komunikovali po Skype a jsou to fajn lidi. To je prostě náhoda, já znám hodně mladejch lidí, kteří jsou naprosto normální a pak taky hodně dementů. Na vás prostě vyšla druhá možnost, to se stane. Ale chápu tvůj pohled, já bych se asi neudržel a něco bych jí vysvětlil. Asi by to stejně ale bylo k ničemu, to je fakt. Upraveno 17. října 2017 uživatelem Tittus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 17. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2017 Já jsem asi ze staré školy, kurva fix. U nás doma je zvykem se pozdravit, zeptat se, jaký měl kdo den, po jídle říct díky a A sedmnáctiletý syn mi normálně řekne: Táto, prosím tě, můžu jet někam na víkend? A když budou někde na návštěvě, věřím, že jsou obě děcka schopny se chovat tak, aby si hostitele nemohli říct, že jsou nevychovaný spratci. Já to děvče vychovávat rozhodně nebudu, ale jen čumím,Můj spolužák byl takhle na měsíc v americe a ta rodina z něho byla nešťastná, protože celou dobu nevylezl z pokoje. Když se vrátil, tak byl nadšený a vykládal jak jsou ty servery na wow v americe živější a že si to užil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 17. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2017 (upraveno) Kašlu na to. Jen jsem si chtěl odfrknout, vím, ze se to nedá zevšeobecnit. Něco ji říkat jsem nechtěl, nedokázal jsem si odpovědět , co by to přineslo kromě nepříjemností. A na ty nemám chuť ani čas. Mrzí mě to za holku, že se hrozně těšila, plánovala, co spolu zažijou, a ve finále na ni to děvče skoro nepromluví. Tak říkám dcerce: ?Moje milá, tak se na ni vykašli, nemáš zapotřebí se doprošovat o přízeň. Nejezdi k nim, když jsi ji poznala. Seberte se s mamkou, a vyražte na jaře do Francie spolu, když Tě to tam láká.? A ona se na mě podívá řekne:?Já vím, ale my do těch rodin jedeme i s kamarádkama a doufám, že se tam na mě nevykašlou, když se tady o XY staráme. ? Takovej ten čistej pohled děcka. A tady prostě sklapneš kufry a kousneš se do rtu. No není to samolitr nějaká tragédie, co by tady musela zaplnovat vlakno na tři strany, prostě jsem asi moc hrdej na to, aby mě to v tu chvili nenasralo Upraveno 17. října 2017 uživatelem Roman I. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 17. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2017 Já ti rozumím a nechápu, proč se do tebe naváželi. Moje děti jsou obě vychovávány jako společensky zdatné a komunikativní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 17. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2017 To je strašná fráze, společensky zdatný když se mluví i dítěti... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 17. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2017 ...a v kolektivu oblíbení... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 17. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2017 Posli haranty na vychovu Decebalovi, je to byvalej pedagog a urcite ma deti moooc rad! 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 17. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2017 ...a v kolektivu oblíbení...Přesně :-) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 17. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2017 Posli haranty na vychovu Decebalovi, je to byvalej pedagog a urcite ma deti moooc rad!Mlč, smrade nevychovaná, nebyl jsi tázán. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 17. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2017 Snažil jsem se najít jiné vyjádření, ale na nic jsem nepřišel. Prostě se moje děti umí chovat ve společnosti, zdraví, děkují, dokážou se slušně bavit. Místo třech řádků jsem řekl společensky zdatný. To jsem si teda něco dovolil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin JJJ Odesláno 18. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2017 Tento měsíc po páté do bankomatu UCB a 3x nefunguje.... :-( Budu vybírat novou banku!!!!!!!!!!!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 18. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2017 (upraveno) UCB krachla...No Upraveno 18. října 2017 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 18. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2017 V UCB jsou posledni dobou nejaci smutni. V Brne jsem s nema byl spokojenejsi nez s KB, ale tady v Praze to je nic moc. Volam na bankerum, neco jim reknu, stejne to neudelaj a zpatky se neozvou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 18. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2017 Ta zku...ná mlha a lidi co v ní jedou třicet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 18. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2017 A kolik by měli jezdit v mlze, jestli je tak zkurvena? 150? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 18. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2017 To by bylo super ale stacila by aspoň půlka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koroner Odesláno 18. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2017 Ta zku...ná mlha a lidi co v ní jedou třicet.Na D10 asi jeli 150, hromadná nehoda a od Brandýsa hodina na Černý most. Odesláno z mého HUAWEI VNS-L21 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 18. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2017 A kolik by měli jezdit v mlze, jestli je tak zkurvena? 150?když je mlha musíš aspoň 120 jet přeci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 18. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2017 když je mlha musíš aspoň 120 jet přeci jo a jen na denní svícení....................tak to ví snad každej...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky