geometr Odesláno 24. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2017 OK. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 24. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2017 Své jsem k tomu napsal po reakci Romana I. Pokud tomu, co jsem k tomu napsal někdo nerozuměl, je mi to líto.Decabale: Jaká zpráva? Byl to rozhovor. Beru, že s takovým člověkem, jak bylo výše uvedeno, a že to bylo ode mne neuvážené, vzhledem k osobě dotyčného. Ověřování: Pokud jsou tam zásadní rozpory v historických skutečnostech, sem s nimi. Edit: Jo a děkuji Vojtovi1 za výčet seriózních médií. .... a všem následujícím, vážně.http://www.lety-memorial.cz/history_cz.aspx Je to prostě účelově napsáno viz: "Za celou dobu existence tábora v Letech nebyl žádný z vězňů zastřelen nebo ubit. Někteří dozorci podle dokumentů jednali s cikány hrubě a okrádali je (za to byl dokonce první velitel tábora odvolán), jiní vězňům pomáhali. Z tábora v Letech se i propouštělo, což v případě koncentračních táborů se dělo jen výjimečně." už se trochu zapomněl zmínit o min. 420 vězních transportovaných a zavražděných v Osvětimi, mrtvých díky pracovním podmínkám atd.. Na holocaust jsem vzhledem k rodině historii opravdu citlivý, proto ta reakce. Autor Tebou citovaného článku patří mezi jeho popírače. Z dědovi strany z velké rodiny zbyli (tatínek- utekl z koncentráku a následně se přidal k legiím, bratrance - utekl do Anglie, Teta taky utekla. No a Maminka, díky ni přežil děda- mimochodem žili celou válku ve vagónu, děda byl Skaut a jeho vedoucí na konci války zastřelili: https://www.cirkev.cz/cs/aktuality/16042270-let-od-zalozeni-skautske-mohyly-na-ivancene-v-beskydech děda byl jeden z těch co Ivančenu založili) Já četl ty dopisy z Osvětimy, Buchenwaldu.... mimochodem děda toho do teď není schopen - týden potom jsem nemohl spát...Z babiččiny strany viz příběh tady : http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/85713-vojta1-hodinky/?p=1461728 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 24. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2017 Ano, beru bylo to neuvážené, už jsem to napsal, víc k tomu nemám. Jo, vzpomínám si, že už si tu někde o své rodině psal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 24. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2017 Jo a naštval jsem sám sebe, tím, že se zas a znovu pouštím do nesmyslných diskuzí na těch internetech. Kokot.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 24. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2017 Kdo to někdy neudělal a neudělá v budoucnu? Se na mě podívej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronař Odesláno 24. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2017 Určité shrnutí "novinářských" sraček je na http://demagog.cz/kscm-a-alternativni-zdroje-informaci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobisek Odesláno 24. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2017 Proč tak hrubě? Vždyť to jde napsat i mile:Decebal & Bobisek U kreten(k)a jsem měl celý den lepší náladu, jak mu musela prasknout žilka :-) Nicméně Petře mohu se (též mile) zeptat, jaká je dle tebe definice sluníčkáře? Já si klidně dané označení osvojím, pokud budu vědět, jakou charakteristiku má takový člověk mít. V případě Letů jde o místo, kde řada nevinných lidí trpěla a umírala, komunisti neměli rádi cikány, tak na místě postavili prasečák. Bez ohledu na mnoho nuancí příběhu mi nepřijde jako největší průšvih dne, když stát utratí půlmiliardy za to, aby danou křivdu napravil. Každý rok padnou ze státního rozpočtu desítky/stovky miliard na mnohem zbytečnější záležitosti a nepřišlo by mi, že by se nad tím zde Maxel, Frostie a jiní pohoršovali. Sám sebe se ptám, kde se v lidech bere ta nenávist a zloba? Máme se zde na fóru všichni natolik dobře, že trávíme čas s naprosto zbytným koníčkem, jako jsou drahé hodinky, a budeme přitom píčovat nad tím, když někdo zařídí, aby na ostatky dětí zemřelých na tyfus nesrali vepři? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geodet Odesláno 24. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2017 Já si myslim, že většině cikánů je to úplně volný, že je tam vepřín. Dokonce si myslim, že 90 % jich ani nemá tušení, že tam nějakej tábor byl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 24. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2017 Jo a naštval jsem sám sebe, tím, že se zas a znovu pouštím do nesmyslných diskuzí na těch internetech. Kokot....Vojto, Vojto... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 24. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2017 Já si myslim, že většině cikánů je to úplně volný, že je tam vepřín. Dokonce si myslim, že 90 % jich ani nemá tušení, že tam nějakej tábor byl.A já dodám, že stejné nebo větší procento z nich absolutně nic netuší o KZ, druhé světové válce a neumí ani vyslovit a definovat holocaust /porajmos... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 24. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2017 Každý rok padnou ze státního rozpočtu desítky/stovky miliard na mnohem zbytečnější záležitosti ..........jo ... tohle je jediné srozumitelné v tvé mozkomyšlence cikány nemá rád nikdo (ne jenom komunisté) ... stejně jako oni nemají rádi nás myslím, že vepřín jako využití pozemku je lepší než bronzovej cikán na podstavci dále myslím, že na spoustě polností kde se odehrálo něco důležitého, třeba smutného dnes roste řepka nebo stojí něco užitečného .... to ti nevadí ?.... pokud by se na každém rádoby pietním místě měl postavit pomníček, tak je zeměkoule jenom hřbitov .... stačila by jenom pietní místa z WWII .... to by byl kurva hřbitov ale třeba by tě to potěšilo ... ty pomníčky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 24. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2017 Já to nevidim tak jednoznačně. Úcta k lidem by bejt měla, vlastně musí bejt. Já jezdim okolo několikrát ročně už řadu let. Nevim kolik lidí se tam bylo vůbec podívat, co o tom píšou. Pravdou je, že ten vepřín je v tom místě, resp. zhruba mezi silnicí a tím místem tábora, kterej byl o dost menší, než je vepřín (řádově šestina?) a pravděpodobně pouze částečně zasahuje přímo do místa tábora (asi přesnější pojmenování je, že leží v těsném sousedství bývalého tábora). Vepřín by tam bejt opravdu asi nemusel. Docela pěknej památník (takový pěkný místo) tam už taky je (pravda ne zas tak dlouho), tuším v místě pohřebiště, ne přímo v místě tábora. Čert vem ty peníze, kdyby se to tím vyřešilo. Pak (a to už není jenom o Letech) by byla hlavně potřeba nějaká osvěta k tomu, aby lidi věděli, že nějaký takový památníky jsou a proč vůbec jsou. Víc už k tomu opravdu nenapíšu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 24. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2017 (upraveno) ... a nepřišlo by mi, že by se nad tím zde Maxel, Frostie a jiní pohoršovali.Já se nepohoršoval, mě to jenom nasralo. A proč? Protože 99% cikánů ani neví, že tam nějakej tábor stál. Je jim to naprosto putna, co je zajímá je jak tenhle stát co nejvíc vyždímat. //edit: dále viz. co napsal YPO, podepisuji Upraveno 24. října 2017 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 24. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2017 Náhodou cikáni sou správný. Asi sem to sem už jednou psal ale na vojně sme jeli na brigádu do Lidic a když sme vyskakovali z vétřiesky, tak nás pozorovala banda cigošů a jeden malej se ptal: Mami, to jsou Němci? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 24. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2017 No, pokud jste jeli na tu brigadu 10.6.1942, tak mel asi pravdu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobisek Odesláno 24. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2017 Já si myslim, že většině cikánů je to úplně volný, že je tam vepřín. Dokonce si myslim, že 90 % jich ani nemá tušení, že tam nějakej tábor byl. A já dodám, že stejné nebo větší procento z nich absolutně nic netuší o KZ, druhé světové válce a neumí ani vyslovit a definovat holocaust /porajmos... 90 % bílých slušnočechů by na mapě nedokázalo najít Lidice nebo Terezín a o Javoříčku či Ploštině v životě neslyšeli, znamená to, že na jejich místě máme vystavět prasečáky? jo ... tohle je jediné srozumitelné v tvé mozkomyšlence cikány nemá rád nikdo (ne jenom komunisté) ... stejně jako oni nemají rádi nás myslím, že vepřín jako využití pozemku je lepší než bronzovej cikán na podstavci dále myslím, že na spoustě polností kde se odehrálo něco důležitého, třeba smutného dnes roste řepka nebo stojí něco užitečného .... to ti nevadí ?.... pokud by se na každém rádoby pietním místě měl postavit pomníček, tak je zeměkoule jenom hřbitov .... stačila by jenom pietní místa z WWII .... to by byl kurva hřbitov ale třeba by tě to potěšilo ... ty pomníčky Když jsi takový myslitel, tak mi řekni o místu v ČR, kde za posledních sto let umíraly desítky lidí a není tam památník? Já vím akorát o těch, které souvisely s divokým odsunem... A pomníčky mě netěší, připomínají mi hrůzy minulosti. Řepka má dost prostoru jinde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 24. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2017 Teď jsem se zrovna rozepisoval o demagogii (sraní vepřů na mrtvé děti apod vs skutečné umístění tábora.), ale ty jsi to ještě trumfl. Pánové - máte všichni pravdu, já na tohle téma končím a jdu dělat něco užitečnějšího... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 24. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2017 Když jsi takový myslitel, tak mi řekni o místu v ČR, kde za posledních sto let umíraly desítky lidí a není tam památník? Já vím akorát o těch, které souvisely s divokým odsunem... A pomníčky mě netěší, připomínají mi hrůzy minulosti. Řepka má dost prostoru jinde.myslíš jako památník na 7 hektarech ? .... tak to nemá nikdo ... to máš pravdu ..... jenom cikáni to budou mít .... a to je fér Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 24. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2017 No, pokud jste jeli na tu brigadu 10.6.1942, tak mel asi pravdu...Cha, cha, hezky pěkně :-) Abych nebyl offtopic, v Terezíně se náhodou zachovali důležité seznamy vězňů jenom díky tomu že je cikáni ukradli... Jinak máte pravdu, že cikánovi a stejně tak politikovy to je úplně šumák, jde jenom o prašule. Stejně tak jako všechny ty příšerně předražené pomníky sudetským Němcům tady okolo mě. Dřevěný kříž v hodnotě dvacet tisíc za šestset a podobně. Kdoví jak to z celým tím vepřínem je, kdo všechno v tom má interest... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ewolucionar Odesláno 24. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2017 Ze bronzovy cikan na podstavci.. Pobavilo ako ten skutocny pribeh z vychodu Slovenska,,, ze co pocul ako posledne terminator na Vychode? DYK ŽELEZO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky