JaRooN Odesláno 21. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2017 (upraveno) Vidím, že jsi zase úplně mimo. Já o koze a ty o voze. Jako vždy si meleš svoje a vůbec nevnímáš, k čemu ta citace byla... Právě že takových případů je nejenom na fóru poslední dobou nějak hodně. O svém názoru sice nepřesvědčí vůbec nikoho, to je ale dle nich pouze výsledkem toho, že ostatní jsou zcela mimo.Přesně. Tito pak nezřídka vedou SVJ do pekel, protože si ve své domýšlivosti nepřipouští, že to může být všechno jinak. Bohužel se s takovými "neomylnými" individui člověk při své práci potkává dost často a obvykle v momentě, kdy už jenom hasí, co tito pitomci napáchali. Upraveno 21. prosince 2017 uživatelem JaRooN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanNovakJan Odesláno 21. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2017 Ta citace byla ona hloupost, o které jsem psal. Prostě nějaký jeliman, který v životě do správy nemovitostí nedělal, si tady začal na hrát na chyrolína, a když už nevěděl kudy kam, tak do toho zamíchal i zdejší fórum v domnění, že tak asi jeho ego lépe vynikne. Takže spíš ty nějak nevnímáš (nebo nechceš vnímat) realitu. A už opravdu dost, odpověděl jsem jenom ze slušnosti a nemám zájem tady dál matlat omáčku kvůli nesmyslům, když problém je stejně dávno vyřešen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 21. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2017 : pokud na tebe klekne SFÚ, tak to taky nerozdejcháš. Věř mi.Slovensky filmovy ústav mi doteraz vzdy pripadal ako neskodna a uzitocna organizacia. A aha, zdanie klame. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 21. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2017 To spíš bude Společenstvo Fikaných Úředníků. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 21. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2017 Ta citace byla ona hloupost, o které jsem psal. Prostě nějaký jeliman, který v životě do správy nemovitostí nedělal, si tady začal na hrát na chyrolína, a když už nevěděl kudy kam, tak do toho zamíchal i zdejší fórum v domnění, že tak asi jeho ego lépe vynikne. Takže spíš ty nějak nevnímáš (nebo nechceš vnímat) realitu. A už opravdu dost, odpověděl jsem jenom ze slušnosti a nemám zájem tady dál matlat omáčku kvůli nesmyslům, když problém je stejně dávno vyřešen.Klidně si dál mel svoje nesmysly mimo. Je to ubohé, co předvádíš... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Veneria Odesláno 21. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2017 Ta citace byla ona hloupost, o které jsem psal. Prostě nějaký jeliman, který v životě do správy nemovitostí nedělal, si tady začal na hrát na chyrolína, a když už nevěděl kudy kam, tak do toho zamíchal i zdejší fórum v domnění, že tak asi jeho ego lépe vynikne. Takže spíš ty nějak nevnímáš (nebo nechceš vnímat) realitu. A už opravdu dost, odpověděl jsem jenom ze slušnosti a nemám zájem tady dál matlat omáčku kvůli nesmyslům, když problém je stejně dávno vyřešen.Nerikal tu nekdo ze uz konci?....a ejhle dalsi prispevek! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Veneria Odesláno 21. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2017 A koukam dalsi a dalsi a dalsi.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 21. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2017 Ta citace byla ona hloupost, o které jsem psal. Prostě nějaký jeliman, který v životě do správy nemovitostí nedělal, si tady začal na hrát na chyrolína, a když už nevěděl kudy kam, tak do toho zamíchal i zdejší fórum v domnění, že tak asi jeho ego lépe vynikne. Takže spíš ty nějak nevnímáš (nebo nechceš vnímat) realitu. A už opravdu dost, odpověděl jsem jenom ze slušnosti a nemám zájem tady dál matlat omáčku kvůli nesmyslům, když problém je stejně dávno vyřešen.Dost lidi se ti snaží naznačit že mimo jsi ty. Už to pochop Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanNovakJan Odesláno 21. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2017 https://www.novinky.cz/domaci/458601-babis-posilil-na-35-procent-top-09-a-stan-by-propadly.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 21. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2017 Parkování na sídlišti mě naučilo, že tohle fakt nemá cenu řešit.Člověk prostě občas vyndá značku a vyklepe ji gumovou palicí a obtáhne čísla barvou a je klid. Sám jsem kouli na 2 dvou autech před tím měl a vím, že je to je to jak nic. Nebo máš tu SPZ na přání? Dnes jsem zjistil, že se mi nejspíš během nákupu nějaký KO..OT!! opřel v podzemkách koulí o 2 měsíce staré auto! Samozřejmě v RZ jáma a na 2 zubech vycvaklá. Doufám jenom, že nárazník jako takový bude v pohodě. Pochopitelně za stěračem ani ?Vyliž mi pr..el?. Já jsem tak nas..anej!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraTce Odesláno 21. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2017 Parkování na sídlišti mě naučilo, že tohle fakt nemá cenu řešit.Člověk prostě občas vyndá značku a vyklepe ji gumovou palicí a obtáhne čísla barvou a je klid. Sám jsem kouli na 2 dvou autech před tím měl a vím, že je to je to jak nic. Nebo máš tu SPZ na přání?Ne, nemám značku na přání. Jen mě to naštvalo. Je to fungl nová voňavka, člověk z toho má radost, tancuje okolo toho dervišské tance, parkuje jedině v garáži a pak tohle. No nicméně dnes pokračování. Přijel jsem odpo pro ještě pár drobností do Metropole na Zličín. Zaparkoval jsem a jal se vyřizovat hovor. Za mnou zaparkoval nějaký řízek s postarší A6. Jen jsem ho bleskově zaregistroval ve zpětným zrcátku a telefonoval dál. Po pár minutách cítím takové jakoby ?žuchnutí?. Utnu hovor, vyletím z auta a co myslíš? KO..OT No.2 si v tý svojí stoletý plečce nezatáhl ruční brzdu a ta sjela a opřela se mi o zadek auta. Tvl...s pi.ováním jsem metr popojel a kontroloval škody. Zdá se, že nic, ale konání a absolutní nezájem některých lidí o svoje okolí mě dokáží překvapovat pořád dokola! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 21. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2017 Klid, ještě pár sekanců od bočních dveří a už Ti to ani nepřijde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 22. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2017 Přesně, ono tě to naučí pořizovat si nový hezký auta. Stodvacítku vyfasuješ a budeš jako ostatní hrát hru Uhni, nebo tě vodřu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 22. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2017 Ta hra se jmenuje: Ať děláš co děláš, stejně ti to odřu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 22. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2017 Tohle mám na parkovišti před prací na denním pořádku. Když kouknu z okna, tak taky vždy někdo do někoho bouchne. Samozřejmě pak letí kvapikem pryč. Obzvláště v tuto předvánoční dobu je to masakr. Lidi parkujou jako hovada. Taky tam mám strach parkovat a to mám vyhrazené místo na stání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hedonista Odesláno 22. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2017 Klasika, Česká pošta - balíček odeslán 06.12., do dnešního dne nedodán a ČP neví, kde je... Na DEPU pro jistotu ani nikdo nebere telefony. Opačně DPD balík včera odeslán, dnes v 9.00 doručen. To ale patří do vlákna "Co mě dnes potěšilo"... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 22. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2017 Já takhle ráno (když jsem ještě bejval Pražák) přišel k autu na šikmým stání. Nějakej asi ožrala mi to poslal podélně na pravý přední kolo, nárazník KO, blatník lehce, rozšmelcovaná nádoba ostřikovače s čerpadýlkama, blinkr - no sakumprásk něco přes 40 tKč u Volva. Samozřejmě lísteček žádnej. Od tý doby mě tyhle kosmetický dotyky nechávají v klidu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 22. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2017 Ondro- bohuzel je to fakt normalni, u nas se plno lidi timhle "tukancem" ujisti o tom, ze pri parkovani jsou na miste, vidim to u nasich z okna za cca hodinu tak 10x. Blbej zvyk, neumeni a nezajem o majetek druhych, bohuzel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 22. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2017 Dneska u Kaufu jeden "umělec" sejmul vedle stojícímu celý zadní bok.Ale světe div se,počkal na majitele a sepsali to.Což se už moc nestává,spíš světlá výjimka. Jinak doufám,že u nás to s nákupy skončilo.Všude Boží dopuštění,hrůza děs. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 22. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2017 Ja dnes jedu a "pic", na levou hranu celniho okna kaminek. Koukam co se deje a ve skle prasklinka. Vydrzela asi tak minutu, kdyz se od mista narazu zacala sirit dalsi prasklina napric celnim sklem, asi 10cm. Pecka. Mam dnes pred sebou jeste asi 300km, tak jen cekam, kdy me vyhmatne organ a ja prijdu s vymluvou "to se stalo prave ted"... :-/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky