Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

U nás to lítá od 15:30h. Mezi panelákama, tohle moc nechápu. Malá zatím spí. Psa (americký kokr) od máti co mám doma na hlídání, protože si  přerazila ruku na ledovce, tak se nebojí. To je fajn, ale sere ho to, tak štěká. Hážu po něm klobásy aby držel hubu, tak to zatím zabírá. 

Upraveno uživatelem Jeronimo
Odesláno

Hele má to být ohňostroj na přivítání nového roku. Ve většině zemin se pálí od půlnoci tak do jedné do dvou do rána. Tady jsou to dva dny v kuse. Máme k ohnostrojum nejliberalnejsi přístup v civilizované Evropě. Bohužel je tento institut naduzivan. Já sám, ač mám psa, tak s tím problém nemám, ale nemusím to snaset 48 hodin.

Odesláno

Neprskám na lidi, co odpalujou ohňostroje, je to hezký a chodíme se i ven koukat, ale budu prskat na dementy, co pálej dělbuchy čoklům před čumákem nebo zadkem. Naschvál.

Odesláno (upraveno)

EDIT: PRO PETRANDO: Ach jo, a to jsem si na nějakou dobu zakázal přispívat. Chlapče, Ty jsi ale kokot. Rozumný a ohleduplný člověk nemá potřebu nutně v nějaký čas (jenom proto, že to dělají ostatní) odpalovat spoustu nesmyslných rachejtlí  a podobných kravinek.

Upraveno uživatelem Bert
Odesláno

Ať si lidi klidně "vítaj" novej rok ohňostrojem a dělobuchama, ale proboha proč už někdy od Vánoc do 2.1.? Už i přes den má člověk s dětmi strach jít po chodníku, aby mu z balkonu něco netřísklo za prdelí. Města tvrdí, jak to maj omezený vyhláškama - to je gut, ale absolutně nekontrolovatelný a ani jsem o nějakym postihu nikdy neslyšel...

Odesláno (upraveno)

Bert: Sem chtěl napsat, že je chuj jak lampa, ale pak sem si řek, že tu nebudu psát sprostě. Tak dík, žes to udělal za mě... :D

Upraveno uživatelem m.n.
Odesláno

V JAR to bylo ještě o něco lepší, tam každý co jakou koliv zbraň na farmě našel nebo vyhrabal, tak z ní na Silvestra střílel, i granát jsem viděl v kukuřici jednou vybuchnout :-)

Odesláno (upraveno)
  V 31. 12. 2017 v 20:59, m.n. napsal:

Bert: Sem chtěl napsat, že je chuj jak lampa, ale pak sem si řek, že tu nebudu psát sprostě. Tak dík, žes to udělal za mě... :D

V 31. 12. 2017 v 21:01, baza napsal:

Nápodobně děkuji Bertovi, že nemusím být sprostý.

V pohodě chlapci, zkrátka až se uvidíme, objednáte panáčka kontroverznímu členovi Chronomagu  :-)

Upraveno uživatelem Bert
Odesláno

:) ale chlapci, vemte si ty sve zavsivene veverky a bezte s nima vyt na mesic a stěžujte si jak je svet kruty :)

Vzdyt je Silvestr, a co si pamatuju, tak se strili na Silvestra ohnostroje. Ze to delaji nekteri lidi od 24.12 - ledna, za to ja nemuzu, zkuste si stetovat na Hlavnim nadrazi

Odesláno (upraveno)
  V 31. 12. 2017 v 21:06, Duke650 napsal:

Petrando Přečti si to po sobě zítra až vystřízlivíš...

......

Upraveno uživatelem Bert
Odesláno
  V 31. 12. 2017 v 21:09, Petrando napsal:

:) ale chlapci, vemte si ty sve zavsivene veverky a bezte s nima vyt na mesic a stěžujte si jak je svet kruty :)

Vzdyt je Silvestr, a co si pamatuju, tak se strili na Silvestra ohnostroje. Ze to delaji nekteri lidi od 24.12 - ledna, za to ja nemuzu, zkuste si stetovat na Hlavnim nadrazi

Jsi opravdu kokot
Odesláno

tady to je samy drson co jen nadava, ale aby něco udelal pro toho svého milacka, to ne... to budou radeji nadavat a byt sprosti, ale aby se nejak postarali aby ten jejich kamarad netrpel to ne... to tomu jejich psimu kamaradu fakt hodne pomuze... bych se stydel mit takového panicka. Kolik z vas ma plnovous a hraje si na macha?

Odesláno

Bert, je fakt nutne znizovat sa k takemu niecomu? Podla mna si za takyto osobny utok nezasluzis nic ine len ban. Nemam proti tebe nic. Pred par hodinami sa tu riesila uroven chronomagu... .

A ano, na konci roka sa na celom svete strielaju rakety, je to zvyk. Ty by si ho zakazal. Ja by som zakazal chov psov v bytovkach a pohyb psov na verejnom priestranstve. Chapes co tym chcem povedat? Kazdy ma nejaky nazor, za opacny si predsa nebudeme vulgarne nadavat. Ten tvoj nieje spravny. Ani moj.

Odesláno
  V 31. 12. 2017 v 20:47, Petrando napsal:

Panove... mame silvestr, tak holt se strili. To je jak kdyby se někdo rozciloval ze si při vetru pochci nohy. Pokud to majitelum pejsku a jinych ctyrnohych individui vadi, mají si ty sve chlupate potvory nalozit a vyrazit nekam mimo civilizaci a 2.1. prijet zpet.

Jako nadavat na ohnostroj a zustavat doma a nechavat sve milacky napospas tomuto hluku taky o necem svedci... ;-)

attachicon.gif 26170708_1744525575592486_5849929229649869836_o.jpg

Tak většího kreténa debilního aby pohledal. Me zpoždění v odpovědi je způsobeno návštěvou u nás a autokorekci, aby to vypadalo aspoň takhle...
Odesláno

Já to vidím pozitivně a nadále si myslím, že Petrando je normální, akorát aktuálně pod vlivem...

Za sebe nadále tvrdím, že jen bezohledný kretén jde za bílého dne nebo v podvečer (v podstatě kdykoli kromě silvestrovské půlnoci) mezi baráky házet bouchací kuličky, dělbuchy a další pyropitchoviny. Že to obtěžuje lidi? že brečí děti? že senioři lapaj po dechu? nasrat, máme demokracii, že? howgh

Odesláno
  V 31. 12. 2017 v 21:18, eskimak napsal:

Bert, je fakt nutne znizovat sa k takemu niecomu? Podla mna si za takyto osobny utok nezasluzis nic ine len ban. Nemam proti tebe nic. Pred par hodinami sa tu riesila uroven chronomagu... .

A ano, na konci roka sa na celom svete strielaju rakety, je to zvyk. Ty by si ho zakazal. Ja by som zakazal chov psov v bytovkach a pohyb psov na verejnom priestranstve. Chapes co tym chcem povedat? Kazdy ma nejaky nazor, za opacny si predsa nebudeme vulgarne nadavat. Ten tvoj nieje spravny. Ani moj.

Ahoj eskymáku. Možná máš pravdu, ale já jsem zastáncem hesla: na hrubý pytel hrubá záplata. Jsem ochoten nést následky za mé hrubé vyjádření. A to není jenom v tomto případě, ale myslím to obecně.

Odesláno
  V 31. 12. 2017 v 21:22, Duke650 napsal:

Já to vidím pozitivně a nadále si myslím, že Petrando je normální, akorát aktuálně pod vlivem...

Za sebe nadále tvrdím, že jen bezohledný kretén jde za bílého dne nebo v podvečer (v podstatě kdykoli kromě silvestrovské půlnoci) mezi baráky házet bouchací kuličky, dělbuchy a další pyropitchoviny. Že to obtěžuje lidi? že brečí děti? že senioři lapaj po dechu? nasrat, máme demokracii, že? howgh

Já bych zakázal chov seniorů v bytovkách, jak radí můj oblíbenec eskimak.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...