Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ohňostroj na silvestra ok, ale prosím jenom ten profesionální co má nějakou úroveň a dělaj to lidi, co tomu rozumí. Petardy za tři stovky z Tesca fakt nikoho neohrozí a nadělaj víc škody, než užitku.

Odesláno (upraveno)
  V 31. 12. 2017 v 20:54, Bert napsal:

EDIT: PRO PETRANDO: Ach jo, a to jsem si na nějakou dobu zakázal přispívat. Chlapče, Ty jsi ale kokot. Rozumný a ohleduplný člověk nemá potřebu nutně v nějaký čas (jenom proto, že to dělají ostatní) odpalovat spoustu nesmyslných rachejtlí a podobných kravinek.

Berte poslední dobou té přestávám nějak chápat,proč hned tak zostra? Co řekneš Kamilovi na srazu až se tě zeptá proč to na fóru rozesíraš?

Upraveno uživatelem vraby
Odesláno

Tak resume: kočka už třetí den nezvěstná, zdrhla po extra silný dávce dělbuchů přímo na ulici před barákem. Původně jsem počítal s tím, že ji vezmu na Silvestra domů do předsíně, ale že to vypukne o dva dny dřív mě trochu zaskočilo. A na delší dobu ji brát do tepla jsem nechtěl, aby pak neměla venku problém, přestože má perfektní zateplený pelech. Obě děti jsou zrovna ve fázi, kdy jsou na ní fixovaný, venku si s ní furt hrály, když jsou zrovna u maminky a volají, tak pozdravují kočku a ne mě :) Mám docela vztek. Sousedi (někteří) se předháněli, kdo udělá větší ránu, petardy v ruce místo na stojanu nebo v zemi, děti u toho. Příští generace už bude moci argumentovat, že je to tradice, a budou mít pravdu. Kua!

Odesláno

Nejhorší je, že spoustě lidí dojde, že to není moc dobrej nápad až ve chvíli, kdy sebe nebo své blízké zmrzačí... :-/ Držím palce, ať se micka najde.

Odesláno

Martare, meli jsme poslechnout chytreho Petranda a vodjet s tema vsivakama na tri dny nekam mimo mesto.

Bert to trochu prepalil, to je fakt, ale ze si o to pan chytrolin rekl, je taky pravda...

At se vam kocka vrati!

Odesláno

Diky. Petrandovi postoj rozmlouvat nebudu, každý máme právo na názor. Třeba nám tu bude za deset let radit, abychom si brali před Silvestrem čtrnáct dní dovolenou a "někam" s dětmi a domácím zvířectvem odjeli, protože je normální, že si většina občanů hraje na Fallúdžu už od Mikuláše. (Petrando, sorry, jsem naštvanej :) )

Odesláno

Ale jó, klidně vypadnu, ale až na to budu mít prachy, až budu mít kam vypadnout a hlavně přetransportovat tři psy, dvě kočky a rodinu. Ale zase znám případy, kdy na venkově rovnou střílej do těch psů a koček... :-P

Odesláno

Vraby - Bert sa sice ukazal ako zdatny rozesirac s rastucim potencialom, ale za Petranda by som ho nekritizoval. Byt hruby bez priciny alebo zlomyselne, to je jedna vec, ale ked je raz niekto kokot, a to sa Petrando nasledne ukazal ako nadherny studijny exemplar, tak co s tym ma clovek robit? Budeme zdvihat obocie, taktne naznacovat a kultivovane diskutovat? Proti tomuto su predsa bezni kokoti uplne imunni. A nie ze by to ini clenovia neskusili.

Okrem toho, co zvierata - tie poulicne delobuchy v prvom rade vadia ludom. Uz je to za nami, tak zase o rok. PF 2018!

Odesláno

Njn, Petrando úspěšně trollil - a Bertovi se to nepodařilo zvládnout na úrovni (jak by jeden u bývalého moderátora předpokládal). Kvůli podobným příspěvkům a přestřelkám mne to sem pomalu nebaví chodit, nedejbože postovat něco o hodinkách.

Abych se vrátil k tématu, už si ani nevzpomenu, kdy naposledy jsme zažili měststký silvestr, jsme pravidelně na chalupě v Jizerkách. Je tu ale dost lufťáků a bouchá to tu ostopéro už od vánoc. Ještěže naši chlupáči všichni měli plus minus "pětkovou" povahu. - Jinak mne štve už druhý den počasí a podmínky nahoře, na tenhle sníh mazat neumím a na brusličky jsem dneska línej .-)

Martar: kočce i vám přeju, ať se brzo najdete!

Odesláno

Já bych to vyřešil jak s techno párty a podobně. Odlehlý plac někde zamluvit a tam střílejte jak je libo. Buď každý sám za sebe, nebo, ti, co chtějí odpalovat, se složí předem a zaplatí firma. Všichni budou spokojeni a ještě to bude vypadat líp. 

Odesláno
  V 1. 1. 2018 v 12:24, Mornix napsal:

Pokud vím, tak Petrando neobhajoval střílení petard 14 dní před silvestrem.

Jasně že ne, akorát doporučoval s gentlemanským nadhledem že pokud to někomu vadí tak si má vzít své

"čtyřnohé individuum a jet na tři dny někam mimo civilizaci",

respektive že si mají vzít "své zavšivené veverky a jít s nimi výt na měsíc".

Obrázek si každý utvoří sám.

Odesláno

A je to právě použitý slovník, proč myslím, že šlo o příspěvek trolla. Tj. o konfrontačně vhozený názor do diskuse, v níž si právě pár páníčku povzdechlo...

Odesláno

Já myslím, že zamknout tu diskuzi bylo výborné řešení. Spousta z nás už byla dost vytocena, jak uklidnovala od rána psy a do toho rady tohoto typu s vysloveně provokacni fotkou světlic s nápisem kdo nešetřili není Čech.

Odesláno (upraveno)
  V 1. 1. 2018 v 12:24, Mornix napsal:

Pokud vím, tak Petrando neobhajoval střílení petard 14 dní před silvestrem.

Vzdyť já vím - jen jsem to úmyslně přehnal, abych zdůraznil to co mi vadí a co za tradici nepovažuju - totiž pyrotechniku používanou už den dva PŘED silvestrem. Silvestrovskou noc samotnou každej přetrpí nebo si ji užije, a především si ji může zařídit podle svého naturelu, např. někde v tichu na samotě. Ale těžko si budete "zařizovat" stále se zvětšující blok dní plných výbuchů a zvukových efektů. Připadá mi, že pokud se v téhle věci nezačne důsledně vymáhat právo na klid, hygienické normy pro hluk apod. (Karlosi, prosímtě, hlavně sem zase nevkládej to video s vláčkem "Zakazuje se" :D ), bude brzy období petard skutečně po celé svátky od 25.12 do 1.1., a to je už trochu moc (alespoň pro mne).

Upraveno uživatelem martar
Odesláno (upraveno)
  V 1. 1. 2018 v 13:33, sery.vlk napsal:

A je to právě použitý slovník, proč myslím, že šlo o příspěvek trolla. Tj. o konfrontačně vhozený názor do diskuse, v níž si právě pár páníčku povzdechlo...

No asi bude koukat až si někdo zatrollí vůči němu a pozve ho aby mu dovezl hodinky stopadesát kilometrů daleko k prodeji na smyšlenou adresu nebo mu pošle link na nějaký zajímavý software ke stažení na flashku kterou potřebuje zakódovat a tak.

Lidi jsou různí. Jako třeba že odhadem 70% osazenstva fóra napíšou že jsou debilové když se neumí postarat o svý zavšivený veverky a obratem od těch samých lidí by rádi pomoc a přátelskou radu . . .

edit - pak tu byl ještě takový další, tuším góji nebo tak nějak byl ten nick, ten zase poučoval všechny cyklisty kam si mají strčit svoje veverky . . . 

Upraveno uživatelem tommas4
Odesláno

Hele s tema delbuchama jsem to tady zacal odpoledne ja a ted me to stve.

V kazdem pripade, jsme snad dospeli a rozumni lide, ze s tim moc nenadelame je jasne, a kritika byla na to nesmyslne dvou-tridenni strileni jednotlivych petard. Silvestr, myslim tim pulnoc, se takto samozrejme slavi a slavit bude a kdyz je ohnostroj peknej, proc ne.

A ze mame psi je samozrejme nas problem a odpovednost, s tim jsme do toho sli. Dvacetiminutove ohnostroje o pulnoci s nimi zvladneme...

Navrhuju se uz na toto tema vykaslat a venovat se prijemnym vecem.

Ne nadarmo se rika "jak na Novy rok, tak po cely rok".

Tak ho mejte vsichni moc fajn!

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...