Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 16. 1. 2018 v 6:15, straspol napsal:

Tak mi včera bylo sedmačtyřicet- mám pocit, že sranda skončila...

Tez gratuluju. Vek je jen cislo, toho se drz.

Odesláno
  V 16. 1. 2018 v 8:04, mondeo2 napsal:

Jasně strašáku vše nej a to nejlepší je teprve před námá...........já to tedy cítím každý ráno.... :lol:

Co dál ? :-) 

Já vím nejlíp,jak mi je :-) 

Odesláno
  V 16. 1. 2018 v 7:27, straspol napsal:

Jaká půlka ? Začal to bejt takovej divnej fofr a lidí kolem podezřele ubývá...

Gratulace :cheers:  jsme na tom stejně, pocitem z toho také.......

Odesláno
  V 17. 1. 2018 v 17:08, papen napsal:

Jsem nasranej stejně jako ty, Papene. Člověk většinu věcí ví, ale když to pak dostane naservírovaný v úhledným balíčku, a stejně to půlka národa neřeší a tleská mu...

Alespoň jsem definitivně skončil s masem kromě ryb a kromě domácích porážek.

Odesláno
  V 17. 1. 2018 v 18:58, Petr72 napsal:

Si predstavte, že sa to nedá pozrieť zo Slovenskej ipéčky autorské práva vypisuje no idem na nejakú Českú

To je jasný,Slovensko si oddychlo a chce zapomenout. :) Já se chvíli díval, ale radši jsem to přepnul na vraždy a horory, bylo to klidnější :(

Odesláno (upraveno)

@ zmizík: Jasně že to není pohár čistý vody - už jen to načasování, že - ale to neznamená, že nékteré věci fakt nesedí. Konkrétně situace ve Vodňanským kuřeti nebo bezlimitní čerpání dotací.

Upraveno uživatelem martar
Odesláno
  V 17. 1. 2018 v 19:17, martar napsal:

@ zmizík: Jasně že to není pohár čistý vody - už jen to načasování, že - ale to neznamená, že nékteré věci fakt nesedí. Konkrétně situace ve Vodňanským kuřeti nebo bezlimitní čerpání dotací.

Ano, situace ve Vodňanech a Kostelci je ještě horší, než bylo ukázáno...
Návštěvník Zmizík
Odesláno

No aby to nevypadalo, ze jsem fanosuk toho buzeranta ale ten dokument proste nestoji za nic, imho.

Odesláno
  V 17. 1. 2018 v 19:27, Zmizík napsal:

No aby to nevypadalo, ze jsem fanosuk toho buzeranta ale ten dokument proste nestoji za nic, imho.

Ano objektivni to neni, protoze protistrana se nevyjadrila, ale cisty Andrejko rozhodne neni...:-)a ze je to bezpaterni hovado o tom neni treba mluvit. Prisahat na smrt decek, ze nevi komu patrilo Capi hnizdo atd..ukazuje, ze se mu neda verit ani nos mezi ocima.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...