Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ja ten geloren jakz takz davam, pulku denne. Ale vysazuju to po trech mesicich na tri metry pauzu stejne jak bylo receno u toho Alavisu. Spis je to stejnak asi placebo vsechno

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno

Asi jsem taky blbej z reklamy, ale beru to po dohodě s ortopedem i na mé potíže s nohami a páteří... Pomáhá mi to a reklama mne celkem nezajímá....

Odesláno

Vliv kolagenu na chrupavky, msm proti zánětům atd. není placebo, je to normálně prokázanej fakt. Alavis není nic jinýho, než standardní směs ověřených látek, jen je to prostě levnější, protože to není v kapslích, ochucený a podobný blbosti, co to prodražují u přípravku pro lidi. Ty látky se dají koupit jako čistá surovina samozřejmě i separátně (myprotein, 4fitness) a člověk si to může namíchat sám, velkej význam v tom ale nevidím, snad jen kvůli tomu, že kolagenu je potřeba víc.

Odesláno

Ostatně jsem to koupil na doporučení mýho ortopéda, beze srandy.

Na kolena, kde bych to potřeboval nejvíc, efekt moc nevidím, chrupavky už jsou v hajzlu, ale co kdyby :-)

Ale znatelně mi to pomáhá na ostatní klouby, které nejsou tak zničené (prsty atd.)

Odesláno

Kloubní výživa je samozřejmě primárně prevence, ne lék. Pokud někoho trápí bolest jako důsledek zánětu, může pomoct. Když je zničená chrupavka, je to blbý a kolagen nepomůže. Na to leda tak injekční peptidy růstových hormonů a podobný vyfikundace.

Odesláno

A co tak pánové místo užírání koňům pěkně postaru: koupit vepřové koleno, nožičky, kousek něčeho libového a vařit a vařit, přidat zeleninku... nakrájet, zamíchat, vychladit.Vytvoříte špičkový aspik ze kterého bude kolagen uplně trčet a ještě si zdravě pošmáknete.

Odesláno (upraveno)

Tak jasně, vývary a podobně jsou super, o tom žádná a má to i další fajn účinky. Obávám se ale, že to pravidelně neužereš a pokud jo, možná se potkáte ve vlákně Kila dolů :D Nehledě na to, že glukosamin, chondroitin, Msm tam nenajdeš. Jinak i ten práškovej kolagen samozřejmě pochází ze zvířecích zdrojů.

Upraveno uživatelem ragu
Odesláno
  V 31. 1. 2018 v 19:06, ragu napsal:

Tak jasně, vývary a podobně jsou super, o tom žádná a má to i další fajn účinky. Obávám se ale, že to pravidelně neužereš a pokud jo, možná se potkáte ve vlákně Kila dolů :D Nehledě na to, že glukosamin, chondroitin, Msm tam nenajdeš. Jinak i ten práškovej kolagen samozřejmě pochází ze zvířecích zdrojů.

Ono je to paradoxně v podstatě dietní, já tam potom nakrájím jenom čisté libové maso a zbytek tuku při tuhnutí vyplave nahoru.

Jinak mám švagra velkého koňáka, spolu se skorošvagrovou a ti to valí "napůl" s hajtrama jen to sviští, taktéž to mají od veta, ne přímo doporučené, ale dá se říct povolené.

Odesláno
  V 31. 1. 2018 v 15:35, Frostie napsal:

Asi jsem taky blbej z reklamy, ale beru to po dohodě s ortopedem i na mé potíže s nohami a páteří... Pomáhá mi to a reklama mne celkem nezajímá....

Na chřipku za ortopedem,na nohy za koňákem,to dá rozum :-) 

Odesláno

Sedim na poste a "teprve" 10 minut cekam na balik DO RUKY, ktery byl 3 dny na ceste a z technickych duvodu nemohl byt doruceny na adresu. Dnes ho ridic dovezl a ulozil na poste. Co vic si prat :-)

Odesláno
  V 30. 1. 2018 v 20:36, Rob2805 napsal:

To je trochu opruz, budeš je muset všechny obeslat, oni se buď nějak vyjádří, nebo pokud nereagují, je tam ze zákona nějaká lhůta, po které se předpokládá automaticky, že zájem nemají. Je to trochu opruz a zdrží tě to, je s tím ale při prodeji nutné počítat. Hlavně nesmíš potom to místo prodat za nižší cenu, než jsi nabídnul ostatním, jinak by ten prodej potom mohl někdo napadnout a zneplatnit.

A když mám psanou terasu , jako společný prostor, s výhradním užíváním, tak je to stejná situace při prodeji?

Odesláno

po 3 rokoch som bidoval Ebay na mobile... namiesto 13,11 eur... mi to zobralo 1311,00 EUR...!!! shit :frusty: ... na moje stastie to skoncilo niekde na 18... :notworthy: ...ale na 40 sekund som mal v hrdle gucu jak svina.. a ja viem, existuju programy co v poslednej sekunde nahodia a podobnne...ale toto bolo len tak.. a zrazu z toho bola aukcia desatrocia pre mna..

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...