Návštěvník tolja Odesláno 3. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2018 Toljo kdyz mas na busu dvoumetrovej napis Zentiva protoze je to konecna tak nic jinyho ani rict nejde tak to je jasné, tuhle jsem jel jen tak ze sportu z autoskloservisu (ano, nějací vypatlaní zmrdi si půjčili moji kameru z auta a vlezli do něj cihlou) tramvají, a jelikož vietnamci v Nuslích, kteří zde převzali maloobchod jízdenky nedistribuují, chtěl jsem si koupit jízdenku v tramvaji. Bylo mně divné, že tramvaj nemá nějaké okénko pro komunikaci s kaštany, ale přesto jsem pana řidiče slušně požádal, zda by mně jízdenku neprodal, a to jsem neměl dělat. Málem začal prdět atomové hřiby, že on jízdenky neprodává, a jaktože to nevím? Nevím, protože mhd používám velmi zřídka (občas metro přes celou Prahu), a tak jsem byl nucen jet pár stanic do Edenu načerno. Jízda měla šťastný konec, protože jsem řidičem tramvaje inzultován nebyl, a ani revizor se nekonal.
pebe Odesláno 3. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2018 můžeš si koupit elektronickou jízdenkou pomocí SMS zprávy na telefonu. Návod je na každé zastávce a na každých dveřích
Návštěvník tolja Odesláno 3. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2018 můžeš si koupit elektronickou jízdenkou pomocí SMS zprávy na telefonu. Návod je na každé zastávce a na každých dveřích nemůžu, můj služební telefon takové vyfikundace neumožňuje
Baldic Odesláno 3. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2018 A soukromy nevlastnis? Vyrabeji se take tzv dual sim telefony :-)
hufnor Odesláno 3. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2018 Ne, jako hlavně udělejte z tolji co největšího k*kota, že když už jede jednou za uherský přestupný rok někam šalinó, tak by rád využil předpotopní instituce zakoupení papírové jízdenky a neumí si kvůli tomu pořídit ani dvojsimkového smártfouňu. To aby se mu úplně nejvíc ulevilo, že si tady mohl ulevit.
Maxel Odesláno 3. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2018 Já bych třeba dopadl stejně jak tolja. Majíce služební telefoun (moje simka začleněna do firemní struktury), jezdíc emhádé jednou za uherák, bych byl taktéž fpasti - a že už se mi to taky stalo. Jen trochu jiná story... Jel sem někam metrem, myslim z jednoho konce céčka cca do půlky. Žena po mě doma hodila poslední dva lístky, jenže oba na tu kratší štreku za 24 káblí. A že prej to bude oukej - na cestu tam jeden, zpátky druhej. No moc oukej to nebylo a já poslední 3 stanice tam dojel s prdelí staženou jak notýsek. Myslel sem, že si jde cvaknout ten druhej ve vagónu, no nejde. Na cestu zpět už sem si koupil doforoty ty ?správný?
AndyAaron Odesláno 3. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2018 Neopatrnym odlozenim lahve jsem prisel o jeji obsah. Rychle nabyl, rychle pozbyl :-/
Hasič Odesláno 3. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2018 Mam v ruce ten svinovaci metr z baumaxu.... Koukam na to a nechapu. Jak s tim vy kluci prazsky jezdite?
Návštěvník tolja Odesláno 3. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2018 A soukromy nevlastnis? Vyrabeji se take tzv dual sim telefony :-) když už máš takovou péči o moji komunikaci tak věz, že to je moje soukromé číslo, ale začleněné do firemní struktury, a za to, že se mně kdykoliv v rozumnou hodinu dovolají mně platí tarif s rozumným internetem, o placení jízdenek mhd, nebo cesty kolem světa v hampejzu nebyla řeč Ne, jako hlavně udělejte z tolji co největšího k*kota, že když už jede jednou za uherský přestupný rok někam šalinó, tak by rád využil předpotopní instituce zakoupení papírové jízdenky a neumí si kvůli tomu pořídit ani dvojsimkového smártfouňu. To aby se mu úplně nejvíc ulevilo, že si tady mohl ulevit. díky, já snad tydlifon na dvě simky i mám, ale v tom druhým slotu mám místo simky paměťovku, a navíc si nepamatuju ani tohle svoje léta starý číslo (mám ho v kontaktech pod Já jako retard), natož další
JR_2010 Odesláno 3. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2018 Neopatrnym odlozenim lahve jsem prisel o jeji obsah. Rychle nabyl, rychle pozbyl :-/Se picnu, tak až se potkáme příště, přinesu Ti jinou...
AndyAaron Odesláno 3. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2018 (upraveno) Ty se picnes? Ja se picnu! Radsi mi uz nic nenos, bych ti musel dat dalsi knihu Za vsechno ale muzou ty pitomy blby modry zony... Upraveno 3. dubna 2018 uživatelem AndyAaron
Honza.manta Odesláno 3. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2018 Neopatrnym odlozenim lahve jsem prisel o jeji obsah. Rychle nabyl, rychle pozbyl :-/ Za vsechno ale muzou ty pitomy blby modry zony... Jestli to ono nebude spíš rukama?
AndyAaron Odesláno 3. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2018 Tak to zasadne popiram Kdybych si mohl beztrestne v klidu zaparkovat pred domem, tak nemusim tak spechat a nebouchl bych flaskou o zem. Stejne jsou za vsim illuminati nebo jina pakaz. Ja za to samozrejme nemuzu
Honza.manta Odesláno 3. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2018 Tak to zasadne popiram Kdybych si mohl beztrestne v klidu zaparkovat pred domem, tak nemusim tak spechat a nebouchl bych flaskou o zem. Stejne jsou za vsim illuminati nebo jina pakaz. Ja za to samozrejme nemuzu Jo tak ilumináti - to beru, ty jsou ještě horší než trpaslíci a to je už co říct. Omlouvám se za křivé nařčení - máš u mně flašku, ale předám jen tehdy, až nebudeš autem.
Tittus Odesláno 3. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2018 Konečně jsem se dozvěděl, která pakáž vymyslela modré zóny - ilumináti!
martar Odesláno 4. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2018 A minimálně jednoho toho ilumináta máme mezi sebou... myslím, že má zrovna modrou zónu dokonce i v hodinkovnici.
AndyAaron Odesláno 4. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2018 Jo, iluminati, trpaslici a unikorni jsou nejhorsi!
kuncák7 Odesláno 4. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2018 Tak to zasadne popiram Kdybych si mohl beztrestne v klidu zaparkovat pred domem, tak nemusim tak spechat a nebouchl bych flaskou o zem. Stejne jsou za vsim illuminati nebo jina pakaz. Ja za to samozrejme nemuzu Jses levej a zadna cara za to nemuze :-)).U me mas flasku za organizaci cele veci (a nebudes jedinej, dluznikem budu u vic lidi), jdu na ne setrit.
McStinger Odesláno 4. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2018 (upraveno) Kokos, že unikorni. Si už mohol napísať aj dvarfovia edit: sa mi tam stihol narvať kuncák, tiež nemá trochu slušnosti Upraveno 4. dubna 2018 uživatelem McStinger
Doporučené příspěvky