Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Myslím, že mám ještě něco jiného, ředí to přímo v nemocnici/lékárně, název teď honem nevím. Každopádně to ani není na bolest, ale aby se právě roztáhla zornice, protože při zánětu to pak nějak blbě srůstá s duhovkou nebo co, nevím nejsem z toho moc chytrý :) Hlavně, že to udělá co má.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@bells ale dal

take jsem to udelal...

leathermannem - je to prakticky jedno - dulezity je, aby byl pilnik jemny, respektive co nejjemnejsi ktery najdes

krome toho - moje zubarka ma takovy pilnicek na prst a pak takovy nejaky elektricky...

Odkaz ke komentáři

Presne takto som to raz urobil a super. Vo stvrtok vecer sa mi odlomil kus zo zuba. Ostal tam brutalny hrot. Rano ma uz trocha bolel jazyk... pocas dna som uz nemal cas to riesit... vela prace, vecer som uplne nevladny prisiel domov, ze nejako to do pondelka vydrzi a pojdem k zubarke. Nedokazal som uz zaspat, jazyk rozrezany do krvi, bolela ma cela huba. Pohotovost ma fakt nelakala. Vzal som pilnik z dielne (taky maly), par krat zrazil hrot - prekvapivo to nebolo nic strasne a islo to slusne a hura, mal som pokoj! Este som rano jemne doladil hrany a k zubarke bol cas ist asi o 2 tyzdne. Skonstatovala ze dobra praca ;).

taky jsem to jednou udělal...... :lol:

Odkaz ke komentáři

Nn, předseda našeho SVJ. Dlouhodobě na to sere, nekomunikuje a ještě za to bere prachy.

Ono je jich ve výboru víc (3), ti dva na to sice taky serou, ale aspoň se s nima dá mluvit. S timhle -píp- to nejde.

(omluva za jazyk)

Budu muset začít zjišťovat, jak jsou na tom SVJ a výbory v rámci zákonu, protože naše stanovy to je lahoda a já chci vyvolat odvolání výboru na podzimním shromáždění. Kdyby byl nějaký právník ochoten poradit, budu vděčný.

PS: v korporátu už téměř nejsem, teď spíš akademická půda - SZ napíšu asap ;)

Upraveno uživatelem Maxel
Odkaz ke komentáři

U nás se výbor formálně "potvrzuje" každý rok, zhruba stylem "ale jó, děláte to dobře, stejně to za těch pár pětek nikdo jinej dělat nebude", dost záleží na stanovách. 

U nás díky relativně malému počtu a ochotě řešit z "přebytkového" fondu oprav peněz každé uprdnutí spolu vycházíme dobře - ale po několikaletých zkušenostech z výstavbou GSM sítí jsou pro mě dodnes noční můrou schůze ve větších barákách. Tam je šance že to i jeden debil (a nebo pod/nájemník) celé rozvrátí jen věcí prosté statistiky...  -_-

@Maxel: Na pitomce ve výboru se včíl vychvajdni - pro Tebe je teď důležité jen aby "minimax číslo 2" přišel na svět v pořádku a drahá polovička to přežila ve zdraví, všechno ostatní jsou prkotiny co časem vyšumí...  :speak_cool:

Odkaz ke komentáři

Díky Radku. Částečně máš pravdu a často si to taky řikam - vykašli se na to. Často to i držím, jednou za čas mi ale bouchnou saze :)

Btw, akorát jsem ženu dovezl do Písku, kde bude rodit - na doporučení gynekologa už musí být v dosahu porodnice.

Když to klapne, dostanu minimaxelku cca k narozeninám.

Upraveno uživatelem Maxel
Odkaz ke komentáři

Díky Radku. Částečně máš pravdu a často si to taky řikam - vykašli se na to. Často to i držím, jednou za čas mi ale bouchnou saze :)

Btw, akorát jsem ženu dovezl do Písku, kde bude rodit - na doporučení gynekologa už musí být v dosahu porodnice.

Přeji ať vše bez komplikací dobře dopadne. Jinak další bych už naplánoval, ještě zdědí Tvůj talent a tři další michelinské restaurace už se v Praze nemusí uživit :-D
Odkaz ke komentáři

Tož gratulace! :clap:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...