Americkej Odesláno 18. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2018 Novocaine, mesocain, prokain ... jestli není lepší koupit rovnou géčko koksu. A sem tam lehce potřít přímo bolavý místo. Zafunguje téměř obratem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 18. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2018 Myslím, že mám ještě něco jiného, ředí to přímo v nemocnici/lékárně, název teď honem nevím. Každopádně to ani není na bolest, ale aby se právě roztáhla zornice, protože při zánětu to pak nějak blbě srůstá s duhovkou nebo co, nevím nejsem z toho moc chytrý Hlavně, že to udělá co má. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nekdo Odesláno 18. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2018 @bells ale daltake jsem to udelal...leathermannem - je to prakticky jedno - dulezity je, aby byl pilnik jemny, respektive co nejjemnejsi ktery najdeskrome toho - moje zubarka ma takovy pilnicek na prst a pak takovy nejaky elektricky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 18. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2018 Presne takto som to raz urobil a super. Vo stvrtok vecer sa mi odlomil kus zo zuba. Ostal tam brutalny hrot. Rano ma uz trocha bolel jazyk... pocas dna som uz nemal cas to riesit... vela prace, vecer som uplne nevladny prisiel domov, ze nejako to do pondelka vydrzi a pojdem k zubarke. Nedokazal som uz zaspat, jazyk rozrezany do krvi, bolela ma cela huba. Pohotovost ma fakt nelakala. Vzal som pilnik z dielne (taky maly), par krat zrazil hrot - prekvapivo to nebolo nic strasne a islo to slusne a hura, mal som pokoj! Este som rano jemne doladil hrany a k zubarke bol cas ist asi o 2 tyzdne. Skonstatovala ze dobra praca .taky jsem to jednou udělal...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klokan Odesláno 18. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2018 Bellsi, až budeš ten zub pilovat, tak ty hobliny spolkni. Evidentně máš málo vápníku ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heini Odesláno 18. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2018 Atropin, ten roztahuje zornice... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 18. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2018 Bellsi, až budeš ten zub pilovat, tak ty hobliny spolkni. Evidentně máš málo vápníku ...To je zas rada, praskaj mu zuby, protože má málo vápníku, tudíž i piliny budou bez vápníku. Měl by radši lízat omítku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 18. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2018 Nasral jsem sám sebe za naivitu a opětovně se přesvědčil, že stačí jeden arogantní-autoritativní -cenzurováno-, aby rozvrátil jinak celkem rozumné společenství lidí. Slovy klasika, přístě (snad) budeme moudřejší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 18. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2018 Ti někdo něco proved v tom vašem korporátě, viď? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 18. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2018 (upraveno) Nn, předseda našeho SVJ. Dlouhodobě na to sere, nekomunikuje a ještě za to bere prachy. Ono je jich ve výboru víc (3), ti dva na to sice taky serou, ale aspoň se s nima dá mluvit. S timhle -píp- to nejde. (omluva za jazyk) Budu muset začít zjišťovat, jak jsou na tom SVJ a výbory v rámci zákonu, protože naše stanovy to je lahoda a já chci vyvolat odvolání výboru na podzimním shromáždění. Kdyby byl nějaký právník ochoten poradit, budu vděčný. PS: v korporátu už téměř nejsem, teď spíš akademická půda - SZ napíšu asap Upraveno 18. května 2018 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 18. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2018 Tvl mi řekni že jsi změnil flek po takový době jako? Jinak nemusíš odvolavát výbor, stačí vyměnit předsedu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 18. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2018 Jo i ne. Je to složitější. Každopádně ns vizitce už mam jinou ?firmu?. Nj, vyměnit předsedu - ale jak navrhnout? Dopisem? Na shromázdění (máme 1x ročně)? Jinak?Stačí pro odvolání jeden člen SVJ, nebo musí být nadpoloviční většina? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 18. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2018 Tak přesně na tyto otázky už přenechám odpověď na někom v problematice zběhlým.Piš tu sz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 18. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2018 U nás se výbor formálně "potvrzuje" každý rok, zhruba stylem "ale jó, děláte to dobře, stejně to za těch pár pětek nikdo jinej dělat nebude", dost záleží na stanovách. U nás díky relativně malému počtu a ochotě řešit z "přebytkového" fondu oprav peněz každé uprdnutí spolu vycházíme dobře - ale po několikaletých zkušenostech z výstavbou GSM sítí jsou pro mě dodnes noční můrou schůze ve větších barákách. Tam je šance že to i jeden debil (a nebo pod/nájemník) celé rozvrátí jen věcí prosté statistiky... @Maxel: Na pitomce ve výboru se včíl vychvajdni - pro Tebe je teď důležité jen aby "minimax číslo 2" přišel na svět v pořádku a drahá polovička to přežila ve zdraví, všechno ostatní jsou prkotiny co časem vyšumí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 18. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2018 (upraveno) Díky Radku. Částečně máš pravdu a často si to taky řikam - vykašli se na to. Často to i držím, jednou za čas mi ale bouchnou saze Btw, akorát jsem ženu dovezl do Písku, kde bude rodit - na doporučení gynekologa už musí být v dosahu porodnice. Když to klapne, dostanu minimaxelku cca k narozeninám. Upraveno 18. května 2018 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 19. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2018 Pes ! Ani v sobotu se clovek nevyspi. V 6:20 zacala nase "baba" stekat, ze chce jit chcat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 19. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2018 Díky Radku. Částečně máš pravdu a často si to taky řikam - vykašli se na to. Často to i držím, jednou za čas mi ale bouchnou saze Btw, akorát jsem ženu dovezl do Písku, kde bude rodit - na doporučení gynekologa už musí být v dosahu porodnice. Když to klapne, dostanu minimaxelku cca k narozeninám.Přeji ať vše bez komplikací dobře dopadne. Jinak další bych už naplánoval, ještě zdědí Tvůj talent a tři další michelinské restaurace už se v Praze nemusí uživit :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 19. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2018 Díky Vojto! Další v každém případě neplánujem, ačkoliv o poćet michelinských hvězd v Praze bych se i tak neobával Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 19. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2018 Díky Radku. Částečně máš pravdu a často si to taky řikam - vykašli se na to. Často to i držím, jednou za čas mi ale bouchnou saze Btw, akorát jsem ženu dovezl do Písku, kde bude rodit - na doporučení gynekologa už musí být v dosahu porodnice.Když to klapne, dostanu minimaxelku cca k narozeninám. Tož gratulace! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 19. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2018 Díkes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky