Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Vyhodili mě z Tesca. :D Přišel borec a začal skoro řvát že do žádnýho obchodního centra v český republice nesmim se zmrzlinou a odkazoval se na piktogram u vchodu. Napadlo mě tam jít za pět minut s ledovou tříští, ale stejně tam neměli baterku do hodinek, tak mi aspoň ušetřil frontu u pokladen. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ty by se k tobe imho vubec nehodily. Ja tyhle "open heart" nejak nemusim, ale je to asi libivy, no.

U mě by to byla přestupní stanice k Defy jednoho modelu na který šetřím :-) Ale upřímně se mi ty open heart líbí, znám je dobře, má je kamarád takže bych určitě neměl problém je nosit :-)

Upraveno uživatelem African
Odkaz ke komentáři

Až budete sestavovat žebříček blbců tak na mě nezapomeňte. Poslal jsem nějaké čupce zálohu pět litrů na lístky a myslím že neuvidím ani lístky ani prachy.

Myslím,že vzhledem k zdejší debatě k GDPR žádný žebříček nepřipadá v úvahu :-)

Upraveno uživatelem Flashman
Odkaz ke komentáři

Sedim včera v obyváku, najednou se ozve cink-cink - si řikám, co to? Prasklo mi sklo ve 14 dní starých brýlích. Jen tak, samo od sebe, brejle si leží na stole a pink, pavouk přes sklo. Supr.

Dneska mi volá manželka, že mi chtěla pomoct a vytahat před barák nějaký krámy, který odpoledne povezu do recykláku, něco jí spadlo a urazila hranu schodu. Chjo.

Odkaz ke komentáři

Vyhodili mě z Tesca. :D Přišel borec a začal skoro řvát že do žádnýho obchodního centra v český republice nesmim se zmrzlinou a odkazoval se na piktogram u vchodu. Napadlo mě tam jít za pět minut s ledovou tříští, ale stejně tam neměli baterku do hodinek, tak mi aspoň ušetřil frontu u pokladen. :)

Jednou mi říkal známej (právník), že tyhle cedulky nejsou natolik zavazující, aby Ti mohli zabránit ve vstupu (například se zmrzlinou). Dle jeho slov jediné, co Ti může obchodní řetězec za porušení "zákazu" udělat, je to, že Tě neobslouží. Vstup do veřejného prostoru, jako je prostor obchodního centra nebo přímo obchodu by Ti kvůli zmrzlině zakázat neměli. Jestli je to opravdu pravda dodnes nevím ani jsem to teď narychlo nedohledal.  

Odkaz ke komentáři

Jednou mi říkal známej (právník), že tyhle cedulky nejsou natolik zavazující, aby Ti mohli zabránit ve vstupu (například se zmrzlinou). Dle jeho slov jediné, co Ti může obchodní řetězec za porušení "zákazu" udělat, je to, že Tě neobslouží. Vstup do veřejného prostoru, jako je prostor obchodního centra nebo přímo obchodu by Ti kvůli zmrzlině zakázat neměli. Jestli je to opravdu pravda dodnes nevím ani jsem to teď narychlo nedohledal.  

A tym sme si urcite isti, ze je obcodak verejne mieto? Podla mna to ma nejakeho majitela tak je to sukromne miesto a pravidla urcuje majitel/prevadzkovatel.... tu argumentaciu by som este chapal u uradov, ktore asi tak nejak verejne su.

Odkaz ke komentáři

A tym sme si urcite isti, ze je obcodak verejne mieto? Podla mna to ma nejakeho majitela tak je to sukromne miesto a pravidla urcuje majitel/prevadzkovatel.... tu argumentaciu by som este chapal u uradov, ktore asi tak nejak verejne su.

Dává to smysl, že soukromník si na svém písečku určuje vlastní pravidla, ale jen jsem parafrázoval svého známého. Vyjadřoval se v tom smyslu, že Ti nemohou zabránit ve vstupu na základě nalepených samolepek na dveřích. Budu rád, jestli se tu objeví někdo kovaný a zjistíme, jak to ve skutečnosti je...
Odkaz ke komentáři

2Dali: Samozřejmě že platí limity, ale příslušná směrnice EU na to platí teprv od 20.5.2018 a na dovybavení měřiči hluku mají STK velkorysých 5 let 

Do té doby se taktně předpokládá že o hluk se v rámci homologace postaral výrobce - jenže stačí jeden túrující řepák s dírou ve vejfuku a nebo komplet vykuchaným tlumičem (často i s bonusovými kouřovými efekty), aby spoustě lidí dokázal pokazit den... 

2Zmizík: Kvůli psovi se můžou zbláznit i v pitomým obchoďáku, přestože pod stejnou střechou se dnes běžně provozuje zverimex (kde prodávají kdejaký dobytek) - a technicky vzato, kdybys tam chtěl něco vyzkoušet přímo na zvířeti a nenarušit sekuriťácké dienstreglamá, musel bys ho tam buď teleportovat a nebo předtím nechat utratit a vycpat...  :shit:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...