kuncák7 Odesláno 5. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2018 Mikymik- vase debata a tvuj dovetek me pobavil ( promin ) a hned jsem si uvedomil, proc sakra ja neumim na neschopnost jinych reagovat takto? Asi by mi bylo i lip, ne ze bych neco zmenil, ale lip by mi mohlo byt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morbo Odesláno 5. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2018 kuncák7 - na druhou stranu, pár facek ve správnej moment, to je kolikrát lepší jak tisíc slov. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 5. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2018 morbo - ale co kdyz bude operator zrovna chlap? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 5. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2018 To nevadí, já slyšel na magistrátu takovou šeptandu, že Kunčák půjde v prosinci na doplňující rekvalifikační kurz ..... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morbo Odesláno 5. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2018 Tvl ten jak si to tady přečte tak zavře Blanku ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 5. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2018 Pánové, až vás jednou potká někde na srazu, haby jste se nedivili............... :boxing: :mummy: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 5. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2018 Fakt me nedrazdete, staci jen to, ze musim do volebni komise a vikend ztracenej. Budu asi empatickej ke kazdymu jednomu potencialnimu volicu uz od dveri :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 5. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2018 Ta účast je dobrovolná, nebo se členové nějak vybíraj a musej jít? Páč jestli tam jdeš dobrovolně, je to sadomasochizmus. Nebo dobře platěj ? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 5. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2018 (upraveno) No, kamoska sla s deckem do OBI, zakecela se s prodavacem a nehlidane decko se mezitim vysralo do vystaveneho zachodu. Takze bez rizika to taky neni :-) Jo nehlídané děcko- jako malej jsem byl s rodiči v restauraci na jídle a v nestřežené chvíli jsem se dostal k vystavenému velkému parádnímu svatebnímu dortu,Výraz otce když mu vrchní přinesl ten dort kde uprostřed byl výrazný otisk mé ruky se slovy mladý pán si objednal asi taky musel stát za to Upraveno 5. října 2018 uživatelem Conrad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 5. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2018 Ta účast je dobrovolná, nebo se členové nějak vybíraj a musej jít? Páč jestli tam jdeš dobrovolně, je to sadomasochizmus. Nebo dobře platěj ? :-)Pro uredniky je dobrovolne povinna, snad porozumis :-). A zadne penize mi nevyrovnaj volnej vikend ( platej mizerne ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 5. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2018 Kuncáku, ty bys fakt měl změnit zaměstnavatele. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 5. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2018 Pro uredniky je dobrovolne povinna, snad porozumis :-). A zadne penize mi nevyrovnaj volnej vikend ( platej mizerne ).No tak to je nepříjemný. Tak držím palce ať to v pohodě přetrpíš! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 5. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2018 Pro uredniky je dobrovolne povinna, snad porozumis :-). A zadne penize mi nevyrovnaj volnej vikend ( platej mizerne ).No tak to je nepříjemný. Tak držím palce ať to v pohodě přetrpíš! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 5. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2018 (upraveno) Přenos čísla z O2 Family do T-Mobile se nezdařil, tak volám.T-Mobile: Portace se nepovedla. Byla O2 zamítnuta. Z důvodů odstávky O2 systému nejbližší termín portace 17.10.O2: O portaci nebylo T-Mobilem požádáno, ČVOP máte. Svou malost si uvědomuji zejména při pohledu na hvězdnou oblohu a při komunikaci s těmito sráči. Uf.** jo těch sráčů je všude plno, také se uklidňuju pohledem na hvězdy, daleko od Moskvy, tedy od Prahy. Upraveno 5. října 2018 uživatelem eloga Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 5. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2018 Přenos čísla z O2 Family do T-Mobile se nezdařil.... Svou malost si uvědomuji zejména při pohledu na hvězdnou oblohu a při komunikaci s těmito sráči. Uf. a teď si představ že se přenos zdaří a tmobile ho přijme a kvůli novému systému ho vyřadí a neumí znovu zařadit. Takže 5 týdnu "volané číslo neexistuje" a dodnes se trochu divím že jsem při těch několika desítek návštěv na centrále nikomu neublížil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 5. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2018 No tvl... Tak to je neskutečný, to jsou fakt sráči. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 5. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2018 Celej den se dneska těším, že si dám láhev dobrýho červenýho. Přídu do kuchyně a vono to vypadne z díry v tašce a roztříská se to. Tak teď v mražáku narychlo chladím roséčko a dělám si na něj chuť ale moc mně to nejde. Celá kuchyň krásně voní - a to sem si eště říkal, že to musím zdekantovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 5. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2018 (upraveno) A ty nemas doma zasoby? Chyba :-) My dnes takto Upraveno 5. října 2018 uživatelem Bob Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 5. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2018 Samý bílý, prosecco nebo roséčko. Zásoby si už dělat nebudu nebo vo ně přídu jako vo všecko, jak sem teď ten rozvodčík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 5. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2018 Udělaj si svařák, máme třetí láhev a good. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky