Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Mikymik- vase debata a tvuj dovetek me pobavil ( promin ) a hned jsem si uvedomil, proc sakra ja neumim na neschopnost jinych reagovat takto? Asi by mi bylo i lip, ne ze bych neco zmenil, ale lip by mi mohlo byt.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No, kamoska sla s deckem do OBI, zakecela se s prodavacem a nehlidane decko se mezitim vysralo do vystaveneho zachodu. Takze bez rizika to taky neni :-)

Jo nehlídané děcko- jako malej jsem byl s rodiči v restauraci na jídle a v nestřežené chvíli jsem se dostal k vystavenému velkému  parádnímu svatebnímu dortu,

Výraz otce když mu vrchní přinesl ten dort kde uprostřed byl výrazný otisk mé ruky se slovy mladý pán si objednal asi taky musel stát za to

Upraveno uživatelem Conrad
Odkaz ke komentáři

Ta účast je dobrovolná, nebo se členové nějak vybíraj a musej jít? Páč jestli tam jdeš dobrovolně, je to sadomasochizmus. Nebo dobře platěj ?  :-)

Pro uredniky je dobrovolne povinna, snad porozumis :-). A zadne penize mi nevyrovnaj volnej vikend ( platej mizerne ).

Odkaz ke komentáři

Přenos čísla z O2 Family do T-Mobile se nezdařil, tak volám.

T-Mobile: Portace se nepovedla. Byla O2 zamítnuta. Z důvodů odstávky O2 systému nejbližší termín portace 17.10.

O2: O portaci nebylo T-Mobilem požádáno, ČVOP máte.

Svou malost si uvědomuji zejména při pohledu na hvězdnou oblohu a při komunikaci s těmito sráči. Uf.

**

:cheers:  jo těch sráčů je všude plno, také se uklidňuju pohledem na hvězdy, daleko od Moskvy, tedy od Prahy. 

Upraveno uživatelem eloga
Odkaz ke komentáři

Přenos čísla z O2 Family do T-Mobile se nezdařil....

Svou malost si uvědomuji zejména při pohledu na hvězdnou oblohu a při komunikaci s těmito sráči. Uf.

a teď si představ že se přenos zdaří a tmobile ho přijme a kvůli novému systému ho vyřadí a neumí znovu zařadit. Takže 5 týdnu "volané číslo neexistuje" a dodnes se trochu divím že jsem při těch několika desítek návštěv na centrále nikomu neublížil.
Odkaz ke komentáři

Návštěvník Zmizík

Celej den se dneska těším, že si dám láhev dobrýho červenýho. Přídu do kuchyně a vono to vypadne z díry v tašce a roztříská se to. Tak teď v mražáku narychlo chladím roséčko a dělám si na něj chuť ale moc mně to nejde. Celá kuchyň krásně voní - a to sem si eště říkal, že to musím zdekantovat.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...