decebal Odesláno 23. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2018 Ty jsi zapomnel, ze politicke diskuse tu jsou zakazane? Tak hlavně, že tady nejsou zakázané politické povzdechy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 23. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2018 Tak hlavně, že tady nejsou zakázané politické povzdechy.A ty bys tu politiku tady tak rad probiral, vid? To si staci zajit do prvni hospody... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 23. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2018 Ty jsi zapomnel, ze politicke diskuse tu jsou zakazane? Tak hlavně, že tady nejsou zakázané politické povzdechy. Decebale, když jsem před pár lety tady navrhl vlákno o politice, Ty jsi byl jeden z těch, který ho s podpásovými ranami směřujícími do mé minulosti torpédoval. Tak se k podobným tématům nevyjadřuj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 23. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2018 Decebale, když jsem před pár lety tady navrhl vlákno o politice, Ty jsi byl jeden z těch, který ho s podpásovými ranami směřujícími do mé minulosti torpédoval. Tak se k podobným tématům nevyjadřuj.LOL! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 23. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2018 A není tu náhodou vlákno pro politiku - Žumpa? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 23. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2018 Ty jsi zapomnel, ze politicke diskuse tu jsou zakazane? Tak hlavně, že tady nejsou zakázané politické povzdechy.já si teda myslím, že mrtvej voják není žádná politika ..... mrtvej voják je mrtvej voják ..... byl dobrovolně v práci za mzdu stejně jako hasič, policista nebo kdokoli kdo dělá práci spojenou s nebezpečím ---------------------------------------------------------------------------- myslím, že mnoho z vás (nás) absolvovalo ZVS ještě v dobách komunismu a komplet všichni až na pár blbů tam byli nedobrovolně ...... já měl (asi) to štěstí, že jsem si to skoro celé odkroutil ve vojenské nemocnici v nejmenovaném městě a jenom za můj pobyt tam zemřelo minimálně pět vojáků v důsledku úrazů spojených s činností se kterou nechtěli mít nic společného ..... a nic ..... nikdo o tom nemluvil tejden v radiu, v televizi .... žádný salvy z děla .... noa proč ? ...... protože tenkrát byl voják spotřební materiál a dneska je hrdina 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 23. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2018 ...padouch nebo hrdina, vsichni jedna rodina! :-P Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 25. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2018 (upraveno) objednane 6.10. ... ... 25.10. odchadzal balik z letiska OSAKA Upraveno 25. října 2018 uživatelem jovani Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 25. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2018 Dnes jsem vytoceny, vsechno spatne hned od rana.Poprve jsem si zkusil, jak by slo dojizdet vlakem z Plzne do Prahy. No a hned to jsou realne 3h jedna cesta dvere - dvere jen to fikne. (Vlak 35 min zpozdeni). Tohle se fakt neda. No a mezi tim ve vlaku me vytocila kombinace iP6s - iCloud - Tmobile - CDwifi - Tapatalk protoze ku*va nefungovalo nic z toho. Prispevek o deviti fotkach do sveho vlakna jsem psal hodinu a dvacet minut.Zacalo to tim, ze jsem si z fotaku stahl fotky do macu a pres iCloud jsem je hned nasel v telefonu. Potud dobre. Jenze ta mrcha tapatalk fotky, ktere jsou vyfocene iphonem nahraje hned, ale fotky, ktere jsou z iCloudu (i kdyz stazene v telefonu) nahrava 5 minut. Jednu fotku. Tuknu na fotku, pet minut se nic nedeje, pak se me zepta v jakem rozliseni ji chci nahrat a pak ji teprve zacne nahravat. Pres web to nejde, protoze fotky jsou vetsi nez 2MB a tim padem bych je musel pred tim jeste specialne upravovat, coz casove vyjde nastejno. To by me cert vzal. No a pri tom nahravani do hry vstupuje Tmobile potazmo CD wifi, protoze kdyz si pockam a muzu fotku nahrat, tak zase nefunguje sit. Kdyz nahraju tri fotky, tak spadne tapatalk. A kdyz nespadne, tak se stranka neudrzi v pameti, reloaduje se a mam zas po rozepsanem prispevku. Ja nebyt takovej klidas, tak uz jsem to vsechno roztriskal.Jo a kdyz jsem nahral vsechny fotky a dopsal prispevek a snazil se ho uploadnout, tak jsme zrovna vjeli do tunelu mezi Smichovem a Hl. nadrazim. To byla uz posledni kapka totok! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 25. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2018 Dnes jsem vytoceny, vsechno spatne hned od rana.Poprve jsem si zkusil, jak by slo dojizdet vlakem z Plzne do Prahy. No a hned to jsou realne 3h jedna cesta dvere - dvere jen to fikne. (Vlak 35 min zpozdeni). Tohle se fakt neda. No a mezi tim ve vlaku me vytocila kombinace iP6s - iCloud - Tmobile - CDwifi - Tapatalk protoze ku*va nefungovalo nic z toho. Prispevek o deviti fotkach do sveho vlakna jsem psal hodinu a dvacet minut.Zacalo to tim, ze jsem si z fotaku stahl fotky do macu a pres iCloud jsem je hned nasel v telefonu. Potud dobre. Jenze ta mrcha tapatalk fotky, ktere jsou vyfocene iphonem nahraje hned, ale fotky, ktere jsou z iCloudu (i kdyz stazene v telefonu) nahrava 5 minut. Jednu fotku. Tuknu na fotku, pet minut se nic nedeje, pak se me zepta v jakem rozliseni ji chci nahrat a pak ji teprve zacne nahravat. Pres web to nejde, protoze fotky jsou vetsi nez 2MB a tim padem bych je musel pred tim jeste specialne upravovat, coz casove vyjde nastejno. To by me cert vzal. No a pri tom nahravani do hry vstupuje Tmobile potazmo CD wifi, protoze kdyz si pockam a muzu fotku nahrat, tak zase nefunguje sit. Kdyz nahraju tri fotky, tak spadne tapatalk. A kdyz nespadne, tak se stranka neudrzi v pameti, reloaduje se a mam zas po rozepsanem prispevku. Ja nebyt takovej klidas, tak uz jsem to vsechno roztriskal.Jo a kdyz jsem nahral vsechny fotky a dopsal prispevek a snazil se ho uploadnout, tak jsme zrovna vjeli do tunelu mezi Smichovem a Hl. nadrazim. To byla uz posledni kapka totok! Že ty jsi jel tím rychlíkem co pomaličku projel Řevnicema někdy těsně před osmou a mrcha jedna nezastavil? :-) Jinak 35 minut zpoždění to mám teď v posledních dnech ze Řevnic skoro každý den, žádný stres. vlak co tam měl být v 7:18 přijel asi v 8:15 :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 25. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2018 Dnes jsem vytoceny, vsechno spatne hned od rana.Poprve jsem si zkusil, jak by slo dojizdet vlakem z Plzne do Prahy. No a hned to jsou realne 3h jedna cesta dvere - dvere jen to fikne. (Vlak 35 min zpozdeni). Tohle se fakt neda. No a mezi tim ve vlaku me vytocila kombinace iP6s - iCloud - Tmobile - CDwifi - Tapatalk protoze ku*va nefungovalo nic z toho. Prispevek o deviti fotkach do sveho vlakna jsem psal hodinu a dvacet minut.Zacalo to tim, ze jsem si z fotaku stahl fotky do macu a pres iCloud jsem je hned nasel v telefonu. Potud dobre. Jenze ta mrcha tapatalk fotky, ktere jsou vyfocene iphonem nahraje hned, ale fotky, ktere jsou z iCloudu (i kdyz stazene v telefonu) nahrava 5 minut. Jednu fotku. Tuknu na fotku, pet minut se nic nedeje, pak se me zepta v jakem rozliseni ji chci nahrat a pak ji teprve zacne nahravat. Pres web to nejde, protoze fotky jsou vetsi nez 2MB a tim padem bych je musel pred tim jeste specialne upravovat, coz casove vyjde nastejno. To by me cert vzal. No a pri tom nahravani do hry vstupuje Tmobile potazmo CD wifi, protoze kdyz si pockam a muzu fotku nahrat, tak zase nefunguje sit. Kdyz nahraju tri fotky, tak spadne tapatalk. A kdyz nespadne, tak se stranka neudrzi v pameti, reloaduje se a mam zas po rozepsanem prispevku. Ja nebyt takovej klidas, tak uz jsem to vsechno roztriskal.Jo a kdyz jsem nahral vsechny fotky a dopsal prispevek a snazil se ho uploadnout, tak jsme zrovna vjeli do tunelu mezi Smichovem a Hl. nadrazim. To byla uz posledni kapka totok! plně chápu tvé rozhořčení, slabší nátura by se pod takovým přívalem příkoří voběsila v tom rychlíku na záchodě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 25. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2018 Že ty jsi jel tím rychlíkem co pomaličku projel Řevnicema někdy těsně před osmou a mrcha jedna nezastavil? :-) Jinak 35 minut zpoždění to mám teď v posledních dnech ze Řevnic skoro každý den, žádný stres. vlak co tam měl být v 7:18 přijel asi v 8:15 :-DTesne pred osmou jsme byli jeste pred Berounem. V Revnicich jsme byli tak 8:45... plně chápu tvé rozhořčení, slabší nátura by se pod takovým přívalem příkoří voběsila v tom rychlíku na záchoděNo, ja nemam tendence k ublizovani sobe, ale spis v ohrozeni bylo vse kolem me Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 25. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2018 ČD - čekej dlouho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 25. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2018 Houby rozumím tomu, jak probíhají tahle šetření, tak se zeptám rovnou Kuncáka: Kolik lidí musí jeden kompetentní člověk nakopnout, aby se začalo něco dělat?https://zpravy.aktualne.cz/regiony/praha/ve-stavu-jako-hlavkuv-most-je-dalsi-sto-mostu-metropoli-hroz/r~ad244980d77f11e8b634ac1f6b220ee8/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 25. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2018 Hlavne, ze se ve velkem roky buduji cyklostezky :-/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 25. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2018 Houby rozumím tomu, jak probíhají tahle šetření, tak se zeptám rovnou Kuncáka: Kolik lidí musí jeden kompetentní člověk nakopnout, aby se začalo něco dělat?https://zpravy.aktualne.cz/regiony/praha/ve-stavu-jako-hlavkuv-most-je-dalsi-sto-mostu-metropoli-hroz/r~ad244980d77f11e8b634ac1f6b220ee8/Tolik zadku jsi nevidel. Momentalne nikoho, ale muzes lobovat u viteze voleb.Tyhle kontroly, sondaze ci testovani ( dopln si obrat jakej chces ) se samozrejmne delaji stale ( uz od nepameti ). To, ze to nikoho nezajima a dela se to jen pro formu, je vec druha. Od padu lavky v Troji se problem trochu zviditelnil ( par oprav naprosto zbytecnych, u mostu, ktere vydrzi cca 10-15 let bez velkych oprav- probehlo ), ale ani tenhle most ci ten v Libni se ani nerozbehl, jen se o tom jen keca. Libenskej driv spadne a tenhle na Vltavsky taky, nez se neco bude delat. A Praha zazije proste dopravni kolaps.Spravce komunikaci pouze mapuje, majitelem je Praha, ta musi konat. Takze magistrat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 25. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2018 Jo a kompetentni momentalne nikdo neni, ve spravcovske firme- TSK, po letosnim zemetreseni se to teprve pozvolna vraci do normalu, maji jine starosti nez " nejakej mostek". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 25. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2018 Kuncaku, ty jsi rozenej optimista Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 25. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2018 Kuncaku, ty jsi rozenej optimista V tomhle pragmatik :-), pohybuju se v tom dost dlouho a nechci tu nikomu neco slibovat. Uz jednou jsem to udelal - ulice U Seradiste a doted neni ani hrabnuto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 25. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2018 Takže vzato kolem a kolem, dokud u toho nezařve 10+ spoluobčanů, nehne se vlastně nikde nic.Dá se na to vsadit u Fortuny? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky